gruszka Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ją mam firmę, sa bardzo dobrzy i drodzy. Ale płaci się tylko za efekt to było odpowiedź na moje pytanie ? oczywiście że płacę za efekt nie interesuje mnie temat "się Panu pojawi w top 10 za miesiąc a teraz się pincet należy" Karol masz jakieś cyfry ile biorą i jak liczą od czego ? bo w necie jest tego trochę ale wolałbym coś z polecenia Ja tez mam dobra firme
FANTOMAS Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ją mam firmę, sa bardzo dobrzy i drodzy. Ale płaci się tylko za efekt to było odpowiedź na moje pytanie ? oczywiście że płacę za efekt nie interesuje mnie temat "się Panu pojawi w top 10 za miesiąc a teraz się pincet należy" Karol masz jakieś cyfry ile biorą i jak liczą od czego ? bo w necie jest tego trochę ale wolałbym coś z polecenia Ja tez mam dobra firme ale mnie nie interesuje ranking tańca z gwiazdami tzn....???
gruszka Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ją mam firmę, sa bardzo dobrzy i drodzy. Ale płaci się tylko za efekt to było odpowiedź na moje pytanie ? oczywiście że płacę za efekt nie interesuje mnie temat "się Panu pojawi w top 10 za miesiąc a teraz się pincet należy" Karol masz jakieś cyfry ile biorą i jak liczą od czego ? bo w necie jest tego trochę ale wolałbym coś z polecenia Ja tez mam dobra firme ale mnie nie interesuje ranking tańca z gwiazdami tzn....??? wyslij mi swoj nr to gosc do ciebie zadzwoni
KERCZI Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 buahahahaha...gdzie nakrecili teledysk:
PABLO Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dobre:grin: Oglądnijcie cały trailer, masakra
gucio07 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 widzę że tu cisza dzisiaj:decayed:
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 FANTOMAS dobry jesteś agent, usunąłeś posta gdzie dałeś kropkę "." i post gucia cofnęło na koniec 2999 strony a on pierwszy napisał posta w 3000 stronie :grin: Czekaj ino:decayed: Zrobiłem tak samo a masz ty 3000 Zobaczymy co dziś pokażą nasi piłkarze Boseron i jak nowa przeróbka iksa, chodzi Max Payne 3? Wrzuciłem na pendrive program i odpaliłem na iksie nowe demo Residenta Evil 6 szkoda że krótkie ale jest na co czekać
FANTOMAS Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 FANTOMAS dobry jesteś agent, usunąłeś posta gdzie dałeś kropkę "." i post gucia cofnęło na koniec 2999 strony a on pierwszy napisał posta w 3000 stronie :grin:Czekaj ino:decayed: Zrobiłem tak samo a masz ty 3000 Zobaczymy co dziś pokażą nasi piłkarze Boseron i jak nowa przeróbka iksa, chodzi Max Payne 3? Wrzuciłem na pendrive program i odpaliłem na iksie nowe demo Residenta Evil 6 szkoda że krótkie ale jest na co czekać bujaj się fraglesie
Rekomendowane odpowiedzi