Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Kup sobie modem, sciagnij simlocka - i bierz net na karte - koszt modemu nieco ponad 100zł - korzystasz wowczas z netu nawet za granica bez laski i wysokich kosztow

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Kup sobie modem, sciagnij simlocka - i bierz net na karte - koszt modemu nieco ponad 100zł - korzystasz wowczas z netu nawet za granica bez laski i wysokich kosztow

dokładnie tak jest najlepiej, i nawet nie trzeba loka ściągać bo większość jest juz bez, zwłaszcza te z playa, ewentualnie sa takie nokii lub innych firm na przykład huawey czy jak to sie tam pisze, bez zadnych sieci wypisanych po 100zł tylko patrz na to zeby był 3g, bo nie wiem czy wszystkie np uzywane beda.

BTW :hi: komórkowcy i iphonowcy:wink:

:hi:

Wypowiem się i ja w kwestii iphone vs reszta bo chyba jako jeden z nielicznych przesiadłem się z iphone`a na androida:)

Miałem przez jakiś czas iphone 3g, później jak to się mówi życie mnie lekko zbiczowało, dosięgła mnie finansowa czarna d#^& i trzeba było sprzedać kilka rzeczy w tym drogi telefon. Przeprosiłem się z leżącą w szufladzie Nokią e66 i jakoś funkcjonowałem później było ciut lepiej ale nie na tyle dobrze żeby wrócić do iphone, mogłem pozwolić sobie tylko na telefon z androidem. Tutaj pierwsza załamka:) Wszystkie telefony z androidem w porównaniu do iphone wyglądają jak ktoś wcześniej napisał jak chińskie zabawki. Wyglądają ładnie ale na tym ich fajność się kończy. Jak dla mnie iphone vs reszta to jak porównywanie Audi A4 np z Oplem Vectrą B:) Miałem do wyboru samsung galaxy albo jakiś HTC. Padło na HTC desire Z (wtedy była to nowość;) ) . Niestety badziewność telefonu jest wprost proporcjonalna do zainstalowanego w nim androida. Po 8u miesiącach użytkowania telefon jest poobdzierany, na wyświetlaczu są nie usuwalne ślady a sam system już nie hula tak jak na początku, iphone po takim samym czasie wyglądał i działał o wiele lepiej. Sam system operacyjny z Ios nie może się równać pod kątem stabilności i kompatybilności aplikacji. Wiem że programiści piszący na androida mają utrudnione zadanie ponieważ telefonów z tym systemem jest dużo i ciężko jest napisać aplikację tak aby na każdym urządzeniu działała tak samo dobrze. Na Iphone jak już coś zainstalujesz to działa jak trzeba:) Iphone ma też wady min narzucone korzystanie z Itunes czy ograniczone BT. Dużą wadą jest też brak możliwości instalacji bardziej zaawansowanych i nie oficjalnych aplikacji. Wiem że jak tylko się odkuję to wracam do Iphone bo jest to zupełnie inna bajka:) Działa lepiej, wygląda lepiej, jest stabilny i to inni starają się kopiować jego funkcjonalności a nie na odwrót:)

to jak porownanie iOSa do którejś z dystrybucji LINUXA - iOS jest za***isty (wizualnie i programowo) - szkoda ze sam dla siebie

Również potwierdzam, używam taki w pracy a dokładnie z Play model Huawei :arrow2:images?q=tbn:ANd9GcRZSaMgovLWTf0qhW7ilWS51hq3Sm3iNsRMvFjaZPcw6mG8qvCeq_DquyZxLQ

Doładowuję raz na miesiąc za 30zł i zupełnie wystarcza :wink4:

qrde, ja proponuje zakonczyc juz ta dyskusje bo to sie robi jak gadanie o polityce przy wódce, dobrze ze to online bo by doszło do rekoczynów :grin:

qrde, ja proponuje zakonczyc juz ta dyskusje bo to sie robi jak gadanie o polityce przy wódce, dobrze ze to online bo by doszło do rekoczynów :grin:

Dopiero się zaczyna:decayed:

Przynajmniej coś się dzieje a nie tylko widzimy kapelusze :grin:

http://otomoto.pl/inny-inny-C23700195.html

:grin:

---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

Fajny opis ale taki znawca powinien wiedzieć jak się pisze poprawnie firmowy napęd audi na 4 koła:wink:

Z małej litery a nie Q.

no tak, bo jak mozna tak wąsko myśleć - iProdukty sa dobre, nawet bardzo, ale jak mozna sie tak zacietrzewić tylko na swoje produkty.

Jak mialem Iphona 4 to łącząc sie z BT w AUDI, jechałem i co jakies 5-15 minut rozłączało mi i łączyło ponownie, z kazdym innym telefonem takiego problemu nie mialem no to co kur*a mam sobie kupic iAudi zeby wszystko funkcjonowalo tak jak nalezy??!!

SOLARIS jest jeszcze lepszym/stabilniejszym systemem operacyjnym to powinnismy sie zachwycac i wszyscy go instalowac

---------- Post dopisany at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

ale opis aukcji, nie do wiary :

http://allegro.pl/audi-a6-3-0tdi-gwarancja-audi-carlife-plus-2013-i2270577478.html

Fajny opis ale taki znawca powinien wiedzieć jak się pisze poprawnie firmowy napęd audi na 4 koła:wink:

Z małej litery a nie Q.

:facepalm:

PABLO :facepalm:

---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

:grin::grin::grin::decayed::wink:

---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ----------

Ty to jednak jestes prze...:grin:

---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ----------

no i z bielakiem jezdziłes a to juz nie byle co :polew:

to pisz do wszystkich sprzedających na allegro, że piszą że mają Toyote do sprzedania jak przecież znawcy wiedzą, że w logo jest TOYOTA

:grin::facepalm:

---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

tam nie robią jednego byka tylko 4 bo wszystkie litery są duże :polew:

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

a co mają powiedzieć właściciele PEUGEOTA?? Prawda Gruszka? :)

Karol, ja to potrzebuję użyć przez dwa najbliższe miesiące 8 razy po 2 godziny i to do pisania tekstu. Ma być po taniości i z dobrym zasięgiem co bym się mógł połączyć z takich aglomeracji jak Maków Podchalański, Borek czy też Zimnodół. Zastanawiam się czy nie poszperać TiMobajlu za czymś ciekawym...

---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

Dopiero się zaczyna:decayed:

Przynajmniej coś się dzieje a nie tylko widzimy kapelusze :grin:

http://otomoto.pl/inny-inny-C23700195.html

:grin:

---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

Z małej litery a nie Q.

Pablo, to co pogrubiłem tknęło we mnie nutkę nadziei że może jednak Ty i złote myśli macie gdzieś po drodze... Drugą częścią Swojej wypowiedzi to wrażenie zabiłeś bezpowrotnie :decayed:

Jarek no to wlasnie o tym mowie, co chcialbys innego kombinowac skoro potrzebujesz to na dwa miesiace najblizsze.

Chcesz to moge Ci pozyczyc modem, mam z PLAY, nie wiem tylko czy ma simlocka, jak ma to sciagne i po temacie.

Kupisz sobie starter za 20zł na ktorym posmigasz caly miesiac i z glowy. Bedziesz chcial kupic w Timobajlu to tam kupisz to przeca nie ma znaczenia

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

chodzi tylko o to zebys nie podpisywal umowy tylko smigal na prepaidzie

Kup starter w Play, 2GB masz za 30zł i lepiej wychodzi niż w innych sieciach, jeśli chcesz na 2 miesiące to już lepiej za 50zł wykupić.

http://www.play.pl/pl/oferta/internet/internet-na-karte/opcje/index.html

Kup starter w Play, 2GB masz za 30zł i lepiej wychodzi niż w innych sieciach.

http://www.play.pl/pl/oferta/internet/internet-na-karte/opcje/index.html

Pablo, a zagwarantujesz mi że w takim Zimnodole będzie zasięg ? Co z tego że jest tanio jak nie będę mógł skorzystać...

Pablo, a zagwarantujesz mi że w takim Zimnodole będzie zasięg ? Co z tego że jest tanio jak nie będę mógł skorzystać...

Dlatego trzeba to dokładnie sprawdzić jak z tym zasięgiem jest, żebyś się niepotrzebnie wpieprzył w koszta :eusathink: