FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Waski ale zaparkowałes wyśmienicie dobrze że się nie zalapał na akcje z pipką albo ptakiem
FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 czego się szczerzysz odkurzaj tam nokle na regale
FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wkleić to ja Ci mogę ale łatwiej będzie wybić
FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 oj tam oj tam nowy rok nowe zęby,,, Grześ jednak was nie zabiorę bo Gosia ma mieć jakąś obszerną kreację i mowi że się pomnie Lennox nie ma za co :cwaniak1:
FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Poważnie ? :bicz3: :baseball: a ta pupa to czyja Gosi nieładnie spoko bez nerw :ranting1: żarcik taki
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie ma ktoś płytke z mapami do navi plus ? potrzebuje zeby mi ktoś nagrał , dziękuje z góry druga sprawa to szukam dla Mojej auta małego taniego i wybór padł między Opel Corsa, Reno Clio a Fiat Punto, samochód ma być do 5 tys zł. jakby ktos słyszał to dawac znać w końcu zdała pozdrowienia ide pić drina bo szykuje forme na jutro [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:18_________________________________________________no i pytanie z tych 3 marek którego złoma wybrać a moze jeszcze coś innego w tych pieniądzach.....
Transitpower Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 CUBER jestes jutro w pracy?? Bo jeśli tak, to Cię w końcu nawiedzę
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 CUBER jestes jutro w pracy?? Bo jeśli tak, to Cię w końcu nawiedzę cześć Studencik
Transitpower Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie ma ktoś płytke z mapami do navi plus ? potrzebuje zeby mi ktoś nagrał , dziękuje z góry druga sprawa to szukam dla Mojej auta małego taniego i wybór padł między Opel Corsa, Reno Clio a Fiat Punto, samochód ma być do 5 tys zł. jakby ktos słyszał to dawac znać w końcu zdała pozdrowienia ide pić drina bo szykuje forme na jutro [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:18_________________________________________________no i pytanie z tych 3 marek którego złoma wybrać a moze jeszcze coś innego w tych pieniądzach..... W tych pieniądzach to ja bym bardziej wolał szukać jakiegoś japońca... Toyota Starlet, Mitsubishi Colt itd... Ale Corsa albo Clio też są niezłymi wyborami. Uważałbym natomiast na Punto :gwizdanie:
jarko Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 OSTATNI RAZ W ROKU DO PRACY - RODACY :naughty: Boseron ja będę wkrótce sprzedawał astrę, za 2,5tyś... Po remoncie silnika A z tych opcji co podałeś to dla żony ja bym brał corse lub pande - w Twoim przypadku punto. Olej japońce, francuzy i inną gadzinę - kupuj co tanie w użytkowaniu i nie drogie w klepaniu :naughty: Dam Ci przykład. Żonie ostatnio układ wydechowy szwankował ( w astrze ), zawiozła do jakiegoś serwisu koło pracy na bora-bora. Przyszła odebrać po robocie, autko naprawione + zamek w drzwiach - koszt 210zł
norbi3000 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Panowie ma ktoś płytke z mapami do navi plus ? potrzebuje zeby mi ktoś nagrał , dziękuje z góry druga sprawa to szukam dla Mojej auta małego taniego i wybór padł między Opel Corsa, Reno Clio a Fiat Punto, samochód ma być do 5 tys zł. jakby ktos słyszał to dawac znać w końcu zdała pozdrowienia ide pić drina bo szykuje forme na jutro [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 23:18_________________________________________________no i pytanie z tych 3 marek którego złoma wybrać a moze jeszcze coś innego w tych pieniądzach..... co do navi plus, ja mam tylko w KRK bede dopiero w poniedzialek jeżeli chodzi o samochody to miesiąc temu stałem przed takim samym wyborem dla mojej żony, wybór padł na Fiata Punto z 2000 roku z silnikiem 1.2 8V, cena zakupu to 5300 zł, wyszukałem go na allegro, troche tego jest, ale trzeba uwazac bo np dzien przed zakupem ogladalem tez Punto z 2000 roku w KRK, ale bylo totalnie zgnite wszedzie, a ten co kupilem dopiero lekko bierze przy nadkolach mimo iz ten sam rocznik, plusy tego auta, ktore zauwazylem to: dodatkowe wspomaganie CITY (dla kobiety przy parkowaniu fajna sprawa, szukaj ogolnie ze wspomaganiem, bo jechalem jednym bez i :wallbash: ), druga rzecz to spalanie, na baku 46 L przejechała prawie 700 km 85 % miasto 15 % trasa więc średnio 6,5 litra uwazam za dobry wynik, czesci smiesznie tanie i dostepne wszedzie, co do corsy to mojej żony siostra jezdzi corsa z 1999 roku z silnikiem 1.2 16V (sprowadzona 4 lata temu z niemcowni) praktycznie zero korozji jak narazie, spalanie na podobnym poziomie co punto, ale srodek wg mnie jest mniej nowoczesny w stosunku do fiata, czesci tez na podobnym poziomie na temat clio sie nie wypowiem, bo raz nie mam doswiadczenia, dwa nie lubie francuzow btw 1 :hi: btw 2 Z racji, że nie było mnie w KRK ostatnimi czasy: Życzę wszystkim lepszego niż ten nowego roku !!!
KERCZI Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Sprzedam Ci moje 206 wrc ale musisz obiecac ze przed sprzedaza nie naprawisz fotela kierowcy...
Rekomendowane odpowiedzi