jarko Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/yrJfUlwWfM/leszcze_-_irena_-_moja_milosc
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/yrJfUlwWfM/leszcze_-_irena_-_moja_milosc irena daje rade :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Waski Ty juz kurde nie pij tyle :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Na razie rozmawiam z kolegą Flyer na temat mojego zderzaka [br]Dopisany: 04 Maj 2008, 23:24 _________________________________________________już przetrzeżwiałem
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 zostaw tak jak jest , wygląda :th: a co do Flyera to lubi poprostu jak wszystko jest z tego samego zestawu
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 heh , Ja dopiero zaczynam powazniejsze drinkowanie :gwizdanie: co do zderzak, to przeciez Flayer chce doscinac z S4 a to nie S-line jak zderzak :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Dziękuję bardzo .Osobiście mi się podoba I nie mam zamiaru zmieniać.a co do tego samego zestawu ???? :gwizdanie: mam pewne wątpliwości /nie widziałem osobiście/
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 chyba gdzieś w dziale "moja A4" jest auto Lukas`a jak będziesz miał chwilkę to sobie zobacz jak to u niego wygląda
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 heh , Ja dopiero zaczynam powazniejsze drinkowanie :gwizdanie: co do zderzak, to przeciez Flayer chce doscinac z S4 a to nie S-line jak zderzak :gwizdanie: Wiem :th: ja nie krytykują wyglądu innych S4 lub S-line każdemu się podoba co innego, rozmawialiśmy o tym dzisiaj [br]Dopisany: 04 Maj 2008, 23:31 _________________________________________________oglądałem już. podoba mi się ma swój urok i styl
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 waski źle zrozumiałes moja wypowiedź :gwizdanie: nie wazne ,
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 wiem.Też mi się podoba bardzo S4 ale patrząc na koszt i możliwości wybrałem S-line i wybrałem coś innego aby nie było tak samo :)/ kratka od S6/ S4 bardzo mi się podoba :th: Koniec tematu.
PABLO Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Jarko nie było tak żle ... pewnie pomyliłeś nas z Ikarusem który ruszał z przystanku :polew: Widze ze w koncu ruszył nasz klimacik i znowu nie moge wszystkiego naraz przeczytac
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Właśnie oglądam program "Poślizg kontrolowany" za***isty program w wieloma testami.. a teraz najlepsze ... niezależnie od napędu przód/tył/Quattro zawsze lepsze opony zakładamy na TYŁ a cały czas myślałem że na przód
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 zawsze lepsze opony zakładamy na TYŁ byl jakis czas temu na forum taki temat, napisałem to samo co teraz piszesz to mnie wszyscy zj***li :gwizdanie: tez oglądałem taki program i wyraxnie na testach wyszło ze tylnie opony (jak juz nie mogą wszystkie byc takie same) to powinny być lepsze
jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witka Ziomki Widzę że w nocy była ostra spmerka, a teraz pewnie głęboki sen... A niektórzy pewnie mały kac
Rekomendowane odpowiedzi