Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu nie dorobic flanszy i dac cos lepszego, a tanszego i bardziej dostepnego?

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ----------

NP. CAHA NOWEGO Z DOROBIONA FLANSZA I ROBOCIZNA mozesz miec za jakies 1200zł-1400zł i wtedy ~~210-220KM

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie, zestaw do montażu FMIC zamówiony w FMIC_PL. Jutro góra pojutrze ma być na miejscu.

W Październiku planuję zakupić turbinę od BRD, jeżeli mam wtryski AL - a jest opcja że takie są - będę celował w ~~200KM :decayed:

Kurde Nexa dobrze temat wciagnal hahaha ciagle to mu malo tych kucykow :) gdyby nie moja praca na Slynnej Wawozowej tez bym zapodal FIMICa.

Pytanie?? zna ma ktos dojscie do dysz spryskiwacza reflektora bo potrzebuje sama koncowke co sie zdejmuje z dyszy ?? nie bede kupowal za 350 w aso czy za 200 na allegro calego gowna :/ ponizej dam zdjecie jak by ktos cos gdzies widzial cokolwiek wiedzial :)

http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=dyszai.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=dysza1.jpg&res=landing

Opublikowano
Panowie, zestaw do montażu FMIC zamówiony w FMIC_PL. Jutro góra pojutrze ma być na miejscu.

W Październiku planuję zakupić turbinę od BRD, jeżeli mam wtryski AL - a jest opcja że takie są - będę celował w ~~200KM :decayed:

bedziesz spawal orurowanie czy skladasz z kolanek?

Opublikowano

puchacz jest the best hehe

zalatwia ktos moze ksiazeczki serwisowe juz wypelnione w roznych jezykach?

Opublikowano

A na cóż Ci taki wynalazek??

Opublikowano

cały układ będzie składany przeze mnie

Opublikowano

cały układ będzie składany przeze mnie

ile Cie wyniosl taki kit?

Opublikowano
:hi: Miłego dnia Panowie :wink:
Opublikowano

CHLOPACY ale to naprawdę chcecie mnie dzisiaj zabrać na imprezę? ;)

Opublikowano
CHLOPACY ale to naprawdę chcecie mnie dzisiaj zabrać na imprezę? ;)

taaaaaaaaaaaa DZIEWUCHO i nie tylko :naughty:

Opublikowano

na czym polega diagnostyka samochodu przed kupnem w aso?? co oni tam sprawdzaja?? mowie o tej diagnostyce za 400zl

Opublikowano
na czym polega diagnostyka samochodu przed kupnem w aso?? co oni tam sprawdzaja?? mowie o tej diagnostyce za 400zl

napewno nic co jest warte tej ceny :wink:

Opublikowano

no ale nie ja place tylko kupujacy hehe jeszcze sie za darmo dowiem co mam z wozem:grin:

ale co konkretnie sprawdzaja?? blache mierza?? co robia z silnikiem?? moze tylko logi robia??

Opublikowano
no ale nie ja place tylko kupujacy hehe jeszcze sie za darmo dowiem co mam z wozem:grin:

ale co konkretnie sprawdzaja?? blache mierza?? co robia z silnikiem?? moze tylko logi robia??

Różnie to bywa z tym kto płaci;)

Jak ja kiedyś byłem ze sprzedającym w ASO Skody to była pełna ścieżka jak na stacji diagnostycznej(amory, hamulce itp) + historia serwisowa + komputer + lakier.

Opublikowano

co to znaczy z tym ze roznie to bywa kto placi??

Opublikowano
co to znaczy z tym ze roznie to bywa kto placi??

a no tak, ze gdy w ogloszeniu jest napisane, ze samochod bezwypadkowy a na czujniku wychodzi, ze dwa wiadra szpachli sa na samochodzie to "kupujacy" nie bardzo chca placic za sprawdzanie takiego samochodu

Opublikowano

no chyba ze placi z gory

Opublikowano

Bo było tak:

Ojciec kupował auto i miało być igła itd(rocznik 2009 Skoda). Chłop zgodził się na ASO ale ojciec zastrzegł, że jeśli będzie coś nie tak jak w ogłoszeniu(rozbity, malowany, kręcony przebieg) to nie zapłaci za usługę. Facet się zgodził.. ostatecznie koleś był 250zł w plecy bo "zapomniał" powiedzieć o "małej stłuczce" i tam z przebiegiem też jakieś małe jaja wyszły(400km na darmo zrobione przez nas).

Opublikowano

na takie cos to bym sie nie zgadzal. za duzo walkow jest w tym kraju. jest gdzies na youtube'ie nagrana taka rozmowa ze sprzedajacym motor, gdy "kupujacy" sie pyta czy moze przyjechac ze szwagrem, ktory cos tam trenuje i jak sie okaze, ze przyjechali taki kawal po motor, ktory nie do konca jest taki tip-top jak sprzedajacy opisuje, to ten szwagier mu pie%^&lnie. sprzedajacemy szybko mieknie rura

Opublikowano

aha no kumam ten gosc co dzwonil to mowil ze on zaplaci za aso moze to byc walek bo ja nie wiem dokladnie co z wozem bylo ale wypadku nie mialo wiesz o co chodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.