norbi3000 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 podziękował za spota frekwencja btw Cuber i Kerczi ładna jazda po spocie alejami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Również podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 podziękował za spota frekwencja btw Cuber i Kerczi ładna jazda po spocie alejami nie rozumiem o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 btw Cuber i Kerczi ładna jazda po spocie alejami :gwizdanie: :gwizdanie: Dzięki za spota Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 również podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Musze Was chłopaki kiedyś odwiedzić tylko ciężko mam sie zebrac troszke daleko mam do Was ile masz km? ok 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 również podziękował frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 z rańca chyba zima idzie... dziś w nocy było poniżej 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 chyba zima idzie... dziś w nocy było poniżej 0 chyba będzie trzeba wcześniej zimówki założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 zeby nie bylo ze nie mowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 zeby nie bylo ze nie mowilem Co Ty wiesz http://finanse.wp.pl/kat,104114,title,Autostrada-A1-niezla-jazda,wid,13893040,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 dzisiaj sniezynka na FISie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 dzisiaj sniezynka na FISie Ja u siebie nie zauważyłem ale jechałem dopiero o 9-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 teraz tez nie mam ale o 8 bylo 3,5 teraz mam 6. w sobote podobno w malopolsce deszcz ze sniegiem p.s. w Q moze sniezynka sie zalacza dopiero przy -20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 p.s. w Q moze sniezynka sie zalacza dopiero przy -20 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 mroźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 jak trza było się pokazać na ładnych papciach w bukowinie to nikt się nie przejmował że śnieg i góry skąd ta panika co wy drogowcy jesteście że tak się boicie że was zima zaskoczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi