Gość Trzeniu Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 życzę sobie takiej pogody do 20 grudnia!!! póżniej 20cm śniegu na Wigilię i Sylwestra i powrót słońca
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 życzę sobie takiej pogody do 20 grudnia!!! póżniej 20cm śniegu na Wigilię i Sylwestra i powrót słońca :good:
Wąski Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 życzę sobie takiej pogody do 20 grudnia!!! póżniej 20cm śniegu na Wigilię i Sylwestra i powrót słońca :good: :good: a ja na zimówkach
zlota1977 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 ja też nowe kozaczki kupiłam Anna no co... na zime, to tak jak zimówki prawie
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Kto u nas bawi się modelami np.Tamiya ???[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________ po krótkiej przerwie fajnie było mega
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Właśnie założyłem 16tki z nowymi zimówkami, kurde jak to wygląda teraz Ale nie było wyboru bo nie będę jeździć na zimówkach na 19tkach
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Dzieki za przejazdzke LEDowcy również
miodzio Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Właśnie założyłem 16tki z nowymi zimówkami, kurde jak to wygląda teraz Ale nie było wyboru bo nie będę jeździć na zimówkach na 19tkach Ty masz 16' z zimówkami a ja sobie letnie 16' zapodałem zimówki zresztątez :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Właśnie założyłem 16tki z nowymi zimówkami, kurde jak to wygląda teraz Ale nie było wyboru bo nie będę jeździć na zimówkach na 19tkach Ty masz 16' z zimówkami a ja sobie letnie 16' zapodałem zimówki zresztątez :gwizdanie: Ale nie powiem bo komfort za***isty tam gdzie wcześniej zwalniałem to teraz jadę jak chce a osiągi jak bym zrobił dobry program haha bo tamte strasznie ciężkie były, jak to powiedział gość w wulkanizacji "ale te k**wy ciężkie"
boseron Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 na marginesie : od 15 listopada wchodzi zakaz palenia w miejscach publicznych , czas rzucić
Rekomendowane odpowiedzi