boseron Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 wdupcy*em sie w dziure i 2 opony w piz*u jak sie nie umie jeździć to tak to jest a tak pozatym to
Cuber Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 wdupcy*em sie w dziure i 2 opony w piz*u znowu
boseron Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 wdupcy*em sie w dziure i 2 opony w piz*u a tak na poważnie to stań pod dziurą zgłoś "kolizje z dziurą", ZIKIT odda Ci kase za uszkodzenia, każdy cwany tak robi i nie ma zmiłuj bula kase.
Wąski Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 wdupcy*em sie w dziure i 2 opony w piz*u a tak na poważnie to stań pod dziurą zgłoś "kolizje z dziurą", ZIKIT odda Ci kase za uszkodzenia, każdy cwany tak robi i nie ma zmiłuj bula kase. już tak zrobił a nie jest cwaniakiem
KERCZI Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 :gwizdanie: nic sie nie martw Gruszka ja dzisiac przydupczylem cofajac w barierke i mam zderzak tylny do malowania i lampe do wymiany
Wąski Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 :gwizdanie: nic sie nie martw Gruszka ja dzisiac przydupczylem cofajac w barierke i mam zderzak tylny do malowania i lampe do wymiany już pije cały dzień z tego powodu
KERCZI Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 :gwizdanie: nic sie nie martw Gruszka ja dzisiac przydupczylem cofajac w barierke i mam zderzak tylny do malowania i lampe do wymiany już pije cały dzień z tego powodu ze niby Ty? czy On??
boseron Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Kerczi odnowisz sobie lakier choć u Ciebie nie bardzo jest co odnawiać ja wczoraj wpadłem w dziure ale naszczęscie twarde felgi mam i nic sie nie stało, jazda po Krakowie to ciągły slalom między dziurami niestety
PABLO Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Aaa chyba się dziś nie witałem No to w Niedziele zapowiada się dobra frekwencja skoro taka przerwa w spotach :gwizdanie:
gucio07 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki panowie za namiary podowiaduje się co i jak i będę działał.Ja postaram się już być w niedzielę,hahaha mamy w sobotę i niedzielę nasz Tuning Show
PABLO Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki panowie za namiary podowiaduje się co i jak i będę działał.Ja postaram się już być w niedzielę,hahaha mamy w sobotę i niedzielę nasz Tuning Show Na centralnej jest, nawet zapomniałem o tym tuning wydarzeniu :kox:
PABLO Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Ja bym się przejechał bo nie byłem na 3 ostatnich edycjach
jarko Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Ja mogę śmignąć na chwilę w niedzielę tak koło południa.
PABLO Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Ja mogę śmignąć na chwilę w niedzielę tak koło południa. To się można jakoś zgadać. Może gdzieś zrobią jakieś ściganie na 1/4 po tuningu, pamiętam na 1 edycji jak oficjalne ściganie na 1/4 zrobili od rondka multikina do obi i było dobre widowisko [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 19:16_________________________________________________W niedziele jest lepszy program i będę tańczyć fajne laleczki [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 21:27_________________________________________________Rozjebała mnie 6:08 minuta filmiku Girls Fail Compilation 2 ll HD ll
Wąski Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Wybiera się ktoś po co [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 09:27_________________________________________________ :gwizdanie: nic sie nie martw Gruszka ja dzisiac przydupczylem cofajac w barierke i mam zderzak tylny do malowania i lampe do wymiany już pije cały dzień z tego powodu ze niby Ty? czy On?? no ja nie martw się mi felga pękła ale to wina akurat mojej jazdy tzw .Simianowego stylu
Rekomendowane odpowiedzi