Gość Trzeniu Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 witam panstwa jak tam weekendzik spedziliscie ? Cześć Kamil Spływ Dunajcem , Zakopiec , Ognisko a na zakończenie weekendu impreza u mnie w doborowym towarzystwie :gwizdanie: Szkoda że Cię nie było :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Na taj spoko objedziecie http://www.allegro.pl/item339733133_metalowa_hulajnoga_efekty_swietlne_i_dzwiekowe.html
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 no w sumie Themon by skoczył po Ciebie i akurat na 23cią byście dojechali :th:
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 kolor niezły ale ktoś dziś dzis aj już mówił o związkach paro ...
jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Dzięki Wszystkim za spota... Waski, Cuber, więcej za Wami nie jadę, pewnie jeszcze przez parę dni będzie mi się odbijać na czarno, a Bora to chyba zamkną bo jest tak zakopcona po Waszych klekotach
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Dzięki Wszystkim za spota... Waski, Cuber, więcej za Wami nie jadę, pewnie jeszcze przez parę dni będzie mi się odbijać na czarno, a Bora to chyba zamkną bo jest tak zakopcona po Waszych klekotach odezwał sie ten co ma benzyniaka
jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Tak, tylko że jak ja jadę to za mną ludzie szyb nie muszą zamykać
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Tak, tylko że jak ja jadę to za mną ludzie szyb nie muszą zamykać no to ruszaj czasem gwałtowniej
jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Tak, tylko że jak ja jadę to za mną ludzie szyb nie muszą zamykać no to ruszaj czasem gwałtowniej Tak tak, a później będę jak Wy co pare dni do mechanika pomykał
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Tak tak, a później będę jak Wy co pare dni do mechanika pomykał terefere kitus bajtuś , czasem trzeba
Tukan Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Tak, tylko że jak ja jadę to za mną ludzie szyb nie muszą zamykać no to ruszaj czasem gwałtowniej Tak tak, a później będę jak Wy co pare dni do mechanika pomykał Niee,ja oddaje i odbieram po 3 tygodniach
jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Tak, tylko że jak ja jadę to za mną ludzie szyb nie muszą zamykać no to ruszaj czasem gwałtowniej Tak tak, a później będę jak Wy co pare dni do mechanika pomykał Niee,ja oddaje i odbieram po 3 tygodniach Bo Ty pewnie długodystansowiec jakiś
Tukan Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Tak, tylko że jak ja jadę to za mną ludzie szyb nie muszą zamykać no to ruszaj czasem gwałtowniej Tak tak, a później będę jak Wy co pare dni do mechanika pomykał Niee,ja oddaje i odbieram po 3 tygodniach Bo Ty pewnie długodystansowiec jakiś Nie to mechanik jest guzdrała
Tukan Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Tukan , to zmień mechanika :gwizdanie: No ale koles robi profi,jutro jade pogadac z nim zeby nie grał w hu...,robi albo niech sie pierd....
jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 loozik, mnie kiedyś mechanik 4 miechy auto naprawiał
Tukan Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 loozik, mnie kiedyś mechanik 4 miechy auto naprawiał No ale mi skrzynie sciaga juz dwa a zejdzie mu moze jeszcze ze dwa Ale spoko mam sluzbowe auto wiec mi sie nie spieszy az tak,ale denerwujac jest ze moje auto stoi u kogos innego
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Jarko nie było tak żle ... pewnie pomyliłeś nas z Ikarusem który ruszał z przystanku
jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Jarko nie było tak żle ... pewnie pomyliłeś nas z Ikarusem który ruszał z przystanku No, i wszystko się wyjaśniło
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 i po sprawie ,ale był to mój pierwsz raz.... i chyba nie było tak żle :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi