miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kuźwa zaraz nam zaleje osiedle taka wichura z deszczem coś ściemniasz http://www.krakow.pl/multimedialny_krakow/3222,artykul,widok_z_ul__brackiej_na_rynek_glowny_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 u mnie tak wieje ze zaraz dach zerwie Pablo jakby te laseczki przyszły to mysle ze nikt by sie nie wykręcał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tu masz okolice Pabla: http://www.krakow.pl/kamery_internetowe/2449,artykul,sawickiego___medweckiego.html A już dzisiaj nowym odcinkiem drogi przez Ruczaj http://www.zikit.krakow.pl/ Ostatnio testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja pierd.....le co się dzieje z tą pogodą przed chwilą wróciłem do domu. Złapał mnie taki deszcz z gradzikiem i wichurą że czegoś takiego to jeszcze nie widziałem tak napierdzielało wiatrem że momentami mi auto przestawiało a gałęzie leciały z drzew jak liście tylko się modliłem żeby jakiś konar się nie oderwał masakra jakaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja pierd.....le co się dzieje z tą pogodą przed chwilą wróciłem do domu. Złapał mnie taki deszcz z gradzikiem i wichurą że czegoś takiego to jeszcze nie widziałem tak napierdzielało wiatrem że momentami mi auto przestawiało a gałęzie leciały z drzew jak liście tylko się modliłem żeby jakiś konar się nie oderwał masakra jakaś. Już się uspokoiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja tam spałem i nic nie słyszałem siemka Krakowiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Coś się pokręciło tam na górze czyżby jednak 2012 THE END miałby być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Coś się pokręciło tam na górze czyżby jednak 2012 THE END miałby być Majowie się nigdy nie mylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja tam spałem i nic nie słyszałem siemka Krakowiaki ja tyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Coś się pokręciło tam na górze czyżby jednak 2012 THE END miałby być Majowie się nigdy nie mylą Eee tam... Jak można wierzyć cywilizacji która nie umiała przewidzieć własnego upadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Eee tam... Jak można wierzyć cywilizacji która nie umiała przewidzieć własnego upadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 chyba zima zawitała i to ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 eeeee nieeee jeszcze nie. dopiero straszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ale wieje dobrze i sniezek pada dot ego Chciałbym wracać z pracy aby były drogi białe i pół metra sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zamieć niezła jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ale wieje dobrze i sniezek pada dot ego Chciałbym wracać z pracy aby były drogi białe i pół metra sniegu przez kilka godzin :gwizdanie: ,bo Kraków stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 i juz rozpogodzilo sie na zakopiance ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 pilot od webasto został w innej kurtce lepiej niech nie sypie bo może wieczorem przymarznie a ja już zapomniałem co to skrobaczka i jak się to używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 chyba wypier...le te dunlopki bo wozi mna po drodze jak bym burą suką... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi