Cuber Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Panowie, pogoda sie już ładna robi wszytsko kwitnie i jest bardzo zielone.... co powiecie na sesyjke zdjęciowa wszystkich Krakusów? Pamietacie chyba caly nasz plan :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Oczywiście plan jest Tylko musimy się zgadać zeby wszyscy mieli czas i byli w jednym kawałku [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2008, 00:30 _________________________________________________Panowie widzieliście? http://moto.allegro.pl/item354674472_audi_rs4_sedan_2_5_tdi_quattro.html
Cuber Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 widzieliśmy .... tyle ze troszke tak dziwnie RS4 mod.B5 w budzie sedana.....
sokolnh Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 widzieliśmy .... tyle ze troszke tak dziwnie RS4 mod.B5 w budzie sedana..... ee tam, nawet ładniej od avanta wyglada
Tytus Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 co powiecie na sesyjke zdjęciowa wszystkich Krakusów? Jestem za ale może po 7 maja, bo wtedy bede miał nowe zawieszenie
Wąski Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie, pogoda sie już ładna robi wszytsko kwitnie i jest bardzo zielone.... co powiecie na sesyjke zdjęciowa wszystkich Krakusów? Pamietacie chyba caly nasz plan :gwizdanie: Przepraszam ale ja go nie znam, :mysli:nowicjusz jestem
rtocki Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 co powiecie na sesyjke zdjęciowa wszystkich Krakusów? Jestem za ale może po 7 maja, bo wtedy bede miał nowe zawieszenie Albo po 16, to ja spróbuje umyć "rubinka"
rtocki Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no co?, z okazji moich "równych" urodzin chyba mogę zrobić sobie prezent, następna okazja za 10 lat ale wtedy to już chyba piaskowanie albo jakieś ultradźwięki? No chyba że "Kretem", tylko jak myć tymi granulkami...
sokolnh Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no co?, z okazji moich "równych" urodzin chyba mogę zrobić sobie prezent, następna okazja za 10 lat ale wtedy to już chyba piaskowanie albo jakieś ultradźwięki? No chyba że "Kretem", tylko jak myć tymi granulkami... ... możesz spróbować rozprowadzić je boschem
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 na spocie poustalamy co i jak :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Robicie z tego taką tajemnicę jakbyście chcieli bank narodowy okraść :polew: A to przecież o zwykłe zdjęcia chodzi ... _________________________________________________ Panowie wawiacy, pewnie jak zwykle przeglądacie KRK z ukrycia, więc przyjmijcie tam dzisiaj Trzenia po królewsku, czerwone dywany itp :gwizdanie: :gwizdanie: _________________________________________________ Acha no i zgłaszać się na paintballa bo coś mało nas jak na razie na jedną drużynę, Themon, RTocki, Jarko i inni co z wami ??
sokolnh Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kraków czeka drogowy horror http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35821,5120052.html
Gość trueogre Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No to za***iście, w takim razie moja będzie prowadzić a ja laptop na kolana i na forum :polew:
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie wawiacy, pewnie jak zwykle przeglądacie KRK z ukrycia, więc przyjmijcie tam dzisiaj Trzenia po królewsku, czerwone dywany itp Przypnę go łańcuchem do haka i będe targał po parkingu Będzie miał chłopak "gorące przyjęcie"
Gość trueogre Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie wawiacy, pewnie jak zwykle przeglądacie KRK z ukrycia, więc przyjmijcie tam dzisiaj Trzenia po królewsku, czerwone dywany itp Przypnę go łańcuchem do haka i będe targał po parkingu Będzie miał chłopak "gorące przyjęcie" z tego co wiem Ty nie masz haka marzycielu
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 hm...z tego co słyszałem to ma nie jechac do Wawy dzisiaj :gwizdanie:
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie wawiacy, pewnie jak zwykle przeglądacie KRK z ukrycia, więc przyjmijcie tam dzisiaj Trzenia po królewsku, czerwone dywany itp Przypnę go łańcuchem do haka i będe targał po parkingu Będzie miał chłopak "gorące przyjęcie" z tego co wiem Ty nie masz haka marzycielu "przyjacielu" ?? Chłopcze zapomnij A hak mam podpinany [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2008, 12:36 _________________________________________________ hm...z tego co słyszałem to ma nie jechac do Wawy dzisiaj :gwizdanie: Ta przesyłka dla ciebie najprawdopodobniej przejdzie przez moje ręce Obym nic przypadkiem nie porysował
Gość trueogre Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja napisałem marzycielu nie przyjacielu :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi