Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 zdjęcie robione na szybko komórą więc nienajlepsza jakość... a tył dalej cos wysoko
Wąski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 tył przed: tył po: a tu widać różnicę na żywo na pewno inaczej to wygląda
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 a tu widać różnicę na żywo na pewno inaczej to wygląda jak dla mnie jest ok a wszystko dzięki komu??? teraz to na wiosne jakies fajne kolo i bedzie a co z czwartkiem?? niebieski czy bar?? jak planujecie??
michail55 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 tył przed: tył po: a tu widać różnicę na żywo na pewno inaczej to wygląda co tam mu wrzuciles?? sprezyny obnizajace czy gwint??
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Już od rana gadają, spokoju tu na chwile nie ma
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 co tam mu wrzuciles?? sprezyny obnizajace czy gwint?? amory Sline natomiast springi H&R
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemka Krakusy Fantowski teraz o "niebo" lepiej
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemka Krakusy Fantowski teraz o "niebo" lepiej dokładnie jest o wiele lepiej... z czasem moze uda mi sie zrobic ja tak zeby nie razila po oczach Cuber a jak z czwartkiem? wiadomo co?
ozi_wells Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 mnie jeszcze po sylwestrze trzyma wódkowstret ;(
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 mnie jeszcze po sylwestrze trzyma wódkowstret ;( mam podobnie...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 hej KRakusy jestem za wyjściem czwartkowym
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 eeee tam pierdo..... zimna wódka zawsze dobra jest
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czwartek jak Czwartek Piątek wolny to nie taki zwykły czwartek mnie jeszcze po sylwestrze trzyma wódkowstret ;( mam podobnie... Leszcze
Rekomendowane odpowiedzi