Zemis Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kerczi wymieniłem tylko teraz mi zostały takie pierdoły typu: kierownica, tunel srodkowy pod 2 din czarny i zakodować klimatronic, podgrzewanie siedzeń i 4 ele szyby...ale narazie są inne priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 w Lidlu jest promocja warki strong 8,19 zł za czteropak nic tylko kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 warka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 warka Tukan ja tez tego nie pije to była aluzja do wcześniejszych postów, ja tam patrze na ceneo lub skąpca i tam mozna porównywac ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 zrozumialem ze nie lubisz ja wyrazilem swoja opinie na temat ww syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 było 1.8 adr jest 2.6 abc może pojawie się dzisiaj zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kox: jestem zdecydowany na 18 cali i wybralem juz ten model felg... koleś ma na aukcji allegro: http://moto.allegro.pl/asa-bbs-18-5x112-vw-audi-merc-i2060771687.html pasuje tylko pierścień centrujący skombinować pod A4.. co do mocy to Panowie wg Waszego doświadczenia mam nadzieję że porównując 17tki a 18tki nie strace dużo?? aaaaa i kolega Cuber obiecał że załatwi tanio oponki można na to liczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a vaga ktoś będzie miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie musze nic załatwiac heheh jutro na spocie dam Ci numer tf zadzwonisz lub pojedziesz do chlopaków się dogadac co i jak ps. Barca Valencia 1-0 38 min[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 21:39_________________________________________________ a vaga ktoś będzie miał ? ktoś pewnie bedzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie musze nic załatwiac heheh jutro na spocie dam Ci numer tf zadzwonisz lub pojedziesz do chlopaków się dogadac co i jak ps. Barca Valencia 1-0 38 min[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 21:39_________________________________________________ a vaga ktoś będzie miał ? ktoś pewnie bedzie miał znając życie to Ty i tak lepszą wyrwałbyś cenę a myślę że my między sobą też jakoś dogadamy się.. a powiedz mi mniej więcej ile liczyć na 4 oponki u Nich?? i co sądzisz o fel?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 4 kapcie 18-stki to ok 1,2 tys zł a felgi mi się nie podobają, ja gustuje w innym typie Tobie mają sie podobac a nie Nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 odpowiem Ci za Cubra Felga Mu sie nie podonba bo On jest zwolennikiem tylko ORI, na mocy nie stracisz a za opony 4szt b.ładne zapłacisz 900-1000zł[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 21:50_________________________________________________hahahaha no właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 4 kapcie 18-stki to ok 1,2 tys zł a felgi mi się nie podobają, ja gustuje w innym typie Tobie mają sie podobac a nie Nam mnie sie podobają wiadome nie to ładne co ładne ale co się komu podoba oponki to pewnie jakoś na marzec bo teraz jak kupię to tylko felgi.. jutro zadzwonie do tego gościa z allegro i może dowiem sie czegoś więcej... odpowiem Ci za Cubra Felga Mu sie nie podonba bo On jest zwolennikiem tylko ORI, na mocy nie stracisz a za opony 4szt b.ładne zapłacisz 900-1000zł[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 21:50_________________________________________________hahahaha no właśnie no właśnie ??? ocb?? aaaa i właśnie wspominałeś ostatnio, że swoją a4 będziesz sprzedawał.. ile wołasz za nia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kupiłem, dzisiaj i nie wiem jak i co a tamto kasacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kupiłem, dzisiaj i nie wiem jak i co a tamto kasacja Kasacja?? To może sprzedasz mi za złotówke?? odpowiem Ci za Cubra Felga Mu sie nie podonba bo On jest zwolennikiem tylko ORI, Podzielam zdanie. Tylko ORI. Te z linka są znakomite, ale do Golfa (IMHO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kupiłem, dzisiaj i nie wiem jak i co a tamto kasacja Kasacja?? To może sprzedasz mi za złotówke?? odpowiem Ci za Cubra Felga Mu sie nie podonba bo On jest zwolennikiem tylko ORI, Podzielam zdanie. Tylko ORI. Te z linka są znakomite, ale do Golfa (IMHO) hmmmm tak patrze na to co piszecie odnośnie tego Twojego nowego pomysłu na sprzedaż i zakup tańszego auta... wg mnie warto pakować sie w koszta? skąd wiesz co kupisz i że nie bedziesz dokładać?? swoje autko już znasz i wiesz co i jak... (no chyba ze tez stan daje do myslenia ) może lepiej jeździć tym czym się jeździ a wejść w jakąś pożyczkę na remoncik kuchni??? i bez urazy kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 sprzedane za tysiąc i nie ma a .... nie pożegnałam się a 4 jest lepsze i m .... a jeśli ktoś zdięcia dziś to moge zapodać tego adr do kasacij tam nie ma nicł dla tego kupiłem AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 sprzedane za tysiąc i nie ma a .... nie pożegnałam się a 4 jest lepsze i m .... a jeśli ktoś zdięcia dziś to moge zapodać tego adr do kasacij tam nie ma nicł dla tego kupiłem AUDI yyyyyyyyy znaczy sie że co ? Puchacz moze coś po Polsku napiszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi