Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 KERCZI popatrz na Porsche i na tym skonczmy ta dywagajce. Mi sie wnetrze za***iście podoba (w kazdej becie) . A jesli chodzi o zmiany odnioslem sie do modelu E9x. Mnie brak Q nie doskwiera , wrecz przeciwnie . Jak Ty musisz miec Q to kupujesz Audi proste. Ja Q nie musze miec , Xdrive jest dobrym systemem ale dla mnie BMW = RWD nie Xdrive -chyba ze jak bede starszy to sobie kupie . Dla mnie Q nie jest wyznacznikiem samochodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 KERCZI popatrz na Porsche i na tym skonczmy ta dywagajce. Mi sie wnetrze za***iście podoba (w kazdej becie) . A jesli chodzi o zmiany odnioslem sie do modelu E9x. Mnie brak Q nie doskwiera , wrecz przeciwnie . Jak Ty musisz miec Q to kupujesz Audi proste. Ja Q nie musze miec , Xdrive jest dobrym systemem ale dla mnie BMW = RWD nie Xdrive -chyba ze jak bede starszy to sobie kupie . Dla mnie Q nie jest wyznacznikiem samochodu . no jesli porownujesz bmw do porsche to rzeczywiscie nie ma co dalej brnac w temat... Dla kazdego cos dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Mi sie wnetrze za***iście podoba (w kazdej becie) Hehe jak to faktycznie punkt widzenia zależy od puntku siedzenia Akurat wnętrze to najsłabszy element w betach i przyzna Ci to zdecydowana większość właścicieli owych aut a nawet fanów tej marki... Ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje. Przecież nawet taka Mandaryna miała nawet swoich wielbicieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 True Jarko wlasnie o tym mowie, gdyby zrobili jakies extra wnetrze, mysle ze mialoby duzo wieksza sprzedaz...tak ludziom sie bardzo nudzi, znam wielu uzytkownikow ktorzy po swojej drugiej bmw zmienili marke, no ale tak jak powiedzial przedmowca...o gustach sie nie dyskutuje... a wracajac do porsche, wlasnie dlatego bym go nie kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no jesli porownujesz bmw do porsche to rzeczywiscie nie ma co dalej brnac w temat... Dla kazdego cos dobrego mozesz rozwinac , chyba ze nie zrozumiales o czym pisalem ... :gwizdanie: Akurat wnętrze to najsłabszy element w betach i przyzna Ci to zdecydowana większość właścicieli owych aut a nawet fanów tej marki... A Ty ich wszystkich znasz :> ? Tą wiekszosc ... :gwizdanie:. Znam kilku uzytkownikow i nic takiego nie slyszalem. Nie powala designem (owszem), jest raczej ascetyczne (brak wodotryskow). powinnismy zaczac od ... ktore wnetrze ? Wnetrze E39 ? wnetrze E46? wnetrze seri E9x i E6x ? bo nie wiem o ktorym wnetrzu mowimy ? . tak ludziom sie bardzo nudzi, znam wielu uzytkownikow ktorzy po swojej drugiej bmw zmienili marke No ja po pierwszej A4 zmienilem marke, i co mam powiedziec Audi ma nudne wnetrze ? ? . Dla mnie argument zaden . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A Ty ich wszystkich znasz :> ? Tą wiekszosc ... :gwizdanie: ja bynjamniej tego nie zaobserowalem . Nie powala designem owszem. powinnismy zaczac od ... ktore wnetrze ? Wnetrze E39 ? wnetrze E46? wnetrze seri E9x i E6x ? bo nie wiem o ktorym wnetrzu mowimy ? . A co za roznica ktore?? Wszystkie sa praktycznie takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Wszystkie sa praktycznie takie same :decayed no tak, nie zauwazylem tego ... Szczegolne podobienstwa miedzy E46 i E9x no kropka w kropke to samo ... identyczne to sa B6 i B7 (od 2001-2008 to samo wnetrze). .Juz wieksze podobienstwo miedzy b5 i b6/b7 niz e46/e9x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 zrozumialem doskonale, tylko Ty porownujesz porsche ktorego nie kupuje sie dla wnetrza do bmw Wnetrze jest dla mnie bardzo wazne. Ale jak kupie sobie B2 i wybebesze wszystko i zostawie nie obszyta klatke, to nie bede sie zastanawial czy to auto jest ladne w srodku i czy jest super wygodne ...jesli rozumiesz o czym mowie... Jarko tak jak i ja pewnie nie zna OWEJ wiekszosci ale na wszystkich ktorych znam, wiekszosc ma wlasnie takie zdanie...a to chyba juz informacja ktora pozwala mi na posiadanie takiego zdania...jesli jeszcze do niego sie przychylam to juz w ogole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kur.wa mać MMCV po uj brniesz w temat BETY ? Czy to jest forum bety ? :wallbash: Na kazdym kroku chcesz pokazać wyższosć marki BMW nad AUDI co nie koniecznie takie stwierdzenie ma racje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jarko tak jak i ja pewnie nie zna OWEJ wiekszosci ale na wszystkich ktorych znam, wiekszosc ma wlasnie takie zdanie...a to chyba juz informacja ktora pozwala mi na posiadanie takiego zdania...jesli jeszcze do niego sie przychylam to juz w ogole... no w takim razie ok . Znamy roznych ludzi . ja osobiscie znam kilka(do 10) osob jezdzacych E9x zadna nie narzeka na wnetrze. Znam pare osob jezdzacych E46 zadna nie narzeka na wnetrze. W Audi wnetrze jest piekne , mnie sie rowniez podoba - nie przecze. [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 12:23_________________________________________________ Na kazdym kroku chcesz pokazać wyższosć marki BMW nad AUDI co nie koniecznie takie stwierdzenie ma racje ! GDZIE ?. Dyskutujemy na temat podobienstwa wnetrz ktore nie ma racji bytu :naughty: . Nie wciskaj mi czegos czego nie mysle KUR_WA MA_C ! pozatym dla mnie BMW = AUDI i odwrotnie , jakbys mnie znal to bys o tym wiedzial !! i nie zarzucaj mi ze chce pokazac jakas wyzszosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 MMCV nie chce mi się szukac postów , ale już nie jeden raz na forum piszesz w podtekscie że bejca is the best :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 MMCV nie chce mi się szukac postów , ale już nie jeden raz na forum piszesz w podtekscie że bejca is the best :gwizdanie: moze Ty to tak odebrales , oba samochody maja plusy i minusy i na tym moze skonczmy. Suma sumarum dla mnie sa tak samo DOBRE a jesli dyskutujemy o prowadzeniu to tu nie ma dyskusji -pewnie w tym poscie odczytales ze "is the best" . Audi is the best - lepiej Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 wybaczcie... ale nie moglem sie powstrzymac od wklejenia Nie chce tym nikogo obrażać... http://autokult.pl/2010/06/09/dlaczego-kierowcy-bmw-to-buraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja też to tak odbieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 W takim razie wybaczacie Panowie Bolid Mlodziezy Wiejskiej tez ma swoje wady , jak kazdy chyba samochod, wiec nie odbierajcie mnie w ten sposob. Postaram sie pisac bardziej wyraznie ,zeby nie posadzano mnie o podobne historie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Bmw robi swietne silniki: 2.0T... maja w planach zrobic 3.0D na 3 turbinach. 5.0 Na 2 TwinScrollach oraz jednej, zbiorczej turbinie.. tego w audi brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Też jestem zdania że bejca ma lepsze silniki zwłaszcza djesle. Miałem kiedyś 325Ti R6 2,5 w benzynce ~200PS. Ten gang tego motoru jak się wkręcał to...marzenie. Ten silnik to do tej pory światowy wzorzec dla silników R6. Miałem też E46 w 2.0D (pamiętacie paścia ) i też bez komentarza vel. 2.0TDi. Prowadzenie ośka A4 B7 kontra tylna ośka E46 bez dwóch zdań bejca lubię audi i bez dwóch zdań bardziej mi się podoba ale nie wieszajcie psów na bejcy bo to są naprawdę dobre konstrukcje i w/g. mnie w jednym to jest lepsze w drugim co innego a desing cóż BMW ma trend jak Mesio masz wsiąć i jechać nie ważne w jakim modelu siedzisz masz czuć się tak samo i wiedzeć co jak się obsługuje tak samo a nie czytać instrukcję obsługi nowy silnik bejcy 2.0T ponoć rozpie...la jajca w kogielmogiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 lubię audi i bez dwóch zdań bardziej mi się podoba ale nie wieszajcie psów na bejcy bo to są naprawdę dobre konstrukcje i w/g. mnie w jednym to jest lepsze w drugim co innego mam identyczne zdanie staram sie nie patrzec na marke(choc i tak wybieram zawsze miedzy dwoma ) a patrzec na to co mnie kreci i co sprawia ze jazda jest przyjemna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 lubię audi i bez dwóch zdań bardziej mi się podoba ale nie wieszajcie psów na bejcy bo to są naprawdę dobre konstrukcje i w/g. mnie w jednym to jest lepsze w drugim co innego mam identyczne zdanie staram sie nie patrzec na marke(choc i tak wybieram zawsze miedzy dwoma ) a patrzec na to co mnie kreci i co sprawia ze jazda jest przyjemna . A kto tu wiesza psy na bejcach ?! Rozmowa była tylko i wyłącznie nad wnętrzem, które wedle mmcv'a jest za***iste i tyle... Jak się co prowadzi, design zewnętrzny, silniki to inna para kaloszy czym delikatnie odbiegamy od sedna sporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ....Rozmowa była tylko i wyłącznie nad wnętrzem, które wedle mmcv'a jest za***iste i tyle... o gustach jak to już wspomniałeś się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi