Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szczególne podziękowania dla fantowskiego :>

Było coś później:eusathink::naughty::brzydkibanan::grin::decayed:

Fajnie było Cię zobaczyć od zlotu w Bukowinie :pociesz::wink4:

---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

Pablo, jest nowa dostawa ramek czarnych. Jak coś to bym Ci uzupełnił braki :)

Ok dzięki za info jarko ale nie dam rady podjechać w tej chwili po te ramki bo jak wracałem o 1:00 w nocy to jeden niebieski cwaniaczek zajebał mi dowód za... brak spryskiwaczy i samopoziomowania :facepalm: i jeszcze straszył że mandat do 500zł ale dał tylko 50zł :decayed:

Kuźwa 6 lat tak jeżdżę autem i miałem kilka kontroli to żaden się nie przyczepił ale się znalazł jeden nie powiem jaki:rant: a szyb przyciemnionych to już nie zauważył :grin::decayed:

Pierdziele, zmieńmy spoty na inne dni bo rok temu też we Czwartek mi zabrali za szyby jak pucowałem auto na spota:grin:

A jak się okazuje najwięcej w ten dzień jeździ drogówki/po cywilu przez różne zloty typu Bora Bora :grin:

Opublikowano

proste... było jedno wielkie opierdzielanie kiełbachy :polew:

Opublikowano

proste... było jedno wielkie opierdzielanie kiełbachy :polew:

:naughty:

Opublikowano
Kuźwa 6 lat tak jeżdżę autem i miałem kilka kontroli to żaden się nie przyczepił ale się znalazł jeden nie powiem jaki:rant: a szyb przyciemnionych to już nie zauważył :grin::decayed:

Pablo ciesz się że przez te 6 lat nie miałeś takiego dzwonka w którym trafiłbyś na cfaniaka który mógłby wszystko zwalić na twoje HID-y że go oślepiły itp. Ubezpieczyciel bardzo chętnie weźmie to pod uwagę i wypnie się na ciebie jeśli chodzi o odszkodowanie w związku tym że na chwilę wypadku samochód nie spełniał warunków badań technicznych a jeśli ty będziesz sprawcą to jeszcze może Ci przyjść bulić komuś za naprawę.

Opublikowano
uf ale wypociny :facepalm:

:kox: Nie poznaję kolegi :decayed:

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

Pablo, daję cynka że są. Będzie chwila to się spikniemy :wink:

Opublikowano
Pablo ciesz się że przez te 6 lat nie miałeś takiego dzwonka w którym trafiłbyś na cfaniaka który mógłby wszystko zwalić na twoje HID-y że go oślepiły itp. Ubezpieczyciel bardzo chętnie weźmie to pod uwagę i wypnie się na ciebie jeśli chodzi o odszkodowanie w związku tym że na chwilę wypadku samochód nie spełniał warunków badań technicznych a jeśli ty będziesz sprawcą to jeszcze może Ci przyjść bulić komuś za naprawę.

No zgadza się ale to nie jest lustro jak w golfach II zakładają hidy i wszystkich oślepiają, w soczewce już tak nie oślepia. Możliwe że jak bym miał 4300K a nie 6000K to by mnie nie zatrzymali.

A więc czekam na info i trza podbić przegląd a później na zgody po dowód:facepalm:

Opublikowano

LENNOX mam na myśli tylko i wyłącznie spontaniczne wypady jak np.miło byc w czwartek mecz ciepło itp .... stałe albo pada w GK .

PABLO ma za darmo SMS więc będzie wszystkich informował :wink:

Opublikowano

No zgadza się ale to nie jest lustro jak w golfach II zakładają hidy i wszystkich oślepiają, w soczewce już tak nie oślepia.

A jakie to ma znaczenie ? w świetle prawa masz pojazd wyposażony nie zgodnie z homologacją. Lampy w które włożyłeś te HID-y nie są pod nie , nie masz samopoz. i sprysków koniec i kropka i żadne tłumaczenie że nie oślepiasz nie ma sensu a piszę to nie po to aby cię uświadamiać technicznie bo to chyba każdy wie ale po to żebyś wiedział że może cię czekać coś gorszego niż ten mandat jeśli trafisz na kogoś kto będzie wiedział jak wykorzystać twoją ułańską fantazję

Opublikowano
PABLO ma za darmo SMS więc będzie wszystkich informował :wink:

Za darmo jak sobie wykupię pakiet sms do wszystkich za 10zł :grin::decayed:

U mnie jest oblężenie klientów w salonie Play ponieważ dziś zadali kolejny cios wszystkim operatorom jeśli chodzi o Iphona 4S :kox:

22 czerwca PLAY wprowadzi do oferty iPhone

"Iphone 16GB - store.apple.com - 2699 zł

24 miesiące x 179 zł + 1 zł (telefon) = 4297 zł

4297 zł - 2699 zł = 1598 zł za usługi przez 24 miesiące

Miesięcznie: 66,58 za całkiem fajne warunki.

Zwazywszy na to że Formuła + 2GB kosztuje 99zł to jest to genialna oferta!"

"Jestem bardzo miło zaskoczony!

Zwazywszy na to, że sama formuła 4.0 kosztuje 79zł, pozostałe 100 zł (z ceny 4S) to cena telefony. 100zł*24 m-ce = 2400. Bardzo rozsądna cena!

Brawo PLAY, bardzo miło mnie zaskoczyliście!"

Ale również było kilku klientów którzy tydzień/2 tygodnie wcześniej brali te telefony na abonament na starych i dużo gorszych warunkach to nieźle się wydzierali na nich że im nie powiedzieli o tej promocji:hahaha:

Opublikowano

:siema:

dzięki za wczorajszego spota, miło było Was zobaczyć.

FANTOMAS wszystkiego tego czego sobie życzysz, spóźnione ale szczera życzenia dla Ciebie:wink:

btw. przyszły mi te ori ledy do podświetlenia tablicy rejestracyjnej z allegro i na to wychodzi że jest to komplet lewa i prawa lampka.

Nr katalogowe to 4H0 943 021 i 4H0 943 022

https://lh5.googleusercontent.com/-rRt1YuKF3bk/T-RtYQ7DRlI/AAAAAAAAAcg/teGBJNxUYIQ/s720/SNC01062.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-iox18_bAOp4/T-Rtak76vEI/AAAAAAAAAco/k72AGAdtpx0/s1152/SNC01063.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-Yjzz2X8BA5k/T-RteNtDBXI/AAAAAAAAAcw/g5Yrv9yQmGI/s1152/SNC01065.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-YvtDi6v3iXM/T-RtgFdCqWI/AAAAAAAAAc4/AsrgBbvYqN4/s1152/SNC01066.jpg

Opublikowano

Dante to daj znac czy wywalio Ci Jamesa Błąda....

Opublikowano

ja nie mam tej opcji z powiadomieniem o przepalonej żarówie, bo jak mi się żarówa z przodu spaliła nic mi nie wyświetlało na desce.

Opublikowano

No właśnie to samo miałem pisać zasuwaj z śrubokrętem i je wkładaj i zaraz tu relacjonuj

Pablo Ci klienci to jakaś ciemna masa bo na stronie PLAY-a już od kilku tygodni widziałem reklamę że ma być jakiś hicior z apllem

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

ja nie mam tej opcji z powiadomieniem o przepalonej żarówie, bo jak mi się żarówa z przodu spaliła nic mi nie wyświetlało na desce.

aha czyli G bedziemy od ciebie wiedzieć :kwasny: czy warto to kupować a one są na bank na 12V coś jest na nich opisane bo w ori układzie MCE może podawać inne napięcie

Opublikowano
No właśnie to samo miałem pisać zasuwaj z śrubokrętem i je wkładaj i zaraz tu relacjonuj

Pablo Ci klienci to jakaś ciemna masa bo na stronie PLAY-a już od kilku tygodni widziałem reklamę że ma być jakiś hicior z apllem

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

aha czyli G bedziemy od ciebie wiedzieć :kwasny: czy warto to kupować a one są na bank na 12V coś jest na nich opisane bo w ori układzie MCE może podawać inne napięcie

pisze na nich lewa i prawa a napięcie 13,5V i 1,1W

Opublikowano

Na następnym spocie przekręcimy np do mnie i się dowiemy :naughty:

Opublikowano

:eusathink: 1,1W a ile mają ori z tablicy chyba 5W

Opublikowano

:eusathink: 1,1W a ile mają ori z tablicy chyba 5W

raczej tak

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ----------

Panowie najwyżej wstrzymajcie się z kupnem sprawdzimy na spocie tak jak Maciek zaproponował:wink: