Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany kierownica obszyta nowa pachnącą skórką dziś przyszła do mnie i teraz rezanko, ładna jest :kox: tylko torx 55 i torx 8 potrzebuje i rezam. tą 8 jeszcze kupie ale 55 cięzko dorwać , Lenox masz moze ? :decayed: wiem ze masz :wink:

Pablo Ty sie chyba starzejesz bo zastanawiam sie co Ci sie stało z tym kundlem, wszędzie go wklejasz , w bluzie z kapturem, bez, z tvn turbo wkejałeś....powiedz Chłopie co Cie trapi ........ :rolleyes:

Pablo mi mówił żebym nikomu nie mówił że bardzo polubił pieski i jest na kupnie takiego :wink: będzie pasował do jego nowego wozu :naughty:tzw.auto Karola bo ustawił się już z nim i dostał kredyt

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:grin::grin::grin:

Na TVN TURBO ja tego nie wklejałem bo robili im sesje z tym szczurem :decayed:

A co do psa to bym chętnie chciał teraz kupić takiego Husky jak słynna Mishka na YouTube:decayed: Ale nie na mieszkanie bo miałem 12 lat owczarka niemieckiego i wiem jak to jest trzymać takie bydle na mieszkaniu :kwasny:

Boseron co chcesz od Snoop Dogg'a daje radę :polew:

Siema wszystkim :hi:

Opublikowano

to pablo jakie auto kupujesy?

Opublikowano
to pablo jakie auto kupujesy?

Jak bym kupował to B7 2.0T w sedanie lub avancie a jak nie to poczekam jeszcze i się zrobi większy przeskok bo wcześniej przed 2.6 V6 miałem malucha to teraz wypadało by przynajmniej R8 5.2l V10 :grin::decayed:

Opublikowano

to tak jak ja mysle 2.0T sedan czarny mmmmmiodzio :grin:

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

OKAZJA!!! AUDI A4 2.0 TFSI QUATTRO (2512622326) - motoAllegro

:naughty:

Opublikowano

Ostatnio zachorowałem na cabrio po tym Diego był na spocie swoim bolidem i na prawdę super autko wyróżniające się spośród innych A4rek tylko straszą ceny tego dachu, niech ktoś złośliwy/zazdrosny Ci przejedzie nożem to później się nie wypłacisz (13tys zł w aso:shock3:) na allegro kilka tysięcy. Zresztą szkoda by mi było trzymać takiego autko cały czas pod chmurką, ale z drugiej strony garaż nie trudno znaleźć u mnie na osiedlu :)

Jak bym miał teraz B6 to sprzedałbym dołożył i kupił B7 od KERCZIEGO bo wiem ile autko jest warte ale póki co poza moim zasięgiem jak na razie.

Opublikowano

No i d*pa zbita... W TTC albo poczta głosowa albo odrzucają połączenie...A na mokrej 2a pod numerem 504005569 włącza się komunikat że abonent jest poza zasięgiem :-(

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

fajny ten sedan szkoda ze z ta skrzynia nie jedzie i ze jest z USA

Opublikowano

A ty sie c.uja znosz

Opublikowano

A ty sie c.uja znosz

Miluś.....nie, Ty wisz...

Opublikowano
No i d*pa zbita... W TTC albo poczta głosowa albo odrzucają połączenie...A na mokrej 2a pod numerem 504005569 włącza się komunikat że abonent jest poza zasięgiem :-(

A w sumie to co chcesz robić? Diagnozę VAG'iem?

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

[h=6]III runda - 4-5 sierpnia - Wodzisław Śląski, wybiera się ktoś?[/h]-PAXP-deijE.gifhttp://www.drift-open.pl/

Opublikowano

A ty sie c.uja znosz

:grin::grin:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

A ty sie c.uja znosz

Miluś.....nie, Ty wisz...

:whistling:

---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

sedany są w modzie :naughty: i w automacie :wink:

Opublikowano

A w sumie to co chcesz robić? Diagnozę VAG'iem?

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

[h=6]III runda - 4-5 sierpnia - Wodzisław Śląski, wybiera się ktoś?[/h]http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifhttp://www.drift-open.pl/

Również, do tego sprawdzenie hamulce przód i ewentualna wymiana. Do tego coś jest nie tak jeśli chodzi o silnika właściwie jego zawieszenie,w momencie gdy silnik zgaśnie (np.za mało gazu przy ruszaniu) słychać straszny huk jakby coś uderzyło w auto. Poduszki silnika są nowe więc nie wiem co to może być.

Opublikowano

Panowie gdyby ktoś reflektował to w czwartek wieczor wybieram sie na piwo z Wąskim i Kerczim. Zapraszam

Opublikowano

Wariat...:))

Opublikowano

mnie w czwartek nie ma na spocie jade na kilka dni do Zakopca owce paść :wink:

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

KErczi wypij tam moje zdrowie bo na Gruszke nie licze....

Opublikowano
mnie w czwartek nie ma na spocie jade na kilka dni do Zakopca owce paść :wink:

To mówisz że będziesz miał wymodzoną nową skórę na fotelach :decayed:

Opublikowano
Panowie gdyby ktoś reflektował to w czwartek wieczor wybieram sie na piwo z Wąskim i Kerczim. Zapraszam

ooo to pomyślę :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.