FANTOMAS Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 OGr :oklaski: no to Ci jeszcze został dom i drzewo Dzięki wszystkim ;-) Narazie poza spaniem i jedzeniem to nic nie robi ;-) Przyjedz na spota w niedzielę to Cię pożegnamy bo pewnie przez najbliższe tygodnie ty też nic nie będziesz robił "poza spaniem i jedzeniem" tyle że za dnia
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Audi sprzedane what will be next ?
OGr Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 OGr :oklaski: no to Ci jeszcze został dom i drzewo Dzięki wszystkim ;-) Narazie poza spaniem i jedzeniem to nic nie robi ;-) Przyjedz na spota w niedzielę to Cię pożegnamy bo pewnie przez najbliższe tygodnie ty też nic nie będziesz robił "poza spaniem i jedzeniem" tyle że za dnia Jutro żonę wypuszczają ze szpitala to może być problem ;-) Następnym razem ;-) Audi sprzedane Dobrze chociaż poszło ? Co następne ?[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 17:52_________________________________________________a juz wiem hehe ;-)
Transitpower Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co tu taka cisza?? Od 5 godzin nikt nic nie napisał
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co tu taka cisza?? Od 5 godzin nikt nic nie napisał w sobote to pewnie wszyscy ja w pracy więc trzeźwiutki jak nie wiem co
gucio07 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co tu taka cisza?? Od 5 godzin nikt nic nie napisał w sobote to pewnie wszyscy ja w pracy więc trzeźwiutki jak nie wiem co A jednak ktoś napisał
Transitpower Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co tu taka cisza?? Od 5 godzin nikt nic nie napisał w sobote to pewnie wszyscy ja w pracy więc trzeźwiutki jak nie wiem co A jednak ktoś napisał A jednak nie wszyscy piją
gucio07 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Co tu taka cisza?? Od 5 godzin nikt nic nie napisał w sobote to pewnie wszyscy ja w pracy więc trzeźwiutki jak nie wiem co A jednak ktoś napisał A jednak nie wszyscy piją Ktoś siedzi na forum jak widać ,właśnie wróciłem z myjki ,dobrze ze mrozów nie ma to mi uszczelki nie zamarzną
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 w środku nocy jeszcze nie myłem auta :gwizdanie:
OGr Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja piję od czwartku i powiedziałem dość ;-)
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 taka ciekawostka jakby ktoś sie przymierzał do a6 http://www.autokoncern.pl/blogs/baciarek/2-audi-a6-2-5-tdi-silniki-historia-i-awaryjnosc-ktory-wybrac.html
Wąski Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 widzieli gościa :gwizdanie: troszkę oglądania jest ale warto http://www.youtube.com/user/LEGENDMAKE#p/u/6/Mb1SzlVmn64[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 10:55_________________________________________________ taka ciekawostka jakby ktoś sie przymierzał do a6 http://www.autokoncern.pl/blogs/baciarek/2-audi-a6-2-5-tdi-silniki-historia-i-awaryjnosc-ktory-wybrac.html niezła lektura
Rekomendowane odpowiedzi