boseron Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Cuber Ty nie kopiuj tylko dzwoń do mnie bo czas nagli bardzo..... ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- Kerczi na SG3 mnie nie stać :/
KERCZI Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 NOTE chcesz a S3 droga? przeciez to nie duze roznice w cenie. p.s. wlasnie przyszla karta z aero2 - smiga dosyc plynnie i jestem pozytywnie zaskoczony, aczkolwiek zamawianie karty SIM to jakas porazka - z czasów Króla Świeczka...
slaveek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak zmienił się Kraków? Zobacz niezwykłe zdjęcia To macie źródło: Miniatury | Dawno temu w Krakowie ---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- NOTE chcesz a S3 droga? przeciez to nie duze roznice w cenie.p.s. wlasnie przyszla karta z aero2 - smiga dosyc plynnie i jestem pozytywnie zaskoczony, aczkolwiek zamawianie karty SIM to jakas porazka - z czasów Króla Świeczka... Ja odbierałem w styczniu osobiście w Warszawie i cała procedura trwała 5 minut. Ale myślę, że to celowy zabieg bo jeśli dają usługi za darmo to nie jest w ich interesie aby przeciążać sobie sieć nadmiarem użytkowników, a udostępnępnienie darmowego neta na określony czas było dla nich warunkiem wejścia na rynek.
PABLO Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Boseron trochę dziwny masz dylemat ponieważ S2/Note I czy S3/Note II to są inne urządzenia przeznaczone dla różnych użytkowników, jeden to telefon z większym wyświetlaczem a drugi to już tableto-fon czyli jak nie chcesz kupować powiedzmy Galaxy Tab'a 10.1 to kupujesz Note'a I/II Dziś sprzedałem np. kolesiowi Note II bo wylookał moją aukcję TELEFON SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100 GW24 16GB GREY (2747387117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak mi przyjechały pierwsze sztuki tego modelu to pobawiłem się nim i przyznam robi wrażenie, nie jest większy wcale (gabarytowo) od Note I 5,3" vs 5,5" bo zrobili go jak kopie S3 czyli cienki i ekran prawie do samej krawędzi. Po godzinie zabawy chodziły mi myśli po głowie żeby moją S3 opchnąć i kupić tego ale jednak odpuściłem temat bo z taką cegłą nie mam zamiaru chodzić, zwłaszcza w lecie jak włożysz do kieszonki krótkich spodenek to powodzenia Wszystko kwestia gustu i upodobania, jak wziąłem później moją S3 do ręki to mówię kuźwa ale to małe Ruch mam fc**j wielki dziś że dopiero teraz odpaliłem forum, D4NTE jest świadkiem Dzięki za odwiedziny ---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- Jak zmienił się Kraków? Zobacz niezwykłe zdjęcia Masakra I pomyśleć że moja babka która za 2 miesiące kończy 100 lat przeżyła ten cały okres.. ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Puściliście totka, kolejki straszne bo jest 50 baniek do wygrania
OGr Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak zmienił się Kraków? Zobacz niezwykłe zdjęcia fajne ;-)
Wąski Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 jakaś abstrakcja Porsche Cayenne Turbo GEMBALLA JEDNY w POLSCE !!!Z (2740961962) - motoAllegro gość ogólnie ma całkiem smutne fury i nie tylko
Transitpower Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Pablo... Dawaj linka do dobrego streaminga meczu Borussii z Realem, bo ja mam strasznie ujowe Cały czas tnie i nie da się oglądać
PABLO Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie było mnie na forum i nie widziałem posta, jak coś pilnego to sms. Drugą połowę na komie teraz oglądałem z tej stronk bez przycinania Telewizja przez internet, Telewizja na żywo - WEEB.TV - npremium1 tvn polsat Za 3zł oglądasz co chcesz. Pozdro z Kazika
Transitpower Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Bry Panowie z późniejszego rana
Radekst Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Szalony Weekend z Lamborghini pod Pragą - Zakupy grupowe na MyDeal.pl
fantowski Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Bry późniejszym popołudniem http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-ash3/533764_432867750108803_68992655_n.jpg :thumbup: Panowie zlitrażowałem moje wozidło odkąd je mam do dziś i wyszło mi spalnie 6,6 litra na 100km w trybie mieszanym i w ciągu tych 14 miesięcy zrobiłem nim 31500km
D4NTE Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Bry z wieczorka:-) Barca dostaje z Celtikiem 0:1 :-) Wysyłane z mojego Pentagram TAB70 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- I już 0:2 :-) Wysyłane z mojego Pentagram TAB70 za pomocą Tapatalk 2
gruszka Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Szalony Weekend z Lamborghini pod Pragą - Zakupy grupowe na MyDeal.pl kupione
radimm Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Dobry z wieczora Krakowianki nie wiecie gdzie dostanę folie do oklejania lamp? Potrzeba mi czarną (ściemniającą), żółtą i czerwoną
michail55 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 alledrogo Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi