sokolnh Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 oglądam teraz na HBO "czekając na sobote" masakra jakaś
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ale tylko Ci co jeżdzą na spoty dostaną info o atrakcjach czyli dalej brniemy w polityke mniejszości :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 a czy napisałem, że ja dostane info ?[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 23:03_________________________________________________no i co edytujesz posty ? nie wiem o jaką mniejszość Ci chodzi
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 skoro info maja dostac tylko Ci którzy jezdza na spoty to jak chcemy zachęcić całą reszte do powiekszania frekwencji zamknięcie sie w hermetycznym środowisku na dłuższą mete nie da pozytywnych rezultatów...... ale oczywiście każdy moze miec swoje zdanie. Od kilku stron czytam że chcemy zwiekszyc frekwencje na spotach poprzez wprowadzenie atrakcji chyba przewidzianych dla wszystkich chetnych forumowiczów a nie tylko dla tych jeżdzących na spoty co tydzień, dobrze myśle
Cuber Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 skoro info maja dostac tylko Ci którzy jezdza na spoty to jak chcemy zachęcić całą reszte do powiekszania frekwencji zamknięcie sie w hermetycznym środowisku na dłuższą mete nie da pozytywnych rezultatów...... ale oczywiście każdy moze miec swoje zdanie. Od kilku stron czytam że chcemy zwiekszyc frekwencje na spotach poprzez wprowadzenie atrakcji chyba przewidzianych dla wszystkich chetnych forumowiczów a nie tylko dla tych jeżdzących na spoty co tydzień, dobrze myśle Łukaszu , widac że 100 lat na spocie Cię nie było i nie pamietasz naszego poczucia humoru Przecież proste i logiczne że bedzie info dla wszystkich :gwizdanie: Jak mogłes pomyslec ze takiej informacji miało by nie byc
sokolnh Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 skoro info maja dostac tylko Ci którzy jezdza na spoty to jak chcemy zachęcić całą reszte do powiekszania frekwencji zamknięcie sie w hermetycznym środowisku na dłuższą mete nie da pozytywnych rezultatów...... ale oczywiście każdy moze miec swoje zdanie. Od kilku stron czytam że chcemy zwiekszyc frekwencje na spotach poprzez wprowadzenie atrakcji chyba przewidzianych dla wszystkich chetnych forumowiczów a nie tylko dla tych jeżdzących na spoty co tydzień, dobrze myśle idź już lepiej spać
david_n Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Dzieki chlopaki za spota Prosiak
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 skoro info maja dostac tylko Ci którzy jezdza na spoty to jak chcemy zachęcić całą reszte do powiekszania frekwencji zamknięcie sie w hermetycznym środowisku na dłuższą mete nie da pozytywnych rezultatów...... ale oczywiście każdy moze miec swoje zdanie. Od kilku stron czytam że chcemy zwiekszyc frekwencje na spotach poprzez wprowadzenie atrakcji chyba przewidzianych dla wszystkich chetnych forumowiczów a nie tylko dla tych jeżdzących na spoty co tydzień, dobrze myśle idź już lepiej spać nie moge iść spać bo w pracy jestem do 8 rano [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 23:45_________________________________________________i z nudów siedze na forum
KERCZI Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Dzieki Panowie za spota...Jarek Prosiak miazdzy system
sokolnh Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 ... w zj**.any poniedziałek trzeba dodać
sokolnh Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 to http://www.empik.com/wszystko-co-mezczyzni-wiedza-o-kobietach-francis-alan,345119,ksiazka-p a potem to http://demotywatory.pl/2039833/Dr-Alan-Francis :decayed:
jarko Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 to http://www.empik.com/wszystko-co-mezczyzni-wiedza-o-kobietach-francis-alan,345119,ksiazka-p a potem to http://demotywatory.pl/2039833/Dr-Alan-Francis :decayed: W podstawówca oddawało się puste kartki na plastyce z podpisem tylko... Przedstawiały lenistwo... Jedno i drugie na podobnym poziomie
sokolnh Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 qr**, wyjrzałem teraz przez okno z pracy, patrze a tu jakiś c**j mi zajebał znaczek bmw z maski pewnie w nocy jeeeeeeeeeeeeeebani
jarko Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pewnie w sobotę w taawie będzie komuś dyndał na szyi... :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 q***wa, wyjrzałem teraz przez okno z pracy, patrze a tu jakiś ch***j mi zajebał znaczek bmw z maski pewnie w nocy jeeeeeeeeeeeeeebani ups [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 12:29_________________________________________________ Pewnie w sobotę w taawie będzie komuś dyndał na szyi... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Pewnie w sobotę w taawie będzie komuś dyndał na szyi... :gwizdanie: pewnie Pablo sobie go sobie pożyczyl
Tytus Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Takim gnojom przyłapanym na gorącym uczynku powinni ręce up***dalać na środku rynku co niedziele o 12, tak dla przykładu... skończył by się wandalizm.
Rekomendowane odpowiedzi