Cuber Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 witamPytanko mam Panowie, podejdzie to pod b6 ? bo cos mi sie wydaje ze to pod b7 a z opisu jednoznacznei wywnioskowac nie moge - chyba ze tylko ja mam taki problem... alledrogo to jest z B7
michail55 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 przykre Zmarł "Big Mike" z "Zielonej Mili" - TVN24 Szkoda człowieka szkoda go, ale prawda jest ze sterydy ktore zapodal w swoim zyciu zawazyly na jego szybkim zgonie
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 witamPytanko mam Panowie, podejdzie to pod b6 ? bo cos mi sie wydaje ze to pod b7 a z opisu jednoznacznei wywnioskowac nie moge - chyba ze tylko ja mam taki problem... alledrogo to jest z B7
PABLO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 DUŻY OBROTOWY FOTEL BIUROWY MODEL 03 + GRATIS (2607321984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Gdzie w Krk można kupić taki fotel, czy lepiej zamówić przez allegro:question: Musi być biała nić S-Line
gruszka Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jeździłem dziś nową X3 3.5d i to są jaja co się dzieje i jak to zadupcza
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jeździłem dziś nową X3 3.5d i to są jaja co się dzieje i jak to zadupcza I . . . a myślałem że wszystko ustalone
PABLO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jeździłem dziś nową X3 3.5d i to są jaja co się dzieje i jak to zadupcza Ile tam KM? 300?
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jeździłem dziś nową X3 3.5d i to są jaja co się dzieje i jak to zadupcza Ile tam KM? 300? 113
PABLO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 113 Tam na jedną turbinę więcej przypada koni
Radekst Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 DUŻY OBROTOWY FOTEL BIUROWY MODEL 03 + GRATIS (2607321984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Gdzie w Krk można kupić taki fotel, czy lepiej zamówić przez allegro:question: Musi być biała nić S-Line w praktikerze w M1 widzialem bardzo podobne z tego co kojarze ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- wiem ze byl czarny i brazowy ale nie wiem jaka czarny mial nic, natomiast brazowy mial pomaranczowa
PABLO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 w praktikerze w M1 widzialem bardzo podobne z tego co kojarze ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- wiem ze byl czarny i brazowy ale nie wiem jaka czarny mial nic, natomiast brazowy mial pomaranczowa Byłem 3h temu w M1 i lookałem tam, o dupe rozbić te fotele co tam mieli 50zł tylko taniej niż ten z aukcji a porównanie jak A4 B5 do A8 D3 Ale dzięki za zainteresowanie Było robić Radku fotki w podpisie na moim terytorium:eusathink:
Radekst Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Było robić Radku fotki w podpisie na moim terytorium:eusathink: przepraszam
PABLO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Słyszeliście że TVP nie wykupili meczów naszej kadry tylko Polsat (prawdopodobnie) i od teraz mogą zrobić wszystkie mecze płatne ppv "W piątek (7 września 2012 roku), w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata 2014, reprezentacja Polski zmierzy się z Czarnogórą z kolei we wtorek (11 września 2012 roku) Polska zmierzy się z Mołdawią. Jak wiadomo, od kilku tygodni Telewizja Polska nie może dogadać się ze spółką Sportfive w sprawie praw do transmisji, które dla TVP są zbyt drogie. Jak podaje Gazeta Wyborcza, dzisiaj ostatecznie rozstrzygnie się, w jaki sposób telewidzowie będą mogli oglądać mecze reprezentacji Polski w telewizji. Wczoraj Telewizja Polska miała złożyć nową propozycję na zakup całego pakietu meczów reprezentacji Polski w latach 2012 - 2014." "Z kolei portal Interia.pl przed chwilą podał, że meczów Polaków nie zobaczymy jednak w Telewizji Polskiej, a w systemie PPV. Dostęp do meczu wyceniono na 20 zł. Z informacji portalu wynika, że spółka Sportfive porozumiała się w tej sprawie już operatorami trzech platform satelitarnych - Cyfrowym Polsatem, Cyfrą+, "n" i UPC Polska."
michail55 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 zydowskie schematy zeby wyrwac wiecej kasy takie czasy powaga:facepalm:
OGr Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 ciekawe kto wykupi mecz za 20 zł po ostatniej porażce ;-)
fantowski Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Kerczi nie zapomnij o zdjęciu czy też linku do aukcji kufa lewy przegub zaczyna odzywać się przy skręcie w lewo... mieszek miałem ostatnio wymieniany, po czym spadły opaski... pewnie poszło troche piachu i masz znowu wydatek.... -Pani zadaje Jasiowi pytanie: Jest 5 ptaków, jeden został zastrzelony. Ile ptaków zostało? -Jasiu odpowiada, że 1. -Pani się pyta Jasia: Dlaczego jeden powinno zostać 4. -Ale 4 odleciały bo usłyszały huk strzału, a ten jeden nie żywy został. -Jasiu podoba mi się Twój tok myślenia. -Może ja zadam Pani teraz zagadkę: 3 dziewczyny siedzą na ławce i mają lody. Pierwsza je tego loda, druga liże loda, a trzecia ssie. Która według Pani ma męża? -Sądzę Jasiu, że ta trzecia ma męża. -Nie. Ta, która ma obrączkę, ale podoba mi się Pani tok myślenia. miłego dnia Panowie
PABLO Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 tak samo zrobili z ksw Jak z KSW? Walka Adamka jest płatna ale nie 20 Gala KSW. wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi