PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 themon masz dzisiaj imieniny? Siemian Sprawdź na dole gdzie masz podane nadchodzące urodziny
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 :facepalm: a Ty pablo sprawdz jak themon ma na imie i kto obchodzi dzis imieniny... naucz sie czytac ze zrozuminiem... :facepalm: to że ma urodziny to wiem, pytanie moje jednak dotyczyło tego czy ma imieniny dziś...
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Przemian, Cuber i Themon 100LAT staruchy!!!!! Spelnienia wszystkich marzen o ktorych sobie tylko zamarzycie!!!!
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzieki Panowie za zyczenia ciezki poranek dzisiaj..... Grzegorzu, Marku - dzisiaj jak co roku zaraz po mnie - skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe. Zdrowia, pomyslnosci i spelnienia najskrytszych marzen. :)[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 09:08_________________________________________________ Przemian, Cuber i Themon 100LAT staruchy!!!!! Spelnienia wszystkich marzen o ktorych sobie tylko zamarzycie!!!! Karol - zapomniałeś o jednym koledze Nikomu nieznany, zapomniany Grzeg mial wczoraj urodzinki Grzegorz wszystkiego najlepszego
gucio07 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Cuber,Themon i Grzeg Wszystkiego Najlepszego A tak pozatym to
gruszka Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Panowie wszystkim Naj i tak dalej, a wiecie może gdzie kupie odkurzacz przemysłowy?
FANTOMAS Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Panowie Przemek , Grzesiek , Marek i dla rozróżnienia Grzesiek i ja się dołączam z życzeniami zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń seksualnych
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :facepalm: a Ty pablo sprawdz jak themon ma na imie i kto obchodzi dzis imieniny... naucz sie czytac ze zrozuminiem... :facepalm: to że ma urodziny to wiem, pytanie moje jednak dotyczyło tego czy ma imieniny dziś... :facepalm: siemian Wiem że ma też imieniny ale zamiast złożyć życzenia to głupio się pytasz czy ma imieniny a nie wiem czy zauważyłeś na forum nikogo nie obchodzą kto i kiedy ma imieniny bo składamy urodzinowe życzenia, jeszcze jak by dołożyć nadchodzące imieniny to była by masakra na forum..
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Przemian, Cuber, Themon, Grzeg Wszystkiego najlpeszego z okazji Urodzin zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ale wysyp urodzin [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 14:16_________________________________________________Boseron usuwaj tego Grzeg'a z listy urodzinowej, za dobrze by wszyscy mieli naraz urodziny
jarko Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ale rozkmina... Pablo PANOWIE - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 u mnie było oberwanie chmury a Córa śpi jak zabita :>
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 U mnie zaczęło padać No to masz spokój że tak mocno śpi
pawel1380 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Wszystkim solenizantom życzę wszystkiego dobrego,samych sukcesów,dużo zdrowia,i nowych Er-esów :decayed:
david_n Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jeszcze Grzesiek zdrowweczko! chlopaki dobrejk imprezki zycze dzis :hi:
Rekomendowane odpowiedzi