Gość rob Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba Wszyscy w coś grają i trenują przed niedzielnym strzelaniem JA sobie dzis potrenuje ja też, w gothica
Tukan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba Wszyscy w coś grają i trenują przed niedzielnym strzelaniem JA sobie dzis potrenuje ja też, w gothica Ja trenuje popijanie Tyskie Miłej gry :th:
Gość rob Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba Wszyscy w coś grają i trenują przed niedzielnym strzelaniem JA sobie dzis potrenuje ja też, w gothica Ja trenuje popijanie Tyskie Miłej gry :th: jedno nie przeszkadza w drugiemu
Tukan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba Wszyscy w coś grają i trenują przed niedzielnym strzelaniem JA sobie dzis potrenuje ja też, w gothica Ja trenuje popijanie Tyskie Miłej gry :th: jedno nie przeszkadza w drugiemu No moze w nadmiarze to pierwsze,przeszkadza drugiemu
Gość rob Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba Wszyscy w coś grają i trenują przed niedzielnym strzelaniem JA sobie dzis potrenuje ja też, w gothica Ja trenuje popijanie Tyskie Miłej gry :th: jedno nie przeszkadza w drugiemu No moze w nadmiarze to pierwsze,przeszkadza drugiemu jak przesadzisz, stajesz się nieśmiertelny
Tukan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba Wszyscy w coś grają i trenują przed niedzielnym strzelaniem JA sobie dzis potrenuje ja też, w gothica Ja trenuje popijanie Tyskie Miłej gry :th: jedno nie przeszkadza w drugiemu No moze w nadmiarze to pierwsze,przeszkadza drugiemu jak przesadzisz, stajesz się nieśmiertelny :polew:
jarko Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To jak kilka osób dobrze potrenuje w sobotę to w niedziele będziemy mieli nieśmiertelnych
Gość rob Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To jak kilka osób dobrze potrenuje w sobotę to w niedziele będziemy mieli nieśmiertelnych jak co łik
Tukan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To jak kilka osób dobrze potrenuje w sobotę to w niedziele będziemy mieli nieśmiertelnych jak co łik Ja w sobote max 2 no moze 3 piwa i koniec ;( Bo do krk na bitwe sie trza wybrac :th:
jarko Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To jak kilka osób dobrze potrenuje w sobotę to w niedziele będziemy mieli nieśmiertelnych jak co łik Ja w sobote max 2 no moze 3 piwa i koniec ;( Bo do krk na bitwe sie trza wybrac :th: To nie chcesz nieśmiertelności :?:
Mad_MAX Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bry działo się coś ciekawego przez te 11 stron których nie czytałem?? jakieś ustalenia itp itd? :gwizdanie: Hyhy jedyne co jest ustalone to , ze rano mowimy "Dziendobry" , a wieczorem "Dobranoc" :polew: , a cala reszta to
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bry działo się coś ciekawego przez te 11 stron których nie czytałem?? jakieś ustalenia itp itd? :gwizdanie: Hyhy jedyne co jest ustalone to , ze rano mowimy "Dziendobry" , a wieczorem "Dobranoc" :polew: , a cala reszta to lepiej bym tego nie ujął Max
Mad_MAX Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 hehe sie ma czasem bajerke :naughty:
jarko Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No i wymyśliliśmy sposób na nieśmiertelność w niedzielę
Gość trueogre Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jarko w niedzielę nikt się nie uchowa
jarko Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Adi, wystarczy jedna tylko strona do tyłu a się dowiesz Jarko w niedzielę nikt się nie uchowa Już ja się o to zatroszczę
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Adi, wystarczy jedna tylko strona do tyłu a się dowiesz Jarko w niedzielę nikt się nie uchowa Już ja się o to zatroszczę jesteś pierwszy na mojej liście do odstrzału , no może drugi :decayed:
jarko Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Adi, wystarczy jedna tylko strona do tyłu a się dowiesz Jarko w niedzielę nikt się nie uchowa Już ja się o to zatroszczę jesteś pierwszy na mojej liście do odstrzału , no może drugi :decayed: Tzn. że nie będziemy się bawić w jednej drużynie :?:
Rekomendowane odpowiedzi