Wąski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ozi kawałek http://dajerade.com/obrazek/331/#relikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ozi kawałek http://dajerade.com/obrazek/331/#relikt juz to widzialem... ale wg mnie lepsza wersja od oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 pilot od webasto został w innej kurtce lepiej niech nie sypie bo może wieczorem przymarznie a ja już zapomniałem co to skrobaczka i jak się to używa. Po co odsniezac? Ja uzywam mocy Jedi, potem czasem trza cos przemalowac ale jaka frajda w doskonaleniu wyczuwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 pilot od webasto został w innej kurtce lepiej niech nie sypie bo może wieczorem przymarznie a ja już zapomniałem co to skrobaczka i jak się to używa. Po co odsniezac? Ja uzywam mocy Jedi, potem czasem trza cos przemalowac ale jaka frajda w doskonaleniu wyczuwania powiedział co wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 pilot od webasto został w innej kurtce lepiej niech nie sypie bo może wieczorem przymarznie a ja już zapomniałem co to skrobaczka i jak się to używa. Po co odsniezac? Ja uzywam mocy Jedi, potem czasem trza cos przemalowac ale jaka frajda w doskonaleniu wyczuwania tak słyszałem jak próbowałeś kiedyś mocą przenieść krawężniki po spocie ale moc nie była wtedy jakoś z tobą szifo JODA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Heh, miałem dzisiaj ogromną przyjemność pośmigać na świeżutkim śniegu + oponki letnie - rewelacja, ledwo Na Stoki dojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 hmm szkoda ze na Zakopiance nie ma śniegu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jeszcze mi wycieraczka odpadła jak nadupczało śniegiem... Skoda - Czesko-Niemiecka myśl konstrukcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jeszcze mi wycieraczka odpadła jak nadupczało śniegiem... Skoda - Czesko-Niemiecka myśl konstrukcyjna a wiesz kto jeździ Skodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Domyślam sie że zaraz mnie uświadomisz Lepiej byś przemyślał moje ostatnie PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 no to daj jakiś termin :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 no to daj jakiś termin :gwizdanie: Za 3h + 0,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie wódka sie mrozi, drzwi otwarte chętnych zapraszam ..... Transit dzwoń bo nie wiem o której przyjechac po Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuźwa ale robicie smaki Jeszcze jak bym miał jutro wolne a tak to na 10:00 muszę do pracy śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuźwa ale robicie smaki Jeszcze jak bym miał jutro wolne a tak to na 10:00 muszę do pracy śmigać 10 to środek dnia, Ty młody nie potrzebujesz tyle snu , ja w Twoim wieku.......eh dajesz Pablo do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja mam jutro pijaństwo Dzisiaj trza iść coś przytyrać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja nie wiem co z dzisiaj , bo moją młodą choróbsko cos rozkłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cuber, pracujesz jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cuber, pracujesz jutro ? własnie nie wiem , ale ze dzis na sucho to pewnie pojade do firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Do 14.00 ? Może jutro byśmy się jakoś spikneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi