Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 No to Panowie SPOT dzisiaj pod HT o 21-szej!
zieluch Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Właśnie się dowiedziałem że zrobili mi strefę C pod mieszkaniem no i co teraz ze swoim paściem zrobisz biedny studencie Przyjechałem nową czarna strzałą sprawdź sobie rozkład MPK bo się pozmieniał :>
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Padła główna wygrana w Lotto. 1 szóstka - 12 mln trafiło na konto pewnego 80 latka, który lubiąc się przechwalać rozpowiedział o tym wszystkim w okolicy. Lada dzień, zjechały do dziadka różne media, aby przeprowadzić z nim wywiad. Pada pytanie zasadnicze: - Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy ? Dziadek, zupełnie niezaskoczony pytaniem odpowiada: - A dom sobie wyremontuje, bo się sypie. Auto sobie kupię, żeby do kościoła nie chodzić na piechotę. I pomnik postawię. - O pomnik ! A komu ? - pyta dziennikarz. - Hitlerowi - odpowiada stanowczo dziadek. - Hitlerowi ? Przecież to największy zbrodniarz w dziejach świata. Bandyta ! - mówią zaskoczeni dziennikarze. Na to dziadek, podwija rękaw, pokazuje palcem na drugą rękę i mówi: - Ale numery dał mi dobre.
Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Padła główna wygrana w Lotto. 1 szóstka - 12 mln trafiło na konto pewnego 80 latka, który lubiąc się przechwalać rozpowiedział o tym wszystkim w okolicy. Lada dzień, zjechały do dziadka różne media, aby przeprowadzić z nim wywiad. Pada pytanie zasadnicze: - Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy ? Dziadek, zupełnie niezaskoczony pytaniem odpowiada: - A dom sobie wyremontuje, bo się sypie. Auto sobie kupię, żeby do kościoła nie chodzić na piechotę. I pomnik postawię. - O pomnik ! A komu ? - pyta dziennikarz. - Hitlerowi - odpowiada stanowczo dziadek. - Hitlerowi ? Przecież to największy zbrodniarz w dziejach świata. Bandyta ! - mówią zaskoczeni dziennikarze. Na to dziadek, podwija rękaw, pokazuje palcem na drugą rękę i mówi: - Ale numery dał mi dobre.
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9743139,Lacznik_autostrady_A4_z_trasa_Krakow_Olkusz.html :oklaski: No w końcu Stoi to już gotowe jakiś czas... A dzisiaj rano dalej było zamknięte... Jeszcze by wiadukcić na Nowohuckiej otworzyli... BTW Boseron, pracowałeś w nocy :?: Co się stało na Dobrego Pasterza ( że wypadek to wiem ) :?: Jakieś ofiary śmiertelne chyba
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 i wybrał na dobrą kiełbachę bo te z pod hali są nie do podje....nia Toś ty chyba jeszcze nie jadł kiełbasek pod placem centralnym, tam są nie do podjebania Cuber weź pena to napiszę do Gabriela by podjechał swoją strzałą
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Toś ty chyba jeszcze nie jadł kiełbasek pod placem centralnym, tam są nie do podjebania jedliśmy równiez tam i szału nie zrobiły :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Toś ty chyba jeszcze nie jadł kiełbasek pod placem centralnym, tam są nie do podjebania jedliśmy równiez tam i szału nie zrobiły :gwizdanie: Są większe i lepsza chrupiąca bułka Ok nie będziemy o tym pisać bo już był kiedyś temat o tym Miejscówka pod HT większości pasuje bo centrum Krk jak by nie było
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 HT moim zdaniem popsuła się odkąd chleb zamiast bułek dają :gwizdanie: Kiełbasy porównywalne...
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 HT moim zdaniem popsuła się odkąd chleb zamiast bułek dają :gwizdanie: Kiełbasy porównywalne... Jak to nie ma już bułek :?:
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jak byłem ostatnio to dostałem średnio świeże dwie kromki chleba...
Gość mmcv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://motoallegro.pl/fiat-126p-1980r-fabrycznie-nowy-pelen-oryginal-i1646080758.html#gallery
Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://motoallegro.pl/fiat-126p-1980r-fabrycznie-nowy-pelen-oryginal-i1646080758.html#gallery :good: marzenie
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Z tego co się dowiedziałem pod NCkiem zrobili wiaty na zewnątrz i nie trzeba siedzieć w środku i spożywać.
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 HT moim zdaniem popsuła się odkąd chleb zamiast bułek dają :gwizdanie: Kiełbasy porównywalne... Jarko jeszcze nigdy nie dostałem tam chleba zamiast bulki heheheh
david_n Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Co nie zmienia faktu ze lepszy klimat jest pod HT powinienem przybyc dzis
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Transit, masz auto może pod domem czy dałeś już gdzieś do naprawy :?: Potrzebowałbym przepiąć od Ciebie do mnie puszkę centralnego zamka i sprawdzić czy na Twojej będzie się u mnie klapa tylna normalnie otwierać... Wszystko już sprawdziłem i tylko to mi zostało...
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Może akurat wtedy nie mieli co jarko spożywał
FANTOMAS Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://motoallegro.pl/fiat-126p-1980r-fabrycznie-nowy-pelen-oryginal-i1646080758.html#gallery eehhhhh...... to był mój pierwszy mobil (bat mobil ) to były czasy za 150000zł pełny bak i w Polske kaszlaki były debest
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 HT moim zdaniem popsuła się odkąd chleb zamiast bułek dają :gwizdanie: Kiełbasy porównywalne... Jarko jeszcze nigdy nie dostałem tam chleba zmiast bułki heheheh Taki to pożyje :gwizdanie: Co nie zmienia faktu ze lepszy klimat jest pod HT Aaa nie prawda Dla mnie tam jest średni klimat
Rekomendowane odpowiedzi