gucio07 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzięki pany za spota miło było poznać kolegów
PABLO Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Również podziękował Dzięki pany za spota miło było poznać kolegów Mam nadzieję że będziesz uczęszczał i to nie raz jeszcze
gucio07 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Postaram się .Powiedzcie mi panowie dobry warsztat co robią z tumnikami ,potrzebuje żeby mi ktoś dwie rzeczy sprawdził
PABLO Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Postaram się .Powiedzcie mi panowie dobry warsztat co robią z tumnikami ,potrzebuje żeby mi ktoś dwie rzeczy sprawdził Przy rondzie Grzegórzeckim, ul Stanisława Żółkiewskiego, tam zakładałem końcówki Ultera i chłop porządnie podchodzi do roboty. Albo znajomy który pracuje obok carrefoura w czyżynach w warsztacie z tłumikami, ma swój dodatkowy warsztat w mogile i jak byś chciał robić większą robotę to jedź do niego, on mi robił cały dolot z wycięciem kata, solidny gość
Transitpower Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ufff... Dopiero teraz po spocie do domu trafiłem... Jak wytrzeźwieje to podziękuje za spota, bo dziś już nie mam siły
gucio07 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Postaram się .Powiedzcie mi panowie dobry warsztat co robią z tumnikami ,potrzebuje żeby mi ktoś dwie rzeczy sprawdził Przy rondzie Grzegórzeckim, ul Stanisława Żółkiewskiego, tam zakładałem końcówki Ultera i chłop porządnie podchodzi do roboty. Albo znajomy który pracuje obok carrefoura w czyżynach w warsztacie z tłumikami, ma swój dodatkowy warsztat w mogile i jak byś chciał robić większą robotę to jedź do niego, on mi robił cały dolot z wycięciem kata, solidny gość Ok dzięki
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8628114,Czyzyny__Magistrat_oddaje_plac_znanemu_restauratorowi.html
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8628114,Czyzyny__Magistrat_oddaje_plac_znanemu_restauratorowi.html Ehhh.... Majchrowski , wszystko po układach... stary .......
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 eeee tam po układach ( Majchrowski ma za duzo kasy by sie bawić w takie numery i to jeszcze przed wyborami ) , chyba lepiej wydzierżawić całość i mieć pewność zagospodarowania terenu niż mieć taki chłam jak teraz tam był i nic pewnego , niestety wiekszy moze wiecej
jarko Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 eeee tam po układach ( Majchrowski ma za duzo kasy by sie bawić w takie numery i to jeszcze przed wyborami ) , chyba lepiej wydzierżawić całość i mieć pewność zagospodarowania terenu niż mieć taki chłam jak teraz tam był i nic pewnego , niestety wiekszy moze wiecej Taaa, a te matoły z okolicznych bloków zamiast cieszyć się z nowej inwestycji to wolą wielkie płytowisko... Poza tym jest jeszcze coś takiego jak ekipa Majchra, nie On sam jeden za sznurki pociąga, no ale... Ten teren jest na tyle duży że pewnie spokojnie obie firmy czy też kluby by tam miejsce dla Siebie znalazly :gwizdanie: Bo to przecież nie tylko pas startowy ale jeszcze tereny po dawnej zajezdni autobusowej... Nurtują mnie jeszcze dwa zagadnienia aby politycznie przed wyborami się określić. Jedno to NowoHucke i tutaj znajdę odpowiedź. Drugie, nie wiem jak wytłumaczyć fakt budowy tramwaju najpierw do Płaszowa ( przez KSW ) zamiast na Ruczaj
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Drugie, nie wiem jak wytłumaczyć fakt budowy tramwaju najpierw do Płaszowa ( przez KSW ) zamiast na Ruczaj może dlatego że przebudowa nowohuckiej sie już od dawna prosiła , po za tym powstaje tam kolejna galeryjka
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie nie chodzi czy on coś wziął czy nie. Jest po prostu nie konsekwentny. Nie traktuje tak samo różnych podmiotów... Poza tym to kumpel Kościuszki... Zresztą ch.. z tym. Szkoda się denerwować , kasy z tego nie mam :decayed: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 12:53_________________________________________________no i przez tego s.............a mamy jaja ze stadionem...
jarko Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Drugie, nie wiem jak wytłumaczyć fakt budowy tramwaju najpierw do Płaszowa ( przez KSW ) zamiast na Ruczaj może dlatego że przebudowa nowohuckiej sie już od dawna prosiła , po za tym powstaje tam kolejna galeryjka Jaka galeria, coś Ty wymyślił... Chinole Sobie tandetę przebudowywują i nowy obiekt Galerią nazwali Zary tam raczej nie znajdziesz Co do samej NowoHuckiej to jak dobrze wiesz była przebudowywany nie tak dawno - skrzyżowanie z Klimeckiego było w miarę nowe. I jak na mój gust to po tym remoncie co teraz jest przepustowość samej NowoHuckiej wcale jakoś wyjątkowo się nie zmieni na lepsze...
zlota1977 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Majchrowski wziął się ostro za kampanie!!!!!! w niedziele był na Kurdwanowie na Orliku razem ze Smudą Kamery były i te sprawy :gwizdanie: A Smuda nawet mojemu młodemu karniaka wsadził (nic dobroci dla dzieci )
sokolnh Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 mogliby zrobić tor, ale nie kartingowy we Wrocławiu mają coś takiego http://www.torakietowa.pl/aktualnosci/index.php http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Rakietowa,+Wroc%C5%82aw&sll=52.025459,19.204102&sspn=6.139964,21.643066&ie=UTF8&hq=&hnear=Rakietowa,+Wroc%C5%82aw,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie&ll=51.101016,16.922057&spn=0.006117,0.021136&t=h&z=16
jarko Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 mogliby zrobić tor, ale nie kartingowy we Wrocławiu mają coś takiego http://www.torakietowa.pl/aktualnosci/index.php http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Rakietowa,+Wroc%C5%82aw&sll=52.025459,19.204102&sspn=6.139964,21.643066&ie=UTF8&hq=&hnear=Rakietowa,+Wroc%C5%82aw,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie&ll=51.101016,16.922057&spn=0.006117,0.021136&t=h&z=16 Cztery lata temu ponaddwuhektarowy teren dawnego lotniska w Czyżynach zajmował Polski Związek Motorowy. W 2006 r. w wyniku skarg mieszkańców na hałas władze miasta odmówiły związkowi dalszej dzierżawy. Raczej nie przejdzie...
Rekomendowane odpowiedzi