gucio07 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 z wieczora.Ja postaram się wyrobić pewnie do 21 będziecie w Galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Pablo zrób akcje (pw smsy ) na jutrzejszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 to stare auto CTV'a dokładnie jaki wydech :sick3: :polew: jak w co drugiej starej bmc-e racja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2220.msg2689115#msg2689115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 no gruby wałek, na policję i niech się tłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2220.msg2689115#msg2689115 nie do wiary, takich ludzi powinni zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Pablo zrób akcje (pw smsy ) na jutrzejszego spota Taki mam zamiar [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 00:53_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2220.msg2689115#msg2689115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2220.msg2689115#msg2689115 nie do wiary, takich ludzi powinni zamykać NO to do roboty masz uprawnienia do tego [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 08:34_________________________________________________ [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 08:36_________________________________________________ Wąski co sie dzieje :polew: :polew: no no a co się dzieje :naughty:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 08:37_________________________________________________ MRC WIDEBODY S4 - THE SEQUEL 204.4MPH Jutro na spocie zapowiada się dobra frekwencja [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 15:36_________________________________________________http://allegro.pl/audi-b4-po-lifcie-i1880006402.html [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 08:38_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zdałem Teraz już możecie śmiało mówić do mnie złotówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ustilago Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam Zamierzam po raz pierwszy zjawić się na spociku. Pytanie - czy będzie ktoś z vag-iem? Chciałbym sobie coś przy okazji posprawdzać i posłuchać rad bardziej doświadczonych kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zdałem Teraz już możecie śmiało mówić do mnie złotówa lepiej brzmi dzieliwór :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zdałem Teraz już możecie śmiało mówić do mnie złotówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zdałem Teraz już możecie śmiało mówić do mnie złotówa graty Witam Zamierzam po raz pierwszy zjawić się na spociku. Pytanie - czy będzie ktoś z vag-iem? Chciałbym sobie coś przy okazji posprawdzać i posłuchać rad bardziej doświadczonych kolegów. zapewne ktoś z VAGiem się pojawi np.Kerczi Mi własnie padła grafika w laptoku Pojechał własnie TAXI na serwis koszt grafiki 350 zł z wymianą naprawa ekspresowa i odbiór przed 17-stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam Zamierzam po raz pierwszy zjawić się na spociku. Pytanie - czy będzie ktoś z vag-iem? Chciałbym sobie coś przy okazji posprawdzać i posłuchać rad bardziej doświadczonych kolegów. Oczywiście zapraszamy Zdałem Teraz już możecie śmiało mówić do mnie złotówa Graty następna złotówo jarko będziesz na spocie bo Cris prosił bym mu przekazał przesyłkę od Ciebie jeśli by Cię nie było na Vagu w Niedziele :?: Mi własnie padła grafika w laptoku Pojechał własnie TAXI na serwis koszt grafiki 350 zł z wymianą naprawa ekspresowa i odbiór przed 17-stą Coś fatum z tymi grafikami ostatnio Akcja sms (cholera za dużo was mam w tym komie ) za nami, także szykować się na dzisiejszego spota Szkoda że pogoda ujowa bo miałem jechać wypucować audice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Czy coś ostatnio oddali nowego w kwestii autostrady A2 z Łodzi w kierunku W-awy bo szykuje mi się jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Czy coś ostatnio oddali nowego w kwestii autostrady A2 z Łodzi w kierunku W-awy bo szykuje mi się jazda Lepiej powinieneś się zapytać chłopaków z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 PABLO, dostałem info i mam to na uwadze. Na spocie mnie niestety nie będzie, ale w niedzilę sie pojawię bo pewnie ekipa ze Ślunska polarki będzie chciała odebrać BTW Dzięki za gratulacje. W końcu ze spokojem mogę patrzeć na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 BTW Dzięki za gratulacje. W końcu ze spokojem mogę patrzeć na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Może ktoś od nas gibał ostatnio bo nie wiem czy lecieć na Radom czy może jest już lepsza alternatywa. Parę razy leciałem na Łódz ale potem jest kicha. Z mojej strony miasta zanim się przebije do A4 to może być i mało godzina w plecy a tutaj znam już takie popierdółki w kierunku na Kocmyrzów i Słomniki że w godzinę to już jestem przed Jędrzejowem tyle że ogólnie przepustowość tej trasy to QPA a raczej brak mi Siemianowej korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Wypadek BMW M3. Więcej sprzętu niż talentu. Dajcie na 5:50s, więcej w temacie Hioba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi