PABLO Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 a teraz pytanie , jak ustalic to że ktoś jest w Play czy nie ? Klikasz na link => http://www.wjakiejsieci.pl/ wpisujesz numer i masz odpowiedź U mnie źle pokazało, zamiast Playa że jestem w Plusie [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 19:08_________________________________________________ :kox:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ale u mnie było oberwanie chmury teraz leciał grad wielkości pestek od czereśni miałem małego stresa bo dzwonił do mnie fater a to kilometr odemnie i mówił że u nich leci grad wielkości agrestu a to już dziurki w karoserii może wybić ale na szczęście nie doszło Jesteś pewny że to była wielkość pestek od czereśni, a nie na przykład od wiśni?? A ten agrest to jakiej odmiany był?? Grossularia reclinata, G. uva-crispa, Ribes uva-crispa?? Bo to ma kolosalne znaczenie a Ty tego nie sprecyzowałeś :polew: Tomek pewnie teraz studiuje odmiany agrestu nisko i wysokopiennego Na czeresni to sie siada
Cuber Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 Na czeresni to sie siada dokładnie :polew:
boseron Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ale macie dziś gadane...... uważam ze kazdy jest w tej sieci która mu pasuje, jak ktoś chce przepłacać i nie umie liczyć jego sprawa niech przepłaca Tomek do Niemiec autem , cena za samolot za 3 osoby i to rzutem na taśme bo dziś ten sam lot kosztuje juz nie 1600 a 2500 codziennie cena idzie do góry zauważyłem.
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Porównujemy oferty, co w tym dziwnego Patrzyłem teraz na t-mobile i plusa i... Słabe mają oferty... Muszę się wybrać do punktów obsługi.
boseron Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 mnie nikt nie przekona jak szukałem telefonu chodziłem po wszystkich opersatorach i play dał mi najwięcej minut za abonament jaki mnie interesował i juz, fakt ze to było 4 lata temu i teraz jak przedłużałem abonament to obnizyli mi kwote abonamentu o 10 zł i dodali 170 minut do wszystkich sieci, za 59zł/ 570 minut do wszystkich sieci, do play za darmo
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Właśnie dostałem odp. z orange... Ależ Oni są j**nięci i uparci
PABLO Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Właśnie dostałem odp. z orange... Ależ Oni są j**nięci i uparci Tzn :?:
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Aaa pomogli mi się upewnić że czas na zmiany
PABLO Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Tylko się nie wkurwij jak nie wyrażą zgodny na przeniesienie numeru
PABLO Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 A czemu mają się nie zgodzić Słyszałem że były takie decyzje i trzeba było się odwoływać później.
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Wyczytałem że jak masz zaległości w płatnościach to mogą się nie zgodzić, inaczej prawo jest po stronie konsumenta...
PABLO Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Wyczytałem że jak masz zaległości w płatnościach to mogą się nie zgodzić, inaczej prawo jest po stronie konsumenta... Pewnie o to chodzi
FANTOMAS Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ale u mnie było oberwanie chmury teraz leciał grad wielkości pestek od czereśni miałem małego stresa bo dzwonił do mnie fater a to kilometr odemnie i mówił że u nich leci grad wielkości agrestu a to już dziurki w karoserii może wybić ale na szczęście nie doszło Jesteś pewny że to była wielkość pestek od czereśni, a nie na przykład od wiśni?? A ten agrest to jakiej odmiany był?? Grossularia reclinata, G. uva-crispa, Ribes uva-crispa?? Bo to ma kolosalne znaczenie a Ty tego nie sprecyzowałeś :polew: Tomek pewnie teraz studiuje odmiany agrestu nisko i wysokopiennego Na czeresni to sie siada Bujać się nieświerze buraki przegnitym kompostem po grządkach ochlastani widać że się na roli znacie bo ja to nawet nie wiedziałem że takie odmiany agrestu są ogóry jedne w ogonek je...ani
Rekomendowane odpowiedzi