Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gruszka S8 Jacka??

Tak

a co kupuje???

dachówki, okna, płot itd itp ;)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie macie innych problemów w poniedziałkowy wieczór :kox::polew:

BTW Pablo jak jesteś taki dobry w ściganki to się spróbuj z chłopakami z forum w NFS :naughty:

jarko w serie NFS mało grałem :)

Jak coś to śmiało mogę się zmierzyć w serie świętej pamięci Colina McRae, kiedyś należałem do klubu "VD Klub" (lata 2002/03) i wykręcaliśmy dobre czasy na odcinkach specjalnych w Colinie 2, było forum europejskie z najlepszymi czasami i tam były nasze czasy poszczególnych odcinków specjalnych a zdarzyło się że przez kilka dni widniał tam mój najlepszy czas na danym odcinku (była radocha jak cholera :D), później przyszła seria Colina 3 i 4 gdzie jeździłem po turniejach po Polsce, rok 2004 miło wspominam bo udało się zgarnąć konsole PS2 i 5 gier za zajęcie 1 miejsca w Multikinie i to u nas w Krk, gorzej już było w Wawie czy Zabrzu, tak samo turnieje w empikach gdzie zgarniało się kierownice Logitecha a później szło na handel :)

W GT nie miałem okazji uczestniczyć w żadnym turnieju bo nie słyszałem o takich nigdzie :thumbdown:

Dlatego najbliższego nie przegapię, jak dobrze pójdzie to za kilka dni będę miał jedną sztukę GT5 PL od przedstawiciela prosto z fabryki :decayed::kox:

Opublikowano

mam taką kierownicę jakby ktoś chciał

http://www.xsonic.pl/kierownica-manta-compressor-supreme-konsol-ps2ps3xbox-p-2708.html

prawie nieużywana, a mi nie potrzebna

Kamil, popytam się jak by ktoś chciał kupić bo mi na niej ciężko by się grało na PS3 w GT5 :decayed::)

Ile za nią chcesz jak coś??

Ja mam tą http://allegro.pl/kierownica-logitech-g27-najtaniej-w-polsce-i1302617748.html

jarko a wracając do NFS to mam już wyjebane na tą grę a zwłaszcza na EA - Electronic Arts Polska po ubiegłorocznym turnieju w PL gdzie grałem w Galerii Krk. Wykręciłem 1 czas w Krk a 2 w Polsce na oczach sędziego a później mój czas i gościa który był przede mną, usunęli mówiąc że ciężko było taki dobry wynik uzyskać i zaproponowano mi przyjechać do wawy i jeszcze raz taki czas wykręcić, zadzwoniłem do centrali EA w wawie i powiedziałem im co o nich myślę, od tego czasu nie chce mieć z tą serią NFS więcej do czynienia.

Opublikowano

80 zł

Opublikowano

80 zł

Ok jak się trafi klient to zadzwonię :wink4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 23:57_________________________________________________Pobudka :lol1:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
:hi::wink4:
Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

jarko a wracając do NFS to mam już wyjebane na tą grę a zwłaszcza na EA - Electronic Arts Polska po ubiegłorocznym turnieju w PL gdzie grałem w Galerii Krk. Wykręciłem 1 czas w Krk a 2 w Polsce na oczach sędziego a później mój czas i gościa który był przede mną, usunęli mówiąc że ciężko było taki dobry wynik uzyskać i zaproponowano mi przyjechać do wawy i jeszcze raz taki czas wykręcić, zadzwoniłem do centrali EA w wawie i powiedziałem im co o nich myślę, od tego czasu nie chce mieć z tą serią NFS więcej do czynienia.

japierdolej.jpg

No to ich ukarałeś...

Pożyczę Ci żebyś im przypadkiem nie dał zarobić :)

BTW Odnośnie kierownicy Kamila to sprawdźcie czy na pewno działa na PS3.

Tzn. może działać jeżeli ktoś ma stary soft, przy nowym już nie koniecznie :wink4:

BTW 2 :siema:

BTW 3

Kiera zacna, tylko po co przepłacać jak jest półtańsza alternatywa - to co ma rex.

Poza tym do czego Ty jej używasz skoro w NFS-y nie grasz, a GT jeszcze nie wyszło :naughty:

Opublikowano

:hi:

Kiera zacna, tylko po co przepłacać jak jest półtańsza alternatywa - to co ma rex.

Poza tym do czego Ty jej używasz skoro w NFS-y nie grasz, a GT jeszcze nie wyszło :naughty:

Używam ją na kompie we wszystkie części Colina a na PS3 w samochodówki które mam czy pożyczę z roboty.

A co do kiery to jak by nie cena "demo" to wrzyciu bym nie dał tyle kasy za nią tylko wolałbym jakiegoś moda zapodać za tysiaka do A4ki :)

Opublikowano

popłakałam się czytając dwie strony wcześniej :polew: :polew: :polew:

A wogóle to cześc wszystkim :wink4:

Opublikowano

popłakałam się czytając dwie strony wcześniej :polew: :polew: :polew:

A wogóle to cześc wszystkim :wink4:

Nie ma jak Krakowski humor :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Hahaha to zdjęcie z Jesusem :polew: odleciałem

:hi: wróciłem z roboty -> padam :(

materiał z tvn24 kapitalny. Po prostu bez komentarza bo nie ma słów by opisać takie działanie, jak wypisać 300 zł to ok ale być fair to nie :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.