Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:

37 stopni przed południem miałem na fisie jak jechałem do pracy, daje w kość ta pogoda.

Spokojnie, od jutra ide na urlop także bankowo się pogoda zj**..e! :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie proszę się dopisywać do listy już konkretnie. Pomiar na hamowni w firmie GCS Tuning, Wysiołek Luborzycki 163, Kraków,

SOBOTA godz. 14:00 KOSZT 50zł/pomiar

Jeżeli ktoś dopisuje się do listy musi być pewny że o tej godzinie i dacie da radę tam być, bo inaczej przy mniejszej ilości aut jak 5 nic z tego nie będzie.

Listę zbieram do jutra do 14:00

Lista:

1. nex

2. ....

3. ...

2. ruks

A swoją drogą wytłumaczcie mi dlaczego na hamownie zawsze zbiera się grupę osób i wtedy cena idzie aż o 50% w dół?

Opublikowano

4buty tam też HAMują ?

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ----------

w tym wysiołku ?

Opublikowano

niestety tylko fwd.

Jak chcesz Q to u Termanowskich w niepołomicach, ale koszt 150zł. Jak byliśmy we 4 to satikrk zapłacił 100

Opublikowano

Pablo Ty masz klimatronic u siebie? bez klimy nie da sie jeździć w takie upały..... ale lepiej tak niz deszcz i zimno.

no.... w końcu kieronica MF siedzi i działa jak należy :wink: RNS-E zamówiony :naughty: rezam na ostro :wink:

Opublikowano

taki Rezacz Ci sie włączyl :)

Opublikowano

Ty coś o tym wiesz :) Rezaczu

Opublikowano

:siema: panowie

Obczajcie to:

Oferta - Audi A4 - POSIADA DO SPRZEDANIA ŁADNA AUDI Z SILNIKIEM 1.6 16V DOSKONALE NADAJĄCYM SIĘ POD INSTALACJĘ GAZOWĄ CHOĆ AKTUALNE JEGO SPALAN 183.000km

S 452.000km :grin::facepalm:

Sprawdzone po nr rej. Swoja droga jak na 1.6 to dobry przebieg.

Wczoraj pod wieczór było niezbyt przyjemnie, gorąco a do tego mokre powietrze. Dawno klima nie wywalala takich ilosci wody :shock3:

Opublikowano

KERCZI piszesz się?

ruks Ty masz Quattro? jak tak to nici z hamowania

Opublikowano

Panowie nie wiecie czy można nabyć gdzieć samą zaślepke poduszki pod 3 ramiona , w ASO coś takiego sprzedają ?

2521076782

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ----------

Kto ma ochote na mini spota dziś wieczorem kiełbaski lub kazimierz sok pomarańczowy? jak coś jestem pod telefonem a teraz uciekam umyć autko :wink:

Opublikowano

Jutro wbijam na A4 bo jadę do bełta po kratki więc sprawdzę v-max jak kierowcy pozwolą :naughty:

Opublikowano

ja idę w gałe na kalinowym zagrać, Diego przywieź mi te zegary jak są w porządku na czwartkowego spota, wezmę je od Ciebie:wink:

Opublikowano

nie ma chętnych sprawdzić moc auta za 50zł??

Opublikowano
nie ma chętnych sprawdzić moc auta za 50zł??

Chętny jestem, sprawdzilibyśmy tą hamownie w porównaniu do...

Ale niestety jutro wyjeżdżam i wracam dopiero 19 sier.

Jak dasz rade poczekać to się piszę :decayed:

Opublikowano

Ją też ale nie w sobotę

Opublikowano

50 to fajna cena za hamownie, ale... no wlasnie... zeby inercja (bo z tego co zrozumialem to inerycjna hamownia) byla wiarygodna to obslugujacy musi kumac czacze :decayed: czemu nie jedziecie na obciazeniowke? naukowo udowodnione ze maha ma najbardziej prawidlowe wyniki, a wy kombinujecie... po co?

Opublikowano
hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru.

Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK

Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą

to jest inercyjna hamownia. chcesz miec dokladny pomiar to szukaj obciazeniowki.

No to byłem u Termanowskich na obciążeniówce to pisali mi że moje 177KM z d*py się wzięło :facepalm:

ale czym Ty sie przejmujesz ? sam widziales ze kazdemu z nas wychodzilo

i pewnie dlatego zalozyles Fimc heheheh bo Ci dogadywali ble ble ble :)

Opublikowano

rozpoczął się drugi tydzień urlopu a 207ae82aca008804.jpg mnie nie opuszcza :facepalm::decayed:

Opublikowano

radim coś pechowy jesteś :kwasny:

ja juz nie hamuje bo wiem ile mam, dopiero po programie ale 50 dyszek to cena spoczko ważne jest zeby pomiaru dokonać na tej samej hamowni przed i po programie a czy obciożeniówka czy inercyjna...... panowie nie jeździmy ferrai czy lambo bez przesady :wink:

Opublikowano
KERCZI piszesz się?

ruks Ty masz Quattro? jak tak to nici z hamowania

Chciałem shamować drugie auto ale zapomniałem że w weekend chyba jadę zabezpieczać rajd rzeszowski :doh: Kur... zawsze jakieś terminy kolidują, dam Ci znać dzisiaj jeszcze bo może kumpel podjedzie ze swoim

PS

Szlag mnie trafi: byłem wczoraj na geometrii i żadnej śruby nie dało się ruszyć :wallbash:

http://lh3.googleusercontent.com/-1CWOM8AQyGY/UCCWCAwKlFI/AAAAAAAANuk/7n9N1TqADgo/s640/IMG_9953.JPG

http://lh5.googleusercontent.com/-4g0sS4pYl7g/UCCWB8SJKGI/AAAAAAAANug/tjqbLCJ5T8I/s640/IMG_9951.JPG

Ostatnio wymieniałem łożysko z przodu a teraz kolejna naprawa się kłania zamiast coś dorezać :kwasny:

---------- Post dopisany at 06:38 ---------- Poprzedni post napisany at 06:29 ----------

Ją też ale nie w sobotę

Nex, to może przesuniemy to na później. Jakby Lennox shamował to mielibyśmy porównanie z hamownią we V-techu :decayed: Swoją drogą Lennox, dlaczego nie widziałem Twojego wykresu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.