Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

Czyli nie tylko nie przyjechałeś na spota z tego powodu..

Pablo osochosi?[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 07:49_________________________________________________tak na miły początek dnia... :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Czyli nie tylko nie przyjechałeś na spota z tego powodu..

Pablo osochosi?

PABLO też chory..

A przy okazji.. jeszcze raz dziękuję PABLO! :naughty:

Opublikowano

buahhhahahha...ja dopiero teraz zobaczylem wywiad :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 00:25_________________________________________________Themon przyniesc Ci wuwuzele??

wywiad :kox:

Opublikowano

byc moze nie, ale napewno nie siedzialbym na pupie i nie mowil ze za 1600 nie pojde do roboty bo na wyspie dostane wiecej..

KONIEC DYSKUSJI bo jak CUB napisal - rzeczywiscie to nie ma sensu.

Kazdy ma swoje racje w tej kwesti wiec na sile nie ma co sie przekonywac. Ty miales dobry start i zabezpieczenie,a przedewszystkim psychiczny spokoj ze nawet jak cos nie wyjdzie to jest wsparcie finansowe (a to naprawde jest duzy % sukcesu) - choc nie mowie ze nie zapracowales na to co masz :good:. Ktos kto go nie ma wyjedzie zeby miec na ten start , jesli ma jakis biznes plan (apropos "po ch***** wracaja do PL).

p.s. ja tez bym na pupie nie siedzial , chyba ze inaczej zrozumiales to co napisalem, ale na to akurat nie mam wplywu.

Opublikowano

@mmcv: W czym programujesz? Pytam z czystej ciekawości :gwizdanie:

Opublikowano

Sorry Transitpower, ale nie do końca się z Tobą zgodzę już Ci powiem dlaczego. Pracuję na kopalni odkrywkowej surowców drogowych (dolomit) jako energetyk (utrzymanie ruchu całego zakładu). Dzienna sprzedaż to około 5-7 tyś ton. Dziennie przyjeżdża tu patelniami po kamień setki samochodów. Z niektórymi kierowcami z czasem się już poznajesz i rozmawiasz na tematy również zarobków. Kierowcy takich aut maja płacone od kursu, im więcej ich zrobi tym więcej zarobi. To że muszę wstawać czasem o 2:30 to prawda, zwłaszcza Ci którzy przyjeżdżają z poza terenu. Ludzie Ci zarabiają 3-3.5 tyś miesięcznie a nie 2 jak Ty pisałeś. Prawdą jest też to że w pracy spędzają cały dzień od pon-piąt.

Natomiast jeżeli pisząc ciężkie sprzęty, chodziło Ci o ludzi którzy pracują na koparkach, koparko ładowarkach, ładowarkach, to ludzi Ci średnio zarabiają po 20zł/h, często pracują też w delegacjach, znam takich ludzi bardzo wielu bo tacy często u nas są podwynajmowani. Są to normalni pracownicy jakiejś firmy.

Pisząc o ciężkim sprzęcie - miałem na myśli kierowców w MPK (nie naprowadziła Cię na to część drugiego zdania "wyjazd na linie"??). Wystarczy noc w pracy spędzić a tu 5 stron czytania :shocked: A swoją drogą... Siądźcie sobie wszyscy przy okrągłym stole i podyskutujcie na ten temat na żywo - bo pisanie często wypacza sens który autor chciał przekazać czytelnikom. A temat naprawde jest bardzo ciekawy, emocjonujący i co więcej - ciągle na czasie.

Dzień dobry bardzo :hi:

Opublikowano

@mmcv: W czym programujesz? Pytam z czystej ciekawości :gwizdanie:

w javie.
bo pisanie często wypacza sens który autor chciał przekazać czytelnikom

jak najbardziej sie zgadzam .

Opublikowano
:siema: ludzie pracy :decayed:
Opublikowano

:hi:

Niech dobrze prowadzi :wink4:

Mojemu dobremu kumplowi którego znam od 5 roku życia, dziś Matka zmarła, kobieta 56lat i nie wygrała z rakiem...

Aż mi się coś dzieje jak myślę o tym :wallbash:

Opublikowano

Dziś podobno chop pojechał. Ponad 400km w jedną stronę :wink4:

Opublikowano

No ładnie, ładnie :>

Przetestuje :kox:

Opublikowano

czyżbym szwagierkę dzisiaj obsługiwał na fotelu :naughty:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:54_________________________________________________

i nigdzie nie musiał skręcać :przebiegly:

Opublikowano

czyżbym szwagierkę dzisiaj obsługiwał na fotelu :naughty:

Dość dziwnie to zabrzmiało :polew: :polew:

ogólnie :hi:

Opublikowano

Mojemu dobremu kumplowi którego znam od 5 roku życia, dziś Matka zmarła, kobieta 56lat i nie wygrała z rakiem...

Aż mi się coś dzieje jak myślę o tym :wallbash

smutna sprawa, :confused4: .

Opublikowano

Gdzie Wy ten wywiad widzicie ?

ludzie pracy :decayed:

IMPREZKA :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Gdzie Wy ten wywiad widzicie ?

ludzie pracy :decayed:

IMPREZKA :kox: :kox: :kox:

czytaj forum :naughty:

Opublikowano

Dzięki Robert :good:

Wszystkie wywiady są osobno z tego co widziałem a tu taki bonus na końcu skrótu hehe...

A ta laska to chyba se zapomniała wcisnąć ON na mikrofonie, ale tak to jest jak operator kamery bez słuchawek pracuje ( te od komórki też się nadają ) :decayed:

Opublikowano

Czy znacie tych kolesi ze straży pożarnej? Bo jestem w 95% ale nie 100 pewny że z numerem 16 jest mój znajomy Marcin Orzechowski (Orzech). Ktoś to może potwierdzić? Pytam z ciekawości :-)[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 14:46_________________________________________________Kto jest u Was na bramce? Bo chyba pierwszy raz na niej stał :decayed: :decayed: