Gość Trzeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzięki Panowie za imprezkę, Robert dzięki za taxi, Rex zapamietaj że jak idziesz do miasta to nie ubierasz się tak jak na cracovię, zakładasz normalne ciuchy i wtedy cię wpuszczą na imprezę :gwizdanie: :decayed: dzięki za impre , czuje się jakbym wracał helikopterem :naughty:
Gość trueogre Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzięki Panowie za imprezkę, Robert dzięki za taxi, Rex zapamietaj że jak idziesz do miasta to nie ubierasz się tak jak na cracovię, zakładasz normalne ciuchy i wtedy cię wpuszczą na imprezę :gwizdanie: :decayed: dzięki za impre , czuje się jakbym wracał helikopterem :naughty: no ja również, nie wiedziałem że Rtocki tak wiwija na zakrętach :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam nadzieje że sokol nie zostanie jego czwartą żoną bo wracają sami :naughty:
Gość trueogre Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam nadzieje że sokol nie zostanie jego czwartą żoną bo wracają sami :naughty: oglądniemy jutro tapicerkę u rtockiego i będzie wszystko wiadomo :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 a myślisz że po co rtocki wozi folie? :decayed:
Gość trueogre Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 a myślisz że po co rtocki wozi folie? :decayed: myślę że chodzi o to, że jak Kamil się nie sprawdzi, to owinie go folia i do Wisły, tam kończą wszystkie gumiaki :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dobra idę w kimę , miłej nocki TO :th:
Gość trueogre Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No ja idę się wykąpać, potem ......... i do spania, wstanę o 16 na meczyk a potem na spocika, narka.
sokolnh Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 już szydera poszła powiem tak, z Robertem wracało sie bardzo miło folia nie była potrzebna po przecież w umywalce wczesniej zostawiłem
Gość trueogre Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 NIE SPAĆ ZWIEDZAĆ !!!!!!!!!!!!!
poziek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzięki Panowie za imprezkę, Robert dzięki za taxi, Rex zapamietaj że jak idziesz do miasta to nie ubierasz się tak jak na cracovię, zakładasz normalne ciuchy i wtedy cię wpuszczą na imprezę :gwizdanie: Jakie to sa normalne ciuchy ??
Cuber Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mad-Max dokładnie , ten C+ i reszta mediów to jeden wielki chłam ....szukają sensacji i opowiadają głupoty przeczytalem tylko pierwsze info i poszedlem dopiero później zajarzyłem o co chodzi no ale przynajmniej był pretext do Dzięki Jarko za popijawe! Marek27 :th: wiesz za co :gwizdanie: Widze że sie fajny podział robi na forum.... oby tak dalej !! :gwizdanie: dla mnie :th: ps. Ogrowy nie przypisuj wszytskiego do Craxy okej ? nie jednemu psu burek pamietaj!
jarko Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Powitać Wszystkich Dzięki Cuber, było miło i jak zwykle treściwie [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2008, 14:09 _________________________________________________http://sport.onet.pl/0,1248675,1729017,,prezesowi_cracovii_postawiono_zarzuty,wiadomosc.html
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jedzie ktoś na myjnie przed spotem? BP Wielicka ok 17:30
nimskrk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Siemka wszystkim byłem widzialem myslalem ze bedzie wiecej ludzi ale i tak bylo ok
Flyer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie : kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed: Warszawiakiem nie jestem, ale... no wlasnie - kto? bo chyba nikt jeszcze?
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Powitać Hehe myslałem ze bedzie troche czytania a tu bida dziś.
jarko Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Bida Pablo bo wszyscy na spociku byli Dzięki za dzisiejsze wrażenia, jak zwykle ekipa dopisała :th:
Rekomendowane odpowiedzi