ruks Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno.
Transitpower Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno. Na to wychodzi że trzeba sobie kupić Fiat Seicento Ale mam kaca giganta
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ale mam kaca giganta Podobno do 7:00 z D4NTE cisnęliście w Fifę
D4NTE Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Powitać w ta pięknie skacowaną niedzielę :-) hehe fifa nas z Transitem rano troszkę wciągła:-P. Dzięki Panowie za imprezę w doborowym towarzystwie Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
boseron Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 powitać dzięki za Towarzystwo jak zawsze było Dante, Transit macie zdrowie , walka do białego rana fajnie było Mario u mnie kaca nie ma i myśle ze to dlatego ze nie pale od 2 tygodni
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dobrze było, ja z Cubrem zagraliśmy kilka dobrych meczów
boseron Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 graliście i graliście:kox: dobrze było bo alkoholu było w sam raz, nie za dużo i nie za mało
D4NTE Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 graliście i graliście:kox: dobrze było bo alkoholu było w sam raz, nie za dużo i nie za mało Dokladnie;-) było dobrze i trzeba to będzie powtórzyć jeszcze. Co najważniejsze bez żadnych strat na mieszkaniu. A kolega Balon nawet grzeczny był :-P Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
nex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 tu jest filmik nagrany przeze mnie z tej kamerki za 94zł w rozdz. 1280/720 Jak za taką kasę to jest bardzo dobrze
D4NTE Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 jakość nagrania ekstra, myślę że za ta kasę warta zakupu Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Za takie pieniądze to nie ma co narzekać, jest dobrze.
ruks Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno. Na to wychodzi że trzeba sobie kupić Fiat Seicento Mam do sprzedania jakbyś chciał
nex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Panowie, chce kupić tableta, nie siedzę w tym więc pytam Was, czy coś takiego można brać?? Elegancki Tablet OVERMAX 10,1 Kamery WI-FI ANDROID (2774218704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja uzywam Nexusa 7 i smialo Ci go polecam. Procek 4-ro rdzeniowy Tegra3 1.2Ghz Procesor graficzny Nvidia 1GB ramu Bezapelacyjnie najlepsze wsparcie systemowe (w koncu to tablet googla.. jedni sie zachwycaja andkiem 4.0.3 a na Nexusa juz jest 4.2.1 od tygodnia) Gry i inne aplikacje smigaja elegancko. Reszte do poczytania w necie. I oczywiscie zalezy do czego chcesz uzywac tabletu i ile masz kasy na ten cel, jesli net + poczta to nawet i zwykly chinol za 3 stowki wystarczy.
nex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 a co sądzisz o tym co podałem, potrzebny dla Żony, tak jak pisałeś net+poczta, żadne gry. No i najważniejsze chce 10 cali, nie 7 żeby było coś widać
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja bym na Twoim miejscu szukal czegos z Cortexem A9, bo z tego co widze to tam jest A8, ale do tej kwoty nie ma co wybrzydzac. Do neta wystarczy ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- i nie przesadzajmy ze na 7 cali nic nie widac
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 bez najmniejszych problemow tylko patrz tez na rozdzielczosc, zeby to nie byl jakis 800x600 zeby pixeli nie bylo widac i zeby czcionki byly czytelne bez powiekszania
nex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 chyba jednak kupię ten zestaw, ma to służyć tylko do przeglądania poczty i buszowania po necie, rozdzielczość ma dobrą i duży wyświetlacz, cena przystępna
Rekomendowane odpowiedzi