PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No nie powiem że jest lekko... Czuje się zagubiony jak tampon w piździe (za przeproszeniem)... Ale tak zawsze jest na początku. Jak już załapie rytm i się wdrożę to nie będzie źle. Ogólnie jestem zadowolony, tylko trafiłem na kiepski okres. Remanenty są i trzeba iść (szczególnie jak się jest świeżakiem). Na szczęście to są nadgodziny dobrze płatne a że kasa będzie potrzeban na zlot w Bukowinie (wiadomo na co) - to tyram To fajnie że jesteś zadowolony
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To fajnie że jesteś zadowolony Jestem, czy nie - jutro (dziś) na 10 znowu do pracy Dlatego żegnam wszystkich i do następnego razu
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 dzień dobry , widze ze wczoraj wielu z Was nie mogło zasnąć zbyt wcześnie , starzejecie sie poszukuje rowerek stacjonarny do ćwiczeń do domu dla Mojej ale musi być wysoka regulacja siodełka zebym i ja mógł pojechać na wycieczke jakby ktoś miał a nie ćwiczył to kupie chętnie, albo namiar na fajny nie za drogi bo te z allegro do 300zł są na osoby do 175 cm wzrostu
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Boseron jakieś półtora roku temu kupowałem do mieszkania ten rowerek: http://allegro.pl/rower-magnetyczny-bc-840-laubr-sport-150kg-i1390283521.html i zarówno żona (a jest ciut niższa niż Twoja żonka) i ja mogliśmy spokojnie na tym jeździć. W razie W serwis jest w Krakowie i bezproblemowo wykonują naprawy ;-) PS: Panowie znacie może jakiś serwis w Krakowie który jest w stanie naprawić FIS'a w B5 ? Chodzi o brakujące linie na nim.
zlota1977 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: jarkoczas wolny Ci nie służy :gwizdanie: :polew: wszystkim
siemian Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku.
david_n Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. i jak? :naughty: siemanko
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. i jak? :naughty: NO wisiał
david_n Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. i jak? :naughty: NO wisiał jeszcze tak kilka dni powisi i bedzie jak allroad wygladal
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. i jak? :naughty: NO wisiał jeszcze tak kilka dni powisi i bedzie jak allroad wygladal w S-line
david_n Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. Kerczi widziałem Twojego parcha na podnośniku. i jak? :naughty: NO wisiał jeszcze tak kilka dni powisi i bedzie jak allroad wygladal w S-line no no :>
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/nowa-bron-policji,1581951 państwo policyjne
jarko Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 PS: Panowie znacie może jakiś serwis w Krakowie który jest w stanie naprawić FIS'a w B5 ? Chodzi o brakujące linie na nim. Swego czasu szukałem i kupa... Podobno ktoś robi, ale nikt nie wie gdzie jarko czas wolny Ci nie służy :gwizdanie: :polew: E tam
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 PS: Panowie znacie może jakiś serwis w Krakowie który jest w stanie naprawić FIS'a w B5 ? Chodzi o brakujące linie na nim. Swego czasu szukałem i kupa... Podobno ktoś robi, ale nikt nie wie gdzie jarko czas wolny Ci nie służy :gwizdanie: :polew: E tam Znalazłem w zielonej górze: http://aceef.pl/cennik.htm ale jak wytargam licznik z auta to go nie odpalę więc musiałbym mieć jakiś zastępczy z polifta, a niestety nie mam :/
jarko Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Najbliżej znalazłem w Radomiu. No ale niestety auto kilka dni nie do jazdy bez licznika...
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:11_________________________________________________Durczok : nie wkurwiaj mnie
siemian Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja pier**le ale odgrzałeś kotleta... :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi