jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Może lepiej że 15 bo jakby tak Wszyscy się zjechali
Cuber Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Może lepiej że 15 bo jakby tak Wszyscy się zjechali to by Wesoło było
jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Może lepiej że 15 bo jakby tak Wszyscy się zjechali to by Wesoło było Taaa pewnie jedyne co byśmy robili na spocie to się witali
PABLO Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Może lepiej że 15 bo jakby tak Wszyscy się zjechali to by Wesoło było Taaa pewnie jedyne co byśmy robili na spocie to się witali a pozniej zegnali bo juz była by pora sie pozegnac po tak długim witaniu
Cuber Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 Panowie idziemy gdzies w Piatek na jakiegoś drina w męskim gronie ? ( Truogr Stawia ) :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Panowie idziemy gdzies w Piatek na jakiegoś drina w męskim gronie ? ( Truogr Stawia ) :gwizdanie: eeee no rozumiem że pomogłeś mi załatwić sprawę i że mógłbym Tobie drina niejednego postawić, ale żeby tak od razu wszystkim nieeee to nie przejdzie :polew:_________________________________________________ A tak na poważnie ja wstępnie mogę wyskoczyć na małe
Cuber Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 Mysle że nie tylko Ty ( w sensie wiecej osób ) wyskoczysz na małe co nie co w Piatek
Gość trueogre Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Zobaczymy kto się zadeklaruje .... a kto przyjdzie
Cuber Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 a to jakies speszal okejżon ? hmmmm chyba zawsze jest speszal okazjon
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Rtocki dzięki za spota na stacji i za pokazanie swojego mieszkania Mieszkanko pierwsza klasa :th: nic tylko czekać na parapetówe
jarko Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 To ja się nie deklaruję i przyjdę Wymyślcie tylko jakieś fajne miejsce i dajta znać
Cuber Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 pewnei bedziemy startować jak zwykle na Kaziku rtocki : Twój Rubinek źle nie wygląda...choć na żywo o wiele gorzej niż na fotce :gwizdanie: niebieski błotnik daje rade
jarko Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Panowie - 11maj zielone świątki, sklepy są zamknięte - Pablo, zapisuj się na paintball'a :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Widzę że w piątek zapowiada się niezła imprezka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi