PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No przecież wróciliśmy z grilla Taa a ja wróciłem z Bukowiny.
KERCZI Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ale Ty jesteś Łeb. Zapytaj Fantomasa, Gruszki, Fantowskiego, Wąskiego, Davida i Yougurta
FANTOMAS Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ale Ty jesteś Łeb. Zapytaj Fantomasa, Gruszki, Fantowskiego, Wąskiego, Davida i Yougurta jaaaperddooo.......e mój arbuz ale ostro wczoraj było musimy to powtórzyć
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ale Ty jesteś Łeb. Zapytaj Fantomasa, Gruszki, Fantowskiego, Wąskiego, Davida i Yougurta jaaaperddooo.......e mój arbuz ale ostro wczoraj było musimy to powtórzyć następnym razem ja zapraszam do windy
KERCZI Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 i oczywiscie jak zawsze mialo byc 20 osob - przyszlo tylko kilka ech :/
gruszka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Tylko grilowego cza zmienic bo te węgle to kiełbasek nie przypominaly
KERCZI Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 oj tam oj tam, czepiasz się szczegółów. Ważna jest atmosfera, wtedy Ci to jakos nie przeszkadzało, jadłeś aż uszy Ci się trzęsły.
nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 FMIC gotowy :kox: Auto za***rdala jak talala, teraz tylko jazda na hamownie No i jeszcze boczne kratki do założenia, tylko musze je podciąć Pozdro
michail55 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 a nie musisz robic korekty pod fmic?
nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 a ku czemu?? Fmic 14cm wysokości, rury 51mm, brak laga.
michail55 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 nie wiem czeemu wydaje mie sie ze trzeba zrobic korekte ale niech sie wypowiedza bardziej ogarnieci he teraz mozesz dowalic wiecej koni
nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jak bym odczuwał laga to trzeba, ale jest ok. Pojadę na hamownie i zobaczymy jak wyjdzie
michail55 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jakei teraz gdzies masz przyspieszenie?? bedzie juz to 8sec?
nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą
satikrk Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 a nie lepiej znow jechac do TTC wiesz na ta sama hamownie wtedy wynik mozna porwnac jak trzeba.
KERCZI Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja moge się przejechać na hamownie ciekawy jestem ile mam po zmianie turbo ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Tylko ze oni maja przeciez hamownie z vtechu...a nie chciałes
Rekomendowane odpowiedzi