gruszka Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 z wieczora Panowie co wiecie dobrego lub złego na temat Audi A8 4.0 TDI QUATTRO D3 z 2003 roku? z tego co wiem to po 200tys góra motoru do roboty
PABLO Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Pablo nie było dzisiaj jakiegoś Twojego Kuzyna w BB? Geometria zawieszenia bardzo podobna jak u Ciebie to pomyślałem że to pewnie jakiś Twój krewny Nie nie [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 10:27_________________________________________________Ok zaraz wyjeżdżamy
Transitpower Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Tomek sklej Kolego... Nie denerwuj się tak Be cool
boseron Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Nie lubie jak ktoś wmawia mi ze dałem sie oszukać tylko dlatego ze On zna sie lepiej na mechanice skoro nawet nie widział na żywo usterki.
Transitpower Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Nie lubie jak ktoś wmawia mi ze dałem sie oszukać tylko dlatego ze On zna sie lepiej na mechanice skoro nawet nie widział na żywo usterki. Zapewne- znając Tomka - miał dobre intencje. Ja też byłem kiedyś u trzech niezależnych mechaników. Pierwszych dwóch NA BANK twierdzili że uszczelka pod głowicą do zrobienia (koszt minimum 1200 PLN). Trzeci natomiast - jako jedyny - postawił prawidłową diagnoze, wymienił króciec (koszt 90 PLN już z robocizną) i po usterce... Poza tym, pierwszą osobą jaką poznałem na spocie był właśnie Tomek. I to właśnie On zasugerował mi że to NIE JEST uszczelka pod głowicą i żebym jechał do następnych mechaników. Tak więc pośrednio dzięki niemu zaoszczędziłem ponad tysiąc złotych. Reasumując... Łukasz - nie denerwuj się bo nie ma czym
boseron Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ale ja sie nie denerwuje a Tomka lubie i szanuje za wiedze jaką posiada, moze to ja sie źle wyraziłem i żle opisałem rzeczy które gość mi wymienił i naprawił ale nie znam sie az tak dobrze na mechanice zeby nazywac rzeczy idealnie po imieniu, Tomek spotkamy sie to Ci pokaże co było wymieniane i co stukało bo widocznie nie umiem tego opisać, ważne że gośc mi to wytłumaczył na mój sposób i ja to przyjąłem do wiadomości.
boseron Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 coś mi sie wydaje ze do niedzieli bedzie tu cisza jak makiem zasiał ....no chyba ze kogoś po pijaku weźmie na klepanie w klawiature
miodzio Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Elita się bawi : ) eeee tam od razu się bawi
Transitpower Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Witam wszystkich Kurde, ale mam kaca
Transitpower Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Chłopaki w Bukowinie będą mieli fajnie... Prawie wszyscy pojechali na letnich oponach, a tu prosze... ŚNIEG :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi