michail55 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Fantowski widziales b6 na 20' felgach?? :naughty:
electrofinger Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Spot zostawmy spotem , ale impreze weekendowa przy grillu i wódeczce mozna zrobic To jest od jakiegoś czasu jedyna konstruktywna wypowiedź jaką tu przeczytałem. Polać mu wódki !
ruks Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak tam wczoraj z tym spotem wyszło?? pojechaliście gdzieś w końcu?? Pod plazą byliśmy, MZ fajnie BTW Miodzio, zorientowałbyś się czy ten Twój znajomy co podkręca autka zlikwidowałby odcięcie paliwa przy hamowaniu i jaki byłby tego koszt No i zostaje Fantomasowi coś życzyć a skoro już wszystko ma to przyda mu się życzyć więcej przespanych nocy Fantomas, również życzę jak najmniej nieprzespanych nocy, a przynajmniej nie z powodu syna
FANTOMAS Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 dziękuję dziękuję ale jeszcze u mnie jako tako z trzymaniem mocu
Cris Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 pytanko mam szpital w prokocimiu chyba dobrze napisałem :whistling:to jest ten po lewej stronie na wlocie do Krk od Wieliczki koło tesco??
FANTOMAS Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 pytanko mam szpital w prokocimiu chyba dobrze napisałem :whistling:to jest ten po lewej stronie na wlocie do Krk od Wieliczki koło tesco?? tak
ruks Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dante to daj znac czy wywalio Ci Jamesa Błąda.... ja nie mam tej opcji z powiadomieniem o przepalonej żarówie, bo jak mi się żarówa z przodu spaliła nic mi nie wyświetlało na desce. aha czyli G bedziemy od ciebie wiedzieć czy warto to kupować a one są na bank na 12V coś jest na nich opisane bo w ori układzie MCE może podawać inne napięcie Na następnym spocie przekręcimy np do mnie i się dowiemy Kurde, masakra zdjąć tą tapicerkę klapy bagażnika Wygląda na to że też będę musiał coś wymodzić z tym oświetleniem, styki zaśniedziały i raz świeci, raz nie, gorzej że śruby blokujące oprawki są nie do odkręcenia i teraz rolę jednej z nich przejął poxipol ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- dziękuję dziękuję ale jeszcze u mnie jako tako z trzymaniem mocu Chciałem kliknąć "lubię to" ale chyba zlikwidowali na forum tą opcję
Cris Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 pytanko mam szpital w prokocimiu chyba dobrze napisałem :whistling:to jest ten po lewej stronie na wlocie do Krk od Wieliczki koło tesco?? tak dzięki
satikrk Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dante chyba wychodzi na to ze jestesmy sasiadami dzis wracalem o 5 z rana i widzialem Twoja furke pod blokiem no chyba ze cos ten tego nie u siebie hehehe
D4NTE Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dante chyba wychodzi na to ze jestesmy sasiadami dzis wracalem o 5 z rana i widzialem Twoja furke pod blokiem no chyba ze cos ten tego nie u siebie hehehe Wczoraj pod przedszkolem stałem na Borkowskiej, bywam tam jak u swojej dziewczyny jestem:wink: muszę przyznać że sporo B6 tam się kręci na osiedlu:whistling:
boseron Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 w końcu po pracy co za noc..... dobranoc
satikrk Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dante chyba wychodzi na to ze jestesmy sasiadami dzis wracalem o 5 z rana i widzialem Twoja furke pod blokiem no chyba ze cos ten tego nie u siebie hehehe Wczoraj pod przedszkolem stałem na Borkowskiej, bywam tam jak u swojej dziewczyny jestem:wink: muszę przyznać że sporo B6 tam się kręci na osiedlu:whistling: no i wszystko jasne heheh. no stoja stoja raz widzialem tez tam pod przedszkolem avanta z tytłem B6 a przodem B7 czarna, jeszcze jest cos tuning-owego kolor taki zlotawy, no i reszta normalna choc jedna avant blekitna ladnie siedzi s line. sumujac to zaproszenie na Kawe Herbate Sok Piwo Wodke Wino
D4NTE Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dante chyba wychodzi na to ze jestesmy sasiadami dzis wracalem o 5 z rana i widzialem Twoja furke pod blokiem no chyba ze cos ten tego nie u siebie hehehe Wczoraj pod przedszkolem stałem na Borkowskiej, bywam tam jak u swojej dziewczyny jestem:wink: muszę przyznać że sporo B6 tam się kręci na osiedlu:whistling: no i wszystko jasne heheh. no stoja stoja raz widzialem tez tam pod przedszkolem avanta z tytłem B6 a przodem B7 czarna, jeszcze jest cos tuning-owego kolor taki zlotawy, no i reszta normalna choc jedna avant blekitna ladnie siedzi s line. sumujac to zaproszenie na Kawe Herbate Sok Piwo Wodke Wino czemu nie ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------
D4NTE Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552917_343835175689281_1482178263_n.jpg ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Zastanawiam się nad zrobieniem u siebie takich lampek zamiast tych ledów co pisałem w planowanych modach:eusathink: https://lh5.googleusercontent.com/-DC7IkAeP_H4/T-Wl5D-LtSI/AAAAAAAAAdE/OxHPiC94Dbc/s937/img2256d.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-Jl7Ch8WqtVI/T-WmCj3dlxI/AAAAAAAAAdM/O3KdEAEyp4Y/s800/030720112418.jpg tylko nie wiem czy aby wyglądały tak jak na zdjęciu to je malować czy oklejać folią? Bawił się już ktoś w ten sposób?
radimm Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zastanawiam się nad zrobieniem u siebie takich lampek zamiast tych ledów co pisałem w planowanych modach:eusathink: https://lh5.googleusercontent.com/-DC7IkAeP_H4/T-Wl5D-LtSI/AAAAAAAAAdE/OxHPiC94Dbc/s937/img2256d.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-Jl7Ch8WqtVI/T-WmCj3dlxI/AAAAAAAAAdM/O3KdEAEyp4Y/s800/030720112418.jpg tylko nie wiem czy aby wyglądały tak jak na zdjęciu to je malować czy oklejać folią? Bawił się już ktoś w ten sposób? ta biała wygląda fajnie, ale czarna moim zdaniem (chodzi o lampy) ale pasuje coś przy body porobić bo do czystej serii może to średnio wyglądać
PABLO Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Też jestem tego zdania jeśli już takie zakładać to do masowego body
Rekomendowane odpowiedzi