KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 cześć Geniusze Czesc Eugeniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pablo bo Ty masz rózne znajomości a ja szukam zespolu na wesele: Załatwiłbyś numer bo mam tylko ich klipa http://www.smog.pl/wideo/50378/niezle_sie_panowie_wyglupili/ :polew: jak taka muz bezie u Ciebie to przyjdę nawet na Krzywca pod okno aby posłuchać [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 15:18_________________________________________________http://allegro.pl/mini-szpiegowska-kamera-pilot-scyzoryk-cz-ruchu-i2038802971.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 rex zapisuj się na zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam dwóch powyższych weteranów klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany, trza mi sklepu z materiałami i tkaninami ? Wie ktoś może gdzie znajdę takowy w KR ? Pablo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany, trza mi sklepu z materiałami i tkaninami ? Wie ktoś może gdzie znajdę takowy w KR ? Pablo ? Zadzwonię jutro do klienta bo ma firmę z takimi materiałami A tym czasem oglądałem teraz w uwadze na tvn reportaż o odpadach u nas w Krk, nie do pomyślenia jakie ryzyko było wystąpienia epidemii parę kilometrów od naszych domów Skończyło się że grozi im kilkaset tysięcy kary, sprawa w sądzie o przestępstwie. Dostali również naganę od sanepidu a właściciel polaczek sobie siedzi w Kanadzie.. "Urzędnicy nie radzą sobie z kontrolą spalarni. To nasi reporterzy pod nosem inspektorów odpowiedzialnych za bezpieczeństwo obywateli odkryli w Krakowie 150-tonową hałdę niebezpiecznych śmieci. Okazuje się, że wbrew przepisom tony zakrwawionych bandaży, strzykawek i pooperacyjnych odpadów bezprawnie przewożone są setki kilometrów." http://uwaga.tvn.pl/ Uwaga na odpady medyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Będę wdzięczny Pawle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czy przypadkiem pan gruszka nie przebywał dzisiaj w ikea ok 12?? Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany, trza mi sklepu z materiałami i tkaninami ? Wie ktoś może gdzie znajdę takowy w KR ? Pablo ? Sklep koło Uniwersytetu Pedagogicznego, to ulica Podchorążych.Dość duży i chwalony.Zawsze dużo ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany, trza mi sklepu z materiałami i tkaninami ? Wie ktoś może gdzie znajdę takowy w KR ? Pablo ? Sklep koło Uniwersytetu Pedagogicznego, to ulica Podchorążych.Dość duży i chwalony.Zawsze dużo ludzi. Po stronie UP czy tam gdzieś jak stadion Wawelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Panowie szykować się jutro na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Po stronie UP zaraz koło ksera.Duży sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Po stronie UP zaraz koło ksera.Duży sklep. A moze Pawel sie zjawi na spocie ? Ja dzis rozmawiałem z Bolikiem z S4 B5 srebrnego , może zawita bo go w sumie nie było ładnych pare chwil :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 pavel opróżnij skrzynkę PW :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:04_________________________________________________ Ja dzis rozmawiałem z Bolikiem z S4 B5 srebrnego , może zawita bo go w sumie nie było ładnych pare chwil :gwizdanie: Myślę że jeszcze przyjedzie ktoś z Północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Po stronie UP zaraz koło ksera.Duży sklep. Dobra, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 http://www.wtatry.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 miodzio HTC jutro na Ciebie czeka po tuningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi