Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wdupcy*em sie w dziure i 2 opony w piz*u

jak sie nie umie jeździć to tak to jest

a tak pozatym to :hi:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

znowu :shocked:

:siema:

Opublikowano

a tak na poważnie to stań pod dziurą zgłoś "kolizje z dziurą", ZIKIT odda Ci kase za uszkodzenia, każdy cwany tak robi i nie ma zmiłuj bula kase.

Opublikowano

a tak na poważnie to stań pod dziurą zgłoś "kolizje z dziurą", ZIKIT odda Ci kase za uszkodzenia, każdy cwany tak robi i nie ma zmiłuj bula kase.

już tak zrobił a nie jest cwaniakiem :naughty:

Opublikowano

e tam ja bym tam Gruszce nie podskoczył :naughty:

Opublikowano

e tam ja bym tam Gruszce nie podskoczył :naughty:

ba
Opublikowano

:gwizdanie: nic sie nie martw Gruszka ja dzisiac przydupczylem cofajac w barierke i mam zderzak tylny do malowania i lampe do wymiany :)

Opublikowano

:gwizdanie: nic sie nie martw Gruszka ja dzisiac przydupczylem cofajac w barierke i mam zderzak tylny do malowania i lampe do wymiany :)

już pije cały dzień z tego powodu

Opublikowano

ze niby Ty? czy On?? :)

Opublikowano

Kerczi odnowisz sobie lakier :naughty: choć u Ciebie nie bardzo jest co odnawiać

ja wczoraj wpadłem w dziure ale naszczęscie twarde felgi mam i nic sie nie stało,

jazda po Krakowie to ciągły slalom między dziurami niestety :wallbash:

Opublikowano

Aaa chyba się dziś nie witałem :przebiegly:

:bry:

No to w Niedziele zapowiada się dobra frekwencja skoro taka przerwa w spotach :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: Dzięki panowie za namiary podowiaduje się co i jak i będę działał.Ja postaram się już być w niedzielę,hahaha mamy w sobotę i niedzielę nasz Tuning Show :polew:
Opublikowano

:hi: Dzięki panowie za namiary podowiaduje się co i jak i będę działał.Ja postaram się już być w niedzielę,hahaha mamy w sobotę i niedzielę nasz Tuning Show :polew:

Na centralnej jest, nawet zapomniałem o tym tuning wydarzeniu :kox: :kox: :D:decayed:

Opublikowano

Wybiera się ktoś :przebiegly:

Opublikowano

Ja bym się przejechał bo nie byłem na 3 ostatnich edycjach :D

Opublikowano

Ja mogę śmignąć na chwilę w niedzielę tak koło południa.

Opublikowano

Ja mogę śmignąć na chwilę w niedzielę tak koło południa.

To się można jakoś zgadać.

Może gdzieś zrobią jakieś ściganie na 1/4 po tuningu, pamiętam na 1 edycji jak oficjalne ściganie na 1/4 zrobili od rondka multikina do obi i było dobre widowisko :)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 19:16_________________________________________________W niedziele jest lepszy program i będę tańczyć fajne laleczki :naughty:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 21:27_________________________________________________Rozjebała mnie 6:08 minuta filmiku :polew:

Girls Fail Compilation 2 ll HD ll

Opublikowano

Wybiera się ktoś :przebiegly:

po co :mysli:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 09:27_________________________________________________

ze niby Ty? czy On?? :)

no ja :naughty:

nie martw się mi felga pękła ale to wina akurat mojej jazdy :naughty: tzw .Simianowego stylu :naughty:

Opublikowano
:polew: :polew: