Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Pablo sam sobie załóż :gwizdanie: ps. Pablo po co kopiujesz innych posty i wklejasz tutaj ?
FANTOMAS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za kiełkachę Tomek sorry Pasibrzuch egoista Sokół ale Ci gorgoli ten wygar lepiej niż w tej subarze jak dałeś w palnik to u mnie się podłoga w aucie trzęsła
boseron Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 witajcie Kamraci no i kontrolka sama zgasła jak tam po kiełbaskach, żałuje ze nie mogłem podziwiać tej rakiety Sokoła
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za kiełkachę Tomek sorry Pasibrzuch egoista Sokół ale Ci gorgoli ten wygar lepiej niż w tej subarze jak dałeś w palnik to u mnie się podłoga w aucie trzęsła :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 12:23_________________________________________________KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy [/b] :mysli: Sokół ma 27 Kwietnia jeśli o Nim pisałes
FANTOMAS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy [/b] tak jak wczoraj rozmawialiśmy może być tak że mu to przy "normalnej" jeździe będzie palić tyle co wasze TDI skoro to waży 1,1T KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy [/b] :mysli: Sokół ma 27 Kwietnia jeśli o Nim pisałes chciał być pierwszy no i kontrolka sama zgasła Widzisz
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy [/b] :mysli: Sokół ma 27 Kwietnia jeśli o Nim pisałes tak [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 14:45_________________________________________________ KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy [/b] tak jak wczoraj rozmawialiśmy może być tak że mu to przy "normalnej" jeździe będzie palić tyle co wasze TDI skoro to waży 1,1T KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy [/b] :mysli: Sokół ma 27 Kwietnia jeśli o Nim pisałes chciał być pierwszy no i kontrolka sama zgasła dokładnie aby nie zapomnieć
sokolnh Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzięki za kiełkachę Tomek sorry Pasibrzuch egoista Sokół ale Ci gorgoli ten wygar lepiej niż w tej subarze jak dałeś w palnik to u mnie się podłoga w aucie trzęsła :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 12:23_________________________________________________KAMIL wszystkiego najlepszego dużej cysterny BP i kupe kasy a dziękuje dzisiaj cewka i moduł wymienione już aż tak nie drga przy przyśpieszaniu trzeba dyfer na sztywno zrobić i będzie git a tak poza tym to jeszcze w ch*uj to zrobienia aaa i chyba nie pali jak tdi bo wczoraj jadąc na kiełbaski zatankowałem za 100 zł, dzisiaj na wielicką i spowrotem i jest tyle ile przed tankowaniem ;( 1,87 l/h na vagu pokazuje
FANTOMAS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ...aaa i chyba nie pali jak tdi bo wczoraj jadąc na kiełbaski zatankowałem za 100 zł, dzisiaj na wielicką i spowrotem i jest tyle ile przed tankowaniem ;( 1,87 l/h na vagu pokazuje Upss....
Transitpower Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkanocnych, smacznej święconki i mokrego Dyngusa wszystkim życzę A na marginesie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 18:07_________________________________________________A żeby być najpierwszym z pierwszych to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin wszystkim życzę :decayed:
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 sprzątacie wszyscy czy co że tu taka cisza
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 sprzątacie wszyscy czy co że tu taka cisza Już zrobione porządki Nie wiem jak reszta
gruszka Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja sięwybieram ze znajomymi do Barcelony
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja się wybieram ze znajomymi do Barcelony Dziś smigałes Limanowskiego ok 14-40 hehehe miałem zatrąbic ale byłes tak przejęty prowadzeniem że sie bałem ze dostaniesz zawału
pawel1380 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja się wybieram ze znajomymi do Barcelony Ale ci dobrze,...uwielbiam Barcelonę..
gruszka Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja się wybieram ze znajomymi do Barcelony Dziś smigałes Limanowskiego ok 14-40 hehehe miałem zatrąbic ale byłes tak przejęty prowadzeniem że sie bałem ze dostaniesz zawału nie prowadzeniem tylko akurat przepinałem sięna Gaz
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie prowadzeniem tylko akurat przepinałem się na Gaz
zieluch Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja się wybieram ze znajomymi do Barcelony Dziś smigałes Limanowskiego ok 14-40 hehehe miałem zatrąbic ale byłes tak przejęty prowadzeniem że sie bałem ze dostaniesz zawału nie prowadzeniem tylko akurat przepinałem się na Gaz Zgrywus :gwizdanie: Powitał
gruszka Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja się wybieram ze znajomymi do Barcelony Dziś smigałes Limanowskiego ok 14-40 hehehe miałem zatrąbic ale byłes tak przejęty prowadzeniem że sie bałem ze dostaniesz zawału nie prowadzeniem tylko akurat przepinałem się na Gaz Zgrywus :gwizdanie: Powitał zieluch 100 lat Cie nie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi