FANTOMAS Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 wytrzeźwieli ?to może wieczorem spocik na macu w czyżynach na przewietrzenie bo mam pełny kosz hmmm w sumie jakiś wieksyzch przeciwwskazań to nie ma wszystko zalezy o której godzinie tak gdzieś o 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Spoko ja też mogę wyskoczyć wieczorem na spocika Mały Jasiu przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską. Po chwili pyta ojca: - Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji? Zakłopotany ojciec odpowiada: - No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze. Nazajutrz Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej. Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka. - Co tu chłopczyku chciałeś? - No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze! Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi. Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej! Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły. - I co? - pytają Jasia po chwili. - Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 no to moze i jak bym sie pokazal jak bede na silach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 czyli co : jo , Cuber , Kerczi , Pablo kto jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 a to ja chyba jednak odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak nie będzie więcej osób to nie ma sensu. A może ty puchacz przyjedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 kozak wersja WEEKEND - Ona tańczy dla mnie (REGGAE VERSION) - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonMatteo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Szukam fachowca ktory profesjonalnie czyści laser w rns-e, macie jakieś namiary, a może ktoś na spocie pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mi się tam bardziej podoba wersja ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Urodziny obchodzą Tomasz, T-żółw (111), Szewczenko7 (111), lukdohc (111), Mazi (111), niewiarek (111), zbychu (111), jarsad (111), tomygood (111), marianxxxl (111), KIKO80 (111), palciak (111), krakboj (111), seban111 (111), slavo.ce (111), Samuray-X (111), telesfor38 (111), lechu73 (111), Tomek 40 (111), ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 POwodzenia w 2013 roku Panowie!!!!! Bosi zastanowiłeś sie w wiadomoej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja właśnie przyjechałem Do 7:00 była zabawa i napierdzielanie w Kinecta na X360, za***ista sprawa i kupuje go Pablo z tego co widze po zdjeciach to raczej w MOVE'a graliscie....wiec co to za propaganda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystko mieliśmy, perkusję, gitarę na PS3 razem z moovem i cały zestaw X360 Granie w 6 osób na perkusji i gitarze na Hard robiło robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 wieczorową porą powróciwszy życzę WAM Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 No Ja jednak po drinku jestem więc w Audi nie wsiadam Panowie Czwartek sie zbliża wiec o 19-30 się widzimy Fantomas wymyśl coś i się zjaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 a ja taki chory od 3 dni 39 stopni , kaszel i łamanie w kościach, Sylwester w domu spędzony przed TV ale co tam czasem tak też trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati73ls Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szczęśliwego nowego roku życzy podhale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szukam fachowca ktory profesjonalnie czyści laser w rns-e, macie jakieś namiary, a może ktoś na spocie pomoże?? SAM to zrobisz ja to ostatnio sam zrobiłem koszt 5,50 zł za środek izopropanol ---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ---------- Najlepszego w nowym roku Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 a ja taki chory od 3 dni 39 stopni , kaszel i łamanie w kościach, Sylwester w domu spędzony przed TV ale co tam czasem tak też trzeba no jakiś wirus szaleje u mnie wszystkich rozłożyło zaraz po świętach zaczęło się od córy potem synek żona i ja ale na pewno twoja wątroba będzie zdrowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 BUKOWINA TATRZAŃSKA 2013 czyli XII Ogólnopolski Zlot i VII Urodziny Klub A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi