radimm Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 podobną rekacje wywołuję u swojej Gaby jak wyprzedzam dwa tiry podrząd, może nawet więcej krzyku jest
slaveek Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Cześć, Dziś mnie moje 1.8T pozytywnie zaskoczyło, z dwiema ośkami zjadało 8.8 L LPG /100km Znacie może sposób na wyświetlanie grafiki na forum? Bo mi wyświetlają się tylko linki do jpg.
Radekst Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie, mam do sprzedania kurtke zimową Adidasa w bdb stanie za 250zl (kupiona za 600) rozmiar M, kolor czarny, jakby ktos byl zainteresowany to na PW podesle zdjecia i odpowiem na wiecej pytan
PABLO Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Znacie może sposób na wyświetlanie grafiki na forum? Bo mi wyświetlają się tylko linki do jpg. Jeśli chcesz wkleić obrazek to na samym dole po lewej masz dodaj zdjęcia do wiadomości, wtedy Ci pokaże miniaturę która po kliknięciu się otworzy w pełnym rozmiarze. Jak chcesz wkleić od razu większy rozmiar to dajesz prawym myszki na zdjęcie/kopiuj adres obrazka po czym tutaj w drugim rzędzie ikonek masz "Insert Image" wklejasz i ok.
PABLO Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak mi się nic nie chce w taki dzień i jeszcze poniedziałek
fantowski Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 a ja mam stalówki 15 może ktoś chętny
Wąski Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 a ja mam stalówki 15 może ktoś chętny to jeszcze oponki i będzie piękny zestaw zimowy płyn zimowy gratis
fantowski Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 zapomniałem dodać, że stalówki z oponkami takimi do spalenia gumy
Transitpower Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 zapomniałem dodać, że stalówki z oponkami takimi do spalenia gumy Ile za nie cenisz??
fantowski Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ile za nie cenisz?? a ile dajesz? ekipa gdzieś był jak Cię nie było ?? już myślałem że stajnie zmieniłeś
D4NTE Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 :decayed:e tam praca, święta i znowu praca, dopiero dziś mam jakieś wolne co tam słychać?
siemian Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 aż musiałem tu wejść jak zobaczyłem że Kaskader pisze :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi