Cuber Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 dzieki za spota wczorajszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Boseron i jak tam kupiłeś Battlefield'a 3 :?: [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 00:55_________________________________________________Gdyby to tylko weszło do produkcji :kox: http://www.mototok.pl/Audi-prezentuje-500-konne-A1-Clubsport-quattro-a653 kupił byś?? Panowie dziekuję za wczoraszego spota. Karol (chyba bo jeszcze nie kojarzęwaszych imion) jestem pod wielkim wrażeniem twojego wspaniałego systemu audio. Jak dorosnę też chcę mieć taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Gertruda (bo jesli dobrze domniemam od tego imienia jest nick Gruszka) nic sie nie martw, Twoje marzenie to utopia, jak mamy rozmawiac powaznie jak Mowimy o Tobie i o tym ze dorosniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 apropo gruszki to moja córeczka bardzo lubi piosenkę o gruszce Dlaczego gruszka chce być chuda jak pietruszka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 nie do wiary... http://www.fakt.pl/Chinczycy-beda-produkowac-krew-z-ryzu-,artykuly,136448,1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ....... Jak dorosnę też chcę mieć taki ja pierd....le popłakałem się ale i tak Ci trochę chyba braknie żeby sięgnąć do gałki VOL więc na hu... Ci coś takiego dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ale pier^^icie 3 po 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Widzieli jaka zadyma w Warsaw jak co roku hm [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:49_________________________________________________Pablo kupiłem kupiłem instaluje własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Pablo kupiłem kupiłem instaluje własnie W tej promocji z Medal Of Honor co Ci mówiłem :?: Ok to jak wszystko poinstalujesz to działaj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227233.0 Ja zaraz będę instalował nowego Call Of Duty: MW3 Kilka dni temu premiera była, podobno lepszą ma kampanię niż BF3 ale gorszy multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Co Wy z tymi grami jak dzieciaczki chociaż do niedawna też lubiłem pograć w Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 również podziękował za wczorajszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Co Wy z tymi grami jak dzieciaczki chociaż do niedawna też lubiłem pograć w Counter Strike Nooo nawet jakieś forum miałeś do grania Teraz widzę spoważniałeś i wolny czas już tylko na siłce spędzasz - jak prawdziwy mężczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dowiedziałeś się może czegoś o tym aucie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Co Wy z tymi grami jak dzieciaczki chociaż do niedawna też lubiłem pograć w Counter Strike Zagraj w nowego BF3 w multi jak masz dobrego kompa to zapewniam Cię że się nie oderwiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 dwa ucho nie moge na to patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 dwa ucho nie moge na to patrzeć I jeszcze karnego nie strzelili Ja tam oglądam Gladiatora na TVN-ie. Na naszych dziadów nie można patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja wyłączyłem mecz jak zobaczyłem 0-2.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi