PABLO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Inaczej.. wiele jeździ serii ale też nie można powiedzieć że takich jak ta wyżej to się trafi jedna na tysiąc bo nie mieszkamy w jakiejś wsi 5 tys mieszkańców
michail55 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 zadko sie spotka fajnie dopasione a4 zeby nie bylo z klubu
Transitpower Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Inaczej.. wiele jeździ serii ale też nie można powiedzieć że takich jak ta wyżej to się trafi jedna na tysiąc bo nie mieszkamy w jakiejś wsi 5 tys mieszkańców Pablo... Zrozumiałem co chciałeś napisać i nadal to neguję. Otóż jest w Kraku dosłownie kilkanaście sztuk dopasionych A4. Zdecydowana większość z nich to nasze auta klubowe. A dopasionych nieklubowych jest tylko tyle ilu jest posiadających zasobniejszy portfel właścicieli (czyli garstka). Co ma do tego wielkość jakieś wsi o której wspomniałeś, to nie mam pojęcia, bo na przykład w Gorlicach które są duuużo mniejsze od Krakowa jeździ niewiele mniej A4 (czyli na tysiąc mieszkańców przypada dużo więcej A4 niż w Krakowie). Poza tym nie piszemy o serii więc nie wiem po co o niej w ogóle wspominałeś
PABLO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Poza tym nie piszemy o serii więc nie wiem po co o niej w ogóle wspominałeś Napisałem o serii bo tak jak wyżej wspomniałem, najwięcej takich jeździ po Krk a wypasionych (nie klubowych) mniej ale nie kilkanaście tylko więcej bo Kraków nie jest mały, co jakiś czas widzę dobrze dopasioną B6/B7 z zewn. S-Line i nie ma ramek klubowych. Tyle w temacie
michail55 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Pawel nie musi miec ramek klubowych ja nie mam na swoim i zyje co prawda nie jest dopasiony jak bym chcial ja sie osobiscie spotkalem z gosciem ktory jest z naszego klubu nie ma ramek klubowych a mimo to reza wszystko za pomoca naszego forum. PS bez klutni tu jestesmy sami swoi!!
PABLO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Pawel nie musi miec ramek klubowych ja nie mam na swoim i zyje co prawda nie jest dopasiony jak bym chcial ja sie osobiscie spotkalem z gosciem ktory jest z naszego klubu nie ma ramek klubowych a mimo to reza wszystko za pomoca naszego forum. PS bez klutni tu jestesmy sami swoi!! To powiedz mu żeby podjechał na spota i dam mu ramki, poprawi się ;P
PABLO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 mi tez dasz?? Tzn. za free nie mogę rozdawać bo jarko by mnie ścigał Ale 7,50zł kosztuje/szt:wink: Mam jeszcze naklejki i smycze ;P
michail55 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 a już myślałem że się załapię ale czemu nie miałem właśnie na względzie aby coś klubowego kupić
PABLO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Robert Kubica - film Moja Pasja - część 1/8 Kto nie oglądał to polecam, 8 części, lepsze niż książka
Transitpower Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Poza tym nie piszemy o serii więc nie wiem po co o niej w ogóle wspominałeś Napisałem o serii bo tak jak wyżej wspomniałem, najwięcej takich jeździ po Krk a wypasionych (nie klubowych) mniej ale nie kilkanaście tylko więcej bo Kraków nie jest mały, co jakiś czas widzę dobrze dopasioną B6/B7 z zewn. S-Line i nie ma ramek klubowych. Tyle w temacie No to chyba widzisz cały czas jedne i te same Poza tym (to już do MICHAILA5566) my się nie kłócimy, tylko wymieniamy poglądy Kłótnia z Pablem nie ma najmniejszego sensu bo on wszystkich zna i wszystko wie
lennox Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Będę robił w przyszłym tygodniu Dam Ci znać Moglibyśmy od razu przekładać do Ciebie... ewentualnie Do odkręcenia foteli potrzebne są klucze spline . Ja nabyłem taki zestawik Klucze trzpieniowe Spline na szynie 5 sztuk M5 - M12mm YATO Sklep z narzędziami Forst Tak, wiem dzięki Jestem całkowicie przygotowany pod względem warsztatu i psychiki Brakuje tylko części (wiązki którą muszę rezać ), a na to trzeba czasu którego nie mam:shock3: ---------- Post dopisany at 08:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ---------- Kłótnia z Pablem nie ma najmniejszego sensu bo on wszystkich zna i wszystko wie A jeśli Pablo kogoś nie zna, co jest mało prawdopodobne, to na pewno ma znajomego który tego kogoś zna
Wąski Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Robert Kubica - film Moja Pasja - część 1/8Kto nie oglądał to polecam, 8 części, lepsze niż książka ciekawe skąd to znów wkleiłeś ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ---------- Pawel nie musi miec ramek klubowych ja nie mam na swoim i zyje co prawda nie jest dopasiony jak bym chcial ja sie osobiscie spotkalem z gosciem ktory jest z naszego klubu nie ma ramek klubowych a mimo to reza wszystko za pomoca naszego forum. PS bez klutni tu jestesmy sami swoi!! To powiedz mu żeby podjechał na spota i dam mu ramki, poprawi się ;P ja tez nie mam ramek ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Pablo Mercedes za milion rozbity na Mokotowie ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- ktos od nas z forum??? rejestracja kraOKAZJA AUDI A4 S LINE 1.9 TDI 130KM!!! 6 BIEGOW!!! (2337065876) - motoAllegro tylko na papiery ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- PABLO kiedy się skończą dublować posty ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- PABLO kiedy się skończą dublować posty ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- David Garibaldi: Jesus Painting on Vimeo
fantowski Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Robert Kubica - film Moja Pasja - część 1/8Kto nie oglądał to polecam, 8 części, lepsze niż książka ciekawe skąd to znów wkleiłeś my dobrze wiemy skąd to wziął...
radimm Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 mnie niestety dzisiaj nie będzie, auto mam u mechanika, była opcja że może wyrobią się na dzisiaj lecz niestety, może jutro dopiero je odbiorę
PABLO Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 ciekawe skąd to znów wkleiłeś Od największego fana Roberta na forum wszystkim.
fantowski Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 mnie niestety dzisiaj nie będzie, auto mam u mechanika, była opcja że może wyrobią się na dzisiaj lecz niestety, może jutro dopiero je odbiorę ja nie wiem jeszcze czy pojadę, ale jeśli tak to mogę Cię zabrać ze sobą w końcu sąsiad jesteś
PABLO Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Pablo Mercedes za milion rozbity na Mokotowie Szkoda samochodu:kwasny: Auto dobrze mi znane z GT5:grin: Co chwile widzę na Ruczaju jak gość takim samym jeździ, dźwięk miażdży.
radimm Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 oo to daj znać czy jedziesz i chętnie się z Tobą zabiorę
PABLO Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 PABLO kiedy się skończą dublować posty Wczoraj jak była dodana opcja "lubienia" postów to nie było problemu z dublowaniem, teraz jest to cofnięte i znów wróciło dublowanie, cały czas nad tym siedzą.
Rekomendowane odpowiedzi