Transitpower Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 hejka Panowie Panowie pada mi akumulator nie wymieniany 5 lat , co polecacie i w ogóle jakie parametry musi spełniać ile amperogodzin i prądu rozruchowego ? musze cos do jutra kupić bo juz dzis ledwo zagadał a przeciez temperatura jeszcze spoko AKUMULATOR CENTRA FUTURA CA770 77AH/760A NAJTANIEJ (2747509913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślałem o tym Spójrz tutaj: Od 179 zł: akumulator Bosch z wydłużającą żywotność technologią PowerFrame Opony 13" też były w dobrej cenie, ale pewnie wyprzedali Co do aku z linka - Bardzo dobry wybór
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja od ponad dwóch lat używam Centre Future i jestem zadowolony, 3 lata gwarancji, kupiony przez allegro i odbiór w wandzie.
michail55 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 jak tam Panowie mija wieczor??
Transitpower Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 jak tam Panowie mija wieczor?? Średnio... Wisła jak zwykle gra wielką pytę i tylko się człowiek wkuwia niepotrzebnie
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 O 20:00 F1 USA Nie będzie na otwartym polsacie, jak coś to RTL lub Polsat Sport Extra.
michail55 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 jak tam Panowie mija wieczor?? Średnio... Wisła jak zwykle gra wielką pytę i tylko się człowiek wkuwia niepotrzebnie wiem wlasnie
Transitpower Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 No nareszcie... Ostatnio w 93 minucie straciliśmy teraz strzeliliśmy... Najważniejsze są 3 punkty
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Facet dzień w dzień przychodził po pracy zalany w trupa. Żona rozmawia z koleżanką i żali się w związku z tym problemem: -Mój stary po pracy dzień w dzień pije z kolegami i przychodzi do domu zalany w trupa. - Jak przyjdzie do domu pijany i będzie spał rozbierz go i delikatnie wsuń mu na palcu prezerwatywę w du...ę, ale tak żeby trochę wystaało. - I co - to pomoże?? -Zobaczysz. Mąż przyszedł jak zwykle zalany i żona zrobiła tak jak koleżanka proponowała. Na drugi dzień kilka minut po skończonej pracy mąż wraca trzeźwy do domu i siada do obiadu. Żona zszokowana mówi: -A coTty dzisiaj tak wcześnie i w ogóle trzeźwy? Koledzy Cię olali? - JA NIE MAM ŻADNYCH KOLEGÓW!!!!
michail55 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 No nareszcie... Ostatnio w 93 minucie straciliśmy teraz strzeliliśmy... Najważniejsze są 3 punkty ja kochalem mecze ostatni raz na wisle bylem na fecie w 2008r oby wyszli z dolka bo dziwnie zeby wisla przegrywala
Wąski Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Krzyś głowa do góry ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- jak tam Panowie mija wieczor?? niezła produkcja i muza
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Krzyś głowa do góry ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- jak tam Panowie mija wieczor?? niezła produkcja i muza Dzięki kolego za wsparcie..
Cuber Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 ja kochalem mecze ostatni raz na wisle bylem na fecie w 2008r oby wyszli z dolka bo dziwnie zeby wisla przegrywala Ja wiem czy dziwne ? Siema koledzy i koleżanki w ten jak że zajefajny Poniedziałek
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Lubisz poniedziałki chyba hehe Ja nigdy nie mogę wstać w ten dzień wszystkim.
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ja kochalem mecze ostatni raz na wisle bylem na fecie w 2008r oby wyszli z dolka bo dziwnie zeby wisla przegrywala Ja wiem czy dziwne ? Siema koledzy i koleżanki w ten jak że zajefajny Poniedziałek chyba biorą przykład z sąsiadki widocznie brakuje im jej w lidze:grin:
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Miał wyobraźnie z tą rejestracją ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- Ale popierdolili w całym krk rozkłady mpk:facepalm: Np. tramwaj 8ka jeździł z Borku do Bronowic a teraz jeździ na błonia na cichy kącik Specjalnie by ludzie się przesiadali i kupowali więcej biletów, albo żaden nocny autobus nie jedzie już do mnie na Stella Sawickiego Zresztą pokazywali protesty ludzi co się dzieje w Krk. Jak to dziś jeden dziadzia powiedział: "ten kto to ustalał to był albo pijany albo narkoman"
electrofinger Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ZIKiT tnie jak może. Łapią się wszystkiego: zmiana linii, podwyżki cen biletów, nowe strefy płatnego parkowania - tragedia. Ale w sumie to mam to gdzieś...
team111 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam Krakowskich może coś poradzicie z tym tematem http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/szarpie-251321/ poczatkowo mowili mi ze poduszka teraz twierdza ze poduszka jest chyba ok i nie bardzo wiedza co to moze byc
boseron Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie a w szczególności PAblo czy z takiej aukcji można zaryzykowac i kupić SG3 bo cena jest niska jak za ten phone.... ktoś kupował w ten sposób ? i dlaczego tak tanio hm.... CECT i9300 / S3 / MTK6577 1GHz Dual-Core Android 4.1.1/ 4.7' Dual Sim Phone /GSM | eBay
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie a w szczególności PAblo czy z takiej aukcji można zaryzykowac i kupić SG3 bo cena jest niska jak za ten phone.... ktoś kupował w ten sposób ? i dlaczego tak tanio hm....CECT i9300 / S3 / MTK6577 1GHz Dual-Core Android 4.1.1/ 4.7' Dual Sim Phone /GSM | eBay Boseron powiedz że sobie jaja robisz.. Słyszałeś o podróbkach S3 lub Iphona na andoidzie?? Tyle wystarczy.. Zwróć uwagę na procesor ilość rdzeni, na rozdzielczość ekranu oraz przekątną itd dużo można wymieniać. Samsung I9300 Galaxy S III - Full phone specifications ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Poczytaj sobie lepiej o pegasusie http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/gra-x360-and-ps3-36271/index264.html#post3139758
Rekomendowane odpowiedzi