jarko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ....Rozmowa była tylko i wyłącznie nad wnętrzem, które wedle mmcv'a jest za***iste i tyle... o gustach jak to już wspomniałeś się nie dyskutuje Zgadza się. To jest jego sprawa co mu się podoba. Nie zmienia to jednak faktu iż większość uważa ten element beemek za najsłabszy Zatem możemy tak do usranej śmierci sie przepychać, ale jaki to ma w sumie sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Rozmowa była tylko i wyłącznie nad wnętrzem, które wedle mmcv'a jest za***iste i tyle... masz ztym problem ? Gdyby wszyscy mysleli tak samo swiat nie poszedłby do przodu ... a tak pojawily sie komputery amfetamina i co ... :polew: A tak na powaznie to rozmowa nie byla na temat gustu tylko na temat tego ze wnetrza w betach sa identyczne :gwizdanie: . Co wg mnie nie ma miejsca(a juz napewno nie miedzy E46 a E9x a F3x ) , o to byl jak to nazwales "spor" ... Zatem możemy tak do usranej śmierci sie przepychać, ale jaki to ma w sumie sens ? Sensu nie ma zadnego. Kazdy ma swoje zdanie w tym temacie wyrobione, na zasadzie doswiadczenia lub na zasadzie plotki babki i ciotki . . p.s. Jarko musisz mnie poznac z ta wiekszoscia kierowcow ... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 kogo ta a4-b8 KR......MC ? CUber ,czasami nie Twoja? Moja ma końcówkę NC wiec pewnie o Nią chodzi a co sie dzieje ? w niedziele taką widziałem w okolicach bonarki,w godzinach poludniowych... btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 masz ztym problem ? Jasne, po nocach mi się śni jak Ci sie może to wnętrze aż tak podobać Karol stwierdził że wnętrza beemek są brzydkie bo jednakowe i takie same od iluś tam lat. Teraz zastanówmy się o czym była rozmowa: brzydkie wnętrze, jednakowe wnętrze, takie samo wnętrze od iluś lat, wnętrze, o pupie marynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 w niedziele taką widziałem w okolicach bonarki,w godzinach poludniowych... btw. no to zapewne byłem to Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 widzę że teamt się przeradza w " który ma dłuższego w zależności pod jakim kątem się patrzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 widzę że teamt się przeradza w " który ma dłuższego w zależności pod jakim kątem się patrzy" Fanti Ty lepiej w Czwartek na spota przyjedź a nie pier..... Ps. szykujesz gardełko na Bukowine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 widzę że teamt się przeradza w " który ma dłuższego w zależności pod jakim kątem się patrzy" Fanti Ty lepiej w Czwartek na spota przyjedź a nie pier..... rano sobie myślę może odwiedzę chłopaków dzisiaj bo córa się przeziębiła i wolne od przedszkola....... patrze czwartek ja pierd.......... Ps. szykujesz gardełko na Bukowine oh jo westchnął krecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja tam jeżdżę Passatem jak kapelusz i jestem z siebie, wnętrza jak również zewnętrznej części swojego auta dumny bo takiego kochanego auta nigdy nie miałem :> :> :> A Wy sobie jeździjcie audicami i bmwicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tak tyle ze w b6 i w b7 nie probowali nic zmieniac tylko poprostu zostawili to samo wnetrze. tutaj masz w swoim BWM te wielkie roznice: 95 ROK: 2004 ROK AUDI: 95 ROK 2004 rok Jesli w BMW jest zmiana chociazby na tym przykladzie to AUDI jestjuz w nastepnej epoce. KONIEC tematu bo jak zawsze odbieglismy od watku. p.s. W zadnym powyzszym poscie nie ujmuje silnikom i wlasciwosciom jezdnym BMW.[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:27_________________________________________________ dla rozluznienia atmosfery... Semianowi nie tylko hamulce swieca... ;p [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:44_________________________________________________tak teraz patrze i wrecz bym sie pokusil o to ze stara bmw jest nawet nowoczesniejsza w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Karol trochę coś pomieszałeś modele pokazałeś zdjęcia starej bety 5-ki i "nowej" 3 oraz starej A6 i nowej (C6) Jeśli mają to być porównania to jako drugie zdjęcie powinna być np. taka beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tak tyle ze w b6 i w b7 nie probowali nic zmieniac tylko poprostu zostawili to samo wnetrze. tutaj masz w swoim BWM te wielkie roznice: 95 ROK: 2004 ROK AUDI: 95 ROK 2004 rok Jesli w BMW jest zmiana chociazby na tym przykladzie to AUDI jestjuz w nastepnej epoce. KONIEC tematu bo jak zawsze odbieglismy od watku. p.s. W zadnym powyzszym poscie nie ujmuje silnikom i wlasciwosciom jezdnym BMW.[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:27_________________________________________________ dla rozluznienia atmosfery... Semianowi nie tylko hamulce swieca... ;p [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:44_________________________________________________tak teraz patrze i wrecz bym sie pokusil o to ze stara bmw jest nawet nowoczesniejsza w srodku Kerczi Ty to się chyba we mnie zakochałeś że wszedzie wklejasz moje fotki [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 20:07_________________________________________________ Karol trochę coś pomieszałeś modele pokazałeś zdjęcia starej bety 5-ki i "nowej" 3 oraz starej A6 i nowej (C6) Jeśli mają to być porównania to jako drugie zdjęcie powinna być np. taka beta czemu to zdjęcie to lustrzane odbicie? Popatrzcie na zegary.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 bo akurat się znalazł angol chodziło tylko o wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 fakt zle mi sie wkleilo, teraz juz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 aaa mi się ostatnio nowe hyundaie podobają np. http://www.gotbroken.com/2011-hyundai-elantra lub http://moto.pl/MotoPL/1,88389,8901260,Hyundai_Genesis_Coupe_od_114_900_zl.html volva też są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ale dzisiaj mamy dyskusję, miło się czytało Najlepiej kupić Audice i Betę = sprawa rozwiązana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Apropo - Ktos kiedys wspominal o A4 B8 czarnym Avancie, ze widzial z numerami KR... MC. To chyba nie Cuber. Moj kolega ma taka, tam jest wydech. a wlasciwie koncowki na wzor S4 razem z dokladka zderzaka. silnik 3.0 TDI + Compsport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Na spocie będzie powiększona frekwencja o nowego kolegę, tylko jeszcze się tutaj nie przywitał widzę [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 21:42_________________________________________________Coraz bardziej mi się podobają nowe avanty, a jak tak będzie wyglądało nowe RS6 to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Pablo zmieniles fure?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi