KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ciekawe kto stawia spamowicze na 4000
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ciekawe kto stawia spamowicze na 4000 TY
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hahahah [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 15:24_________________________________________________Ups :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć chłopcy radarowcy :naughty: Trochu mnie nie było hehhe :polew: O rzesz w piździec Pamiętasz hasło jeszcze na A4 klub Jeszcze z 4 posty i ktoś stawia
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaraz będą zdjęcia z BT... Sporo Krakusów
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzisiaj jakas kiełba? 1-szy Dałeś się nabrać, stawiasz kiełbaski [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 15:30_________________________________________________ Zaraz będą zdjęcia z BT... Sporo Krakusów
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pablo nabrać? Musiałem to pchnąć dalej bo nikt by nie pisał ze strachu :polew:
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pablo nabrać? Musiałem to pchnąć dalej bo nikt by nie pisał ze strachu :polew: :decayed: Trzeba coś tempo na Krakowskich przyspieszyć bo ostatnio coś zwolniło.
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzisiaj jakas kiełba? jasne , w końcu stawiasz
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 https://picasaweb.google.com/jarkonh/BukowinaTatrzanska2011#
FANTOMAS Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cze właśnie zapłaciłem za nowe drzwi 2,5K w plecy ale powiem wam że jest jakaś plaga mam jedną lekarkę która pracuje też na Wrocławskiej w Nonstopdencie i ich też oszyli chwile temu. Taki inny gabinet w Hucie też niedawno się gnoje przez dach włamali to było w jakimś pawilonie przecieli blache na dachu wyrwali wełnę przebili sufit z regipsu i już się witali z gąską A najlepsze to ,to że był rano u mnie taki zaprzyjaźniony majster od sprzętu stomatologicznego i ostatnio mu kwadrat zszyli w nocy jak spali tzn. ich czymś dodatkowo uśpli oszyli mu chałpę zabrali dokumenty i kluczyki i jeszcze sobie wzieli jego auto a jakby tego było mało to w aucie miał kupe swojego specjalistycznego sprzętu jak i np. kilka końcówek (turbin) do regeneracji które wziął od lekarzy każda średnio po 2k i teraz musi odkupić nowe takich gnoi to powinni znaczyć jak bydło powinni przywrócić ten zwyczaj ze średniowiecza i chlastać takim dłoń[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 15:53_________________________________________________Dawid kuuuuurrr......a zaraz mi to !!!!!
david_n Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dawid kuuuuurrr......a zaraz mi to !!!!! Dobrze ze nas nie ma Tomek na tym zdjeciu Co tam sie dzialo ja sie pytam??????
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cze właśnie zapłaciłem za nowe drzwi 2,5K w plecy ale powiem wam że jest jakaś palga mam jedną lekarkę która pracuje też na Wrocławskiej w Nonstopdencie i ich też oszyli chwile temu. Taki inny gabinet w Hucie też niedawno się gnoje przez dach włamali to było w jakimś pawilonie przecieli blache na dachu wyrwali wełnę przebili sufit z regipsu i już się witali z gąską A najlepsze to ,to że był rano u mnie taki zaprzyjaźniony majster od sprzętu stomatologicznego i ostatnio mu kwadrat zszyli w nocy jak spali tzn. ich czymś dodatkowo uśpli oszyli mu chałpę zabrali dokumenty i kluczyki i jeszcze sobie wzieli jego auto a jakby tego było mało to w aucie miał kupe swojego specjalistycznego sprzętu jak i np. kilka końcówek (turbin) do regeneracji które wziął od lekarzy każda średnio po 2k i teraz musi odkupić nowe takich gnoi to powinni znaczyć jak bydło powinni przywrócić ten zwyczaj ze średniowiecza i chlastać takim dłoń[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 15:53_________________________________________________Dawid kuuuuurrr......a zaraz mi to !!!!! Takich skurw&& to powinni potraktować tak jak mówisz bo ktoś pracuje na legalu, rozwija swoją firmę a oni wszystko muszą niszczyć!![br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 15:57_________________________________________________Żeby humor Ci się polepszył dodam fotki FANTOMAS i grzeg nie spodziewałem się tego po was :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi