siemian Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Uploaded with ImageShack.us Dzisiejsza niespodzianka,dobrze że nie runęło podemną, w mordę... Pewnie Siemian testował hamulce i tylko działał prawy hamulec także takie mamy efekty A ja myśle Pablo że to Ty Pablo ścigałeś się z Dawidem... Jak dodałeś gazu to autko zwineło asfalt...(ehh.. ta moc) Dobrze że tylne koło jedzie przesunięte o 30cm bo jeszcze by wpadło w tą dziurę Oj pingwin nie jesteś na czasie widzę Lepiej tak niż przesunięte błotniki i źle spasowane po dzwonach no to pryjedz i mi pokaż gdzie są zle spasowane :decayed: Pozatym do takich szpar jak u Ciebie miedzy poprzendimi lampami a klapą mi bardzo bardzo daleko :polew:
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 spokój dziewczyny hmmm... do kogo mówisz?? Przemiana nie widze.. :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Do Ciebie Siemian do Ciebie i Pabla :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 spokój dziewczyny hmmm... do kogo mówisz?? Przemiana nie widze.. :polew: :polew: Od Przemiana się odp......
pawel1380 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kiełbe zeżarłem ale same Subaru były
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 spokój dziewczyny hmmm... do kogo mówisz?? Przemiana nie widze.. :polew: :polew: Od Przemiana się odp...... Przemianek toć to taki żarcik był :wink4:
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Uploaded with ImageShack.us Dzisiejsza niespodzianka,dobrze że nie runęło podemną, w mordę... Pewnie Siemian testował hamulce i tylko działał prawy hamulec także takie mamy efekty A ja myśle Pablo że to Ty Pablo ścigałeś się z Dawidem... Jak dodałeś gazu to autko zwineło asfalt...(ehh.. ta moc) Dobrze że tylne koło jedzie przesunięte o 30cm bo jeszcze by wpadło w tą dziurę Oj pingwin nie jesteś na czasie widzę Lepiej tak niż przesunięte błotniki i źle spasowane po dzwonach no to pryjedz i mi pokaż gdzie są zle spasowane :decayed: Pozatym do takich szpar jak u Ciebie miedzy poprzendimi lampami a klapą mi bardzo bardzo daleko :polew: I znów nie jesteś na czasie Obejrzyj teraz jak będziesz miał okazje a później się wypowiadaj, moja przeszła trochę ale nie tyle ile razy Twoja była "poprawiana" Dobra wystarczy tego gadania bo się robi festyn z Siemianem
siemian Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 no to pryjedz i mi pokaż gdzie są zle spasowane :decayed: Pozatym do takich szpar jak u Ciebie miedzy poprzendimi lampami a klapą mi bardzo bardzo daleko :polew: I znów nie jesteś na czasie i znów nie umiesz czytać ze zrozumieniem :decayed: :wink4: Witojcie :hi:
OGr Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wczoraj o 22:15 urodziła się urocza blondynka ;-)
OGr Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 dzięki koledzy ;-) Gratki, sprawdz prw widziałem ale zajmę się tym za kilka dni - tak czy inaczej dzięki ;-)
Rekomendowane odpowiedzi