michail55 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pablo dzieki ci goscie od geometrii sa ok ale jeszcze jedno pytanie. Mam chromowane listwy wokoło szyb w samochodzie nieco zniszczone przez poprzedniego wlasciciela najprawdopodobniej przez myjnie automatyczna co moge z tym zrobic to niby jest chrom ale to jest tylko powloka chromowa a jest to aluminium chcialbym to jakos odnowic sobie albo oddac to komus kto to zrobi wiecie gdzie u nas w krakowie cos takiego robia?? dzwonilem do TECE i oni nie robia aluminium wiec juz nie wiem gdzie sie zgloscic
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nono jechałbym : > O ile mi przywrócą furę do życia.. bo miał się okazać pompowtrysk a pękła jakaś tulejka na korbowodzie i dziś byłem to oglądać jak rozebrali Tulejka narobiła trochę szkód
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pierdziel to, jak nie dasz rady autem to się z kimś weźmiesz z Krk
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pierdziel to, jak nie dasz rady autem to się z kimś weźmiesz z Krk Może z pablo_ua4 pojadę z Olkusza ; P
jarko Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nono jechałbym : > O ile mi przywrócą furę do życia.. bo miał się okazać pompowtrysk a pękła jakaś tulejka na korbowodzie i dziś byłem to oglądać jak rozebrali Tulejka narobiła trochę szkód Ale zlot jest za blisko trzy miechy a Ty się już awarią auta tłumaczysz
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Może się on boi porządnego picia, bo żadna kropelka % w Bukowinie się nie marnuje
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nono jechałbym : > O ile mi przywrócą furę do życia.. bo miał się okazać pompowtrysk a pękła jakaś tulejka na korbowodzie i dziś byłem to oglądać jak rozebrali Tulejka narobiła trochę szkód Ale zlot jest za blisko trzy miechy a Ty się już awarią auta tłumaczysz W tym roku myślę, że mi się uda :gwizdanie:
ruks Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pablo dzieki ci goscie od geometrii sa ok Gdzie w końcu robiłeś i co było? Zbieżność?
gruszka Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ktoś wie o co kaman? Witojcie kolego
pawel1380 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ktoś wie o co kaman? Witojcie kolego Witaj dance mistrzu Jak tak dalej mnie baba będzie męczyć to się chyba bedę musiał zgłosić do Ciebie Non stop na parkiet
gruszka Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ktoś wie o co kaman? Witojcie kolego Witaj dance mistrzu Jak tak dalej mnie baba będzie męczyć to się chyba bedę musiał zgłosić do Ciebie Non stop na parkiet To dawaj
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Taki dance http://wpytke.pl/obrazek.php?260 Nie spać karwa :!:
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie jakby ktos gdzies slyszal itd to VW T5 do sprzedania: http://allegro.pl/show_item.php?item=2036610562
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Panowie i zawias zrobiony.. springi zrobiły robote i teraz jest gicior w czwartek zobaczycie
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Panowie i zawias zrobiony.. springi zrobiły robote i teraz jest gicior w czwartek zobaczycie dawaj fotę
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 zdjęcie robione na szybko komórą więc nienajlepsza jakość...
Rekomendowane odpowiedzi