Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mtytus , poszukaj na allegro........ ewentualnie zostaja Ci szrociki w Kraku[br]Dopisany: 07 Maj 2008, 16:04 _________________________________________________a pogoda fakt , jeste rewelacyjna a po długim weekendzie to mi tylko katar został :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam nadzieję że w ten drugi weekend (impra u młodego) będzie lampa :evil:

Opublikowano
  • Autor

heheh nie tylko Ty masz taką nadzieje :th:

Opublikowano

Po przeglądzie półek w casto postawiłem na narzędzie stolarskie za 12.99 :decayed:

kuku4kv4.jpg

Opublikowano

Kurde ... nie mogła być taka pogoda na długi weekend? :disgust:

mi sie udało :gwizdanie:

rtocki nic na siłe ...

.... wszystko młotkiem :kox:

Opublikowano

Po przeglądzie półek w casto postawiłem na narzędzie stolarskie za 12.99 :decayed:

kuku4kv4.jpg

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Maj 2008, 17:27 _________________________________________________http://sport.onet.pl/1,16,11,43421362,118073376,5080356,0,forum.html?TEMAT=1248675

:decayed:

Opublikowano

No i jest przyczyna awarii mojego auta 49032405zc6.jpg

Opublikowano

o pikna rzecz, ale jak sie ma trzysta z czymś niutków to trzeba się niestety liczyć z taką sztuczką

Opublikowano

o pikna rzecz, ale jak sie ma trzysta z czymś niutków to trzeba się niestety liczyć z taką sztuczką

Ale to nie od tego to była wada fabryczna... :confused4: Dlatego teraz pójdzie jednomas+g60/VR6 :naughty:
Opublikowano

Ale to nie od tego to była wada fabryczna... :confused4: Dlatego teraz pujdzie jednomas+g60/VR6 :naughty:

:th: najlepszy zestaw :th:

Opublikowano

Ale to nie od tego to była wada fabryczna... :confused4: Dlatego teraz pujdzie jednomas+g60/VR6 :naughty:

:th: najlepszy zestaw :th:

Wazeliniarz :tongue4: Joke :decayed:
Opublikowano

Eh, Panowie, ciąg dalszy mojej zabawy z zawiasem s-line jest taki że druga zwrotnica (prawa) też poszła czyli komplet do wymiany. Do tego górne wahacze (wszystkie) i któryś tam dolny ale zdecydowałem się wymienić komplet. Coś mi sie wydaje że to nie koniec, tylnego zawieszenia jeszcze nie ruszyli.

Po prostu załamka :(:wallbash:

Opublikowano

o kurcze ale co z tymi zwrotnicami, tam coś pada?

Opublikowano

o kurcze ale co z tymi zwrotnicami, tam coś pada?

Nie, tylko ktoś wcześniej wymieniał amortyzatory i odkręcał wahacze od zwrotnicy.

Potem tak je przykręcił że śruby są zapieczone (nie dał smaru na nie przed przykręceniem i ładował chyba kluczem pneumatycznym), do tego aluminium się z czasem utleniło i nie idzie wyjąc śruby ze zwrotnicy. Jedna zwrotnica pękła przy próbie wyjęcia a druga rozgrzali i chyba się uszkodziła (już mnie wtedy nie było, tylko gość dzwonił). W ogóle mechanik mówił że ktoś tam namieszał przy tej wymianie amorów.

Swoją drogą wahacze górne już i tak były padnięte a dla dolnych był to początek końca (oryginalne - 150 tyś na polskich drogach od nowości).

Opublikowano

stary motyw mechaników,zamiast ściągacza to młot :rotfl1: a otem na innych zganiają.

kiedy w tej Polsce jeśli ktoś coś robi weżmie odpowiedzialność za swoją pracę :mysli:

chyba nigdy,ciekawe czy tak nagminnie wymieniają te zwrotnice w ASO przy wymianie wahaczy.

ogólnie to nieżle tam pracować bo można dorobić na aluminium A4,A6,A8....

kupiłeś już je,podaj nr seryjny jutro coś wymyślimy. :)

Opublikowano

mtytus, w ASO to robisz ?

Opublikowano

kiedy można się spodziewać hidów? :)

Opublikowano

mtytus, w ASO to robisz ?

Nie, w quattro-service.

podaj nr seryjny jutro coś wymyślimy. :)

8E0 407 253 / 254 (ale nie jestem pewien)

stary motyw mechaników,zamiast ściągacza to młot :rotfl1: a otem na innych zganiają.

kiedy w tej Polsce jeśli ktoś coś robi weżmie odpowiedzialność za swoją pracę :mysli:

chyba nigdy,ciekawe czy tak nagminnie wymieniają te zwrotnice w ASO przy wymianie wahaczy.

ogólnie to nieżle tam pracować bo można dorobić na aluminium A4,A6,A8....

myślisz że Ci z quattro-service coś przekombinowali :mysli:

na AKP maja dobra opinie,

w sumie to nie wiem gdzie poprzedni właściciel wymieniał te amortyzatory

Opublikowano

kiedy można się spodziewać hidów? :)

narazie nie wiem, wyjechał do niemiec, sam czekam

myślisz że Ci z quattro-service coś przekombinowali :mysli:

na AKP maja dobra opinie

Artek jest raczej uczciwy, jakis jaj by nie odpie*dalał

no chyba że mu jakos nie podpasowałes :evil:

Opublikowano

Artek jest raczej uczciwy, jakis jaj by nie odpie*dalał

No raczej też mam takie odczucie, z rozmowy z nimi zrozumiałem że oni ta zwrotnice "celowo" uszkodzili bo już nie było innego wyjścia. Chłopaki cały dzień męczyli się żeby odkręcić (tylko) górne wahacze z obu stron, co przypuszczam że normalnie zajmuje to do 3h

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.