ozi_wells Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 _________________________________________________pamięta ktoś jeszcze moje czasy licealne sie przypominają jak tego słucham [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 01:01_________________________________________________ eee nie przesadzaj z tymi czasami licealnymi, ja trzy lata temu bylem na ich koncercie a gdzie byłes na tym koncercie, bo z tego co wiem to juz nie grają od dłuzszego czsu
FANTOMAS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam Ja jutro o tej porze to będe sie zbierał do oglądania meczu o 17-stej :gwizdanie: TEXT usunięty przez Moderatora! BRY! PERMAMENTNA DYSKRYMINACJA powiem Mani
Yoghurt Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a gdzie byłes na tym koncercie, bo z tego co wiem to juz nie grają od dłuzszego czsu ooo to zle wiesz :gwizdanie: graja, graja tylko nic nowego nie wydaja. ja ich widzialem tutaj (2008 rok): no i z tego co widze, to w zeszlym roku tez grali na rock im park http://www.festivalguide.de/fotostrecke/935
FANTOMAS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Karol rozwiń skrzydła http://allegro.pl/show_item.php?item=1538399820
Transitpower Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja dziś odpuszczam KCH ale na spocie zjawię sie po 19-stej! Od przyszłego tygodnia mozemy faktycznie odpalic grilla No to możemy zrobić u mnie... Okolica wprost stworzona do palenia grilli. U mnie pod domem można będzie zaparkować auto (dla zmotoryzowanych) albo podjechać prosto na miejsce - ale droga jest kamienista i mocno wyboista. Jeśli będziecie chcieli, to zapraszam. Przemyślcie temat i możemy coś zorganizować
FANTOMAS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :kox: Uderz w stół ....... już wytrzeźwiałeś
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :kox: Uderz w stół ....... już wytrzeźwiałeś Hhahaha wrażennia po wczoraj bezcenne Party zakonczono na11tym Tak tak juz wytrzezwialem - zurek siadl na miescie i jest git.
miodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 o której zaczyna się spot bo zastanawiam się czy jechać na 20:30?? :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 o której zaczyna się spot bo zastanawiam się czy jechać na 20:30?? :gwizdanie: Spot jest zawsze o 19:00 nie wiesz :?:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 o której zaczyna się spot bo zastanawiam się czy jechać na 20:30?? :gwizdanie: Ja nie jade więc pewnie odwołają Nie ma sensu żebyś jechał
gucio07 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Podziękował za spocika ,ale nie liczni tylko byli
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Podziękował za spocika ,ale nie liczni tylko byli Ja nadrobię za tydzień
miodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja nie jade więc pewnie odwołają Nie ma sensu żebyś jechał
Rekomendowane odpowiedzi