Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

....Rozmowa była tylko i wyłącznie nad wnętrzem, które wedle mmcv'a jest za***iste i tyle...

o gustach jak to już wspomniałeś się nie dyskutuje

Zgadza się. To jest jego sprawa co mu się podoba.

Nie zmienia to jednak faktu iż większość uważa ten element beemek za najsłabszy :)

Zatem możemy tak do usranej śmierci sie przepychać, ale jaki to ma w sumie sens ?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Rozmowa była tylko i wyłącznie nad wnętrzem, które wedle mmcv'a jest za***iste i tyle...

masz ztym problem :naughty: ? Gdyby wszyscy mysleli tak samo swiat nie poszedłby do przodu ... a tak pojawily sie komputery amfetamina i co ... :polew: :polew:

A tak na powaznie to rozmowa nie byla na temat gustu tylko na temat tego ze wnetrza w betach sa identyczne :gwizdanie: . Co wg mnie nie ma miejsca(a juz napewno nie miedzy E46 a E9x a F3x ) , o to byl jak to nazwales "spor" ...

Zatem możemy tak do usranej śmierci sie przepychać, ale jaki to ma w sumie sens ?

Sensu nie ma zadnego. Kazdy ma swoje zdanie w tym temacie wyrobione, na zasadzie doswiadczenia lub na zasadzie plotki babki i ciotki . :cool1: .

p.s. Jarko musisz mnie poznac z ta wiekszoscia kierowcow ... :polew: :polew: :polew:

kogo ta a4-b8 KR......MC ? CUber ,czasami nie Twoja? :mysli:

Moja ma końcówkę NC wiec pewnie o Nią chodzi a co sie dzieje ? :cool1:

w niedziele taką widziałem w okolicach bonarki,w godzinach poludniowych... btw. :hi:

masz ztym problem :naughty: ?

Jasne, po nocach mi się śni jak Ci sie może to wnętrze aż tak podobać :kox:

Karol stwierdził że wnętrza beemek są brzydkie bo jednakowe i takie same od iluś tam lat.

Teraz zastanówmy się o czym była rozmowa:

brzydkie wnętrze, jednakowe wnętrze, takie samo wnętrze od iluś lat, wnętrze, o pupie marynie... :decayed:

widzę że teamt się przeradza w " który ma dłuższego w zależności pod jakim kątem się patrzy" :thumbdown:

Fanti Ty lepiej w Czwartek na spota przyjedź a nie pier.....

Ps. szykujesz gardełko na Bukowine :decayed:

widzę że teamt się przeradza w " który ma dłuższego w zależności pod jakim kątem się patrzy" :thumbdown:

Fanti Ty lepiej w Czwartek na spota przyjedź a nie pier.....

rano sobie myślę może odwiedzę chłopaków dzisiaj bo córa się przeziębiła i wolne od przedszkola....... patrze :wallbash: czwartek ja pierd..........

Ps. szykujesz gardełko na Bukowine

oh jo westchnął krecik :przebiegly:

Ja tam jeżdżę Passatem jak kapelusz i jestem z siebie, wnętrza jak również zewnętrznej części swojego auta dumny bo takiego kochanego auta nigdy nie miałem :> :> :>

A Wy sobie jeździjcie audicami i bmwicami :polew:

Tak tyle ze w b6 i w b7 nie probowali nic zmieniac tylko poprostu zostawili to samo wnetrze.

tutaj masz w swoim BWM te wielkie roznice:

95 ROK:

BMW5Series-medium-1125_1.jpg

2004 ROK

2012-BMW-M5-F10-8.jpg

AUDI:

95 ROK

7440150004_large.jpg

2004 rok

010.jpg

Jesli w BMW jest zmiana chociazby na tym przykladzie to AUDI jestjuz w nastepnej epoce.

KONIEC tematu bo jak zawsze odbieglismy od watku.

p.s. W zadnym powyzszym poscie nie ujmuje silnikom i wlasciwosciom jezdnym BMW.[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:27_________________________________________________

dla rozluznienia atmosfery... :)

Semianowi nie tylko hamulce swieca... ;p

302579_298608313483930_100000042902366_1367046_1273949856_n.jpg[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:44_________________________________________________tak teraz patrze i wrecz bym sie pokusil o to ze stara bmw jest nawet nowoczesniejsza w srodku

Karol trochę coś pomieszałeś modele pokazałeś zdjęcia starej bety 5-ki i "nowej" 3 oraz starej A6 i nowej (C6)

Jeśli mają to być porównania to jako drugie zdjęcie powinna być np. taka beta

800pxbmwe60m5interior.jpg

Tak tyle ze w b6 i w b7 nie probowali nic zmieniac tylko poprostu zostawili to samo wnetrze.

tutaj masz w swoim BWM te wielkie roznice:

95 ROK:

BMW5Series-medium-1125_1.jpg

2004 ROK

4275_interior_gray.jpg

AUDI:

95 ROK

7440150004_large.jpg

2004 rok

010.jpg

Jesli w BMW jest zmiana chociazby na tym przykladzie to AUDI jestjuz w nastepnej epoce.

KONIEC tematu bo jak zawsze odbieglismy od watku.

p.s. W zadnym powyzszym poscie nie ujmuje silnikom i wlasciwosciom jezdnym BMW.[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:27_________________________________________________

dla rozluznienia atmosfery... :)

Semianowi nie tylko hamulce swieca... ;p

302579_298608313483930_100000042902366_1367046_1273949856_n.jpg[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 18:44_________________________________________________tak teraz patrze i wrecz bym sie pokusil o to ze stara bmw jest nawet nowoczesniejsza w srodku

Kerczi Ty to się chyba we mnie zakochałeś że wszedzie wklejasz moje fotki :decayed::naughty:[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 20:07_________________________________________________

Karol trochę coś pomieszałeś modele pokazałeś zdjęcia starej bety 5-ki i "nowej" 3 oraz starej A6 i nowej (C6)

Jeśli mają to być porównania to jako drugie zdjęcie powinna być np. taka beta

800pxbmwe60m5interior.jpg

czemu to zdjęcie to lustrzane odbicie? Popatrzcie na zegary....

Apropo - Ktos kiedys wspominal o A4 B8 czarnym Avancie, ze widzial z numerami KR... MC.

To chyba nie Cuber. Moj kolega ma taka, tam jest wydech. a wlasciwie koncowki na wzor S4 razem z dokladka zderzaka.

silnik 3.0 TDI + Compsport

Na spocie będzie powiększona frekwencja o nowego kolegę, tylko jeszcze się tutaj nie przywitał widzę :naughty:[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 21:42_________________________________________________Coraz bardziej mi się podobają nowe avanty, a jak tak będzie wyglądało nowe RS6 to :slina:

renderingaudirs6avantby.jpg